Numerologia anului 2025 ne dă peste cap. „Cei din urmă vor fi cei dintâi!”

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Numerologie
Freepik.com
Freepik.com

Numerologia anului viitor promite ajustări revoluționare. Să vedem despre ce este vorba!

După cum știm, Pluto va intra în Vărsător pe 19 noiembrie. Acest tranzit va aduce schimbări majore la nivel personal, dar și mondial. Iar acestea se vor întâmpla până în 2044. Zac este un numerolog internațional. Pe canalul său de TikTok, unde are 146k urmăritori, ne-a vorbit despre epoca Vărsătorului.

Ce e mai bun urmează să vină, dar trebuie să se înrăutățească înainte de a se îmbunătăți. Suntem în mijlocul uneia dintre cele mai puternice schimbări de linie temporală din istoria umanității.

Este necesar să îți menții vibrațiile ridicate. Este singura cale prin care urci la un nivel de vibrație mai înalt. Este singura cale prin care mergi pe linia temporală pozitivă și nu rămâi blocat pe cea negativă. De aceea, anul viitor este un an 9.

Ce înseamnă 9? Este sfârșitul și începutul. Este sfârșitul vechilor cicluri, începuturile unora noi. Cifra 9 este vălul. Iar anul viitor, vălul va cădea.

Nu este o coincidență că este un an 9 și un an al Șarpelui. Șarpele este ceea ce numim noi Gemeni în astrologie. Astrologia chineză îl numește Șarpele. Pluto intră în Vărsător anul viitor, Saturn și Neptun ambele intră în Berbec, Nodul Nord intră în Pești.

Aceasta este ascensiunea spirituală. Dar ceea ce face ca anul să fie unul al Șarpelui este faptul că Jupiter este în Gemeni. Anul viitor, pe portalul 7/7, Uranus intră și el în Gemeni. Asta înseamnă revoluție. Asta răstoarnă umanitatea cu susul în jos. Poate părea sfârșitul lumii, dar nu este.

Ce a prevăzut Nostradamus pentru 2025? N-ai vrea ca aceste profeții să se împlinească!

Intrăm în epoca Vărsătorului. Îți poți iubi cu adevărat comunitatea. Poți cu adevărat să ieși în evidență în comunitatea ta. De aceea am văzut ascensiunea rețelelor sociale. Ne îndreptăm către epoca Vărsătorului. Energia Vărsătorului este energia internetului, a inteligenței artificiale, a rețelelor sociale.

Așa că ceea ce vezi acum în lume, pare haos, dar nu poți face o grădină fără a sădi pământul, distrugând ceea ce a fost acolo pentru a face loc noului. Vechea cale nu mai funcționează. Uranus declară asta. 

Anul viitor, cei din urmă vor deveni cei dintâi. Acesta este Vărsătorul, purtătorul de apă. Și semnifică părăsirea religiei în favoarea spiritualității, adevărata divinitate este găsită în sinele propriu. Fiind parțial epoca Leului în care intrăm, trebuie să te cunoști pe tine însuți. Este atât de important să ieși în lume, să înveți numerologie, să înveți astrologie și designul tău uman. De ce? Pentru că, pentru a fi cunoscut, trebuie mai întâi să te cunoști pe tine însuți. Cel care nu se cunoaște pe sine va trăi în sărăcie și va deveni acea sărăcie. 

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel