Nu știi cum să devii mai seducător? Iată câteva tehnici simple, dar de mare efect!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Wellness
Freepik.com
Freepik.com

Venus tranzitează semnul Scorpionului. Acest tranzit vorbește și despre seducție. Așadar, să aflăm mai multe despre acest subiect!

Cu cât încerci mai tare să fii seducător, cu atât e mai probabil să eșuezi. Adevărata seducție constă în a părea irezistibil fără efort. Însă, întâlnirile din zilele noastre devin din ce în ce mai dificile și mai competitive. SPoți crede repede că totul ține de a avea un farmec nelimitat, atracție sexuală și un corp ultra-fit pentru a avea șanse cu cineva care îți place, dar nu este neapărat așa. Din fericire, psihologii și cercetătorii au studiat acest domeniu, astfel încât să putem înțelege exact ce funcționează și ce nu.

Deci, cum devii extrem de seducător?

Seducția poate fi descurajantă dacă simți că nu ești suficient de bun pentru a fi seducător. Te-ai uitat vreodată în oglindă și te-ai întrebat cine ar vrea să fie sedus de tine? Modul în care te percepi pe tine însuți este esențial pentru a fi seducător. Poți să te simți stângaci, timid sau ciudat când încerci să fii seducător, dar indiferent cine ești, poți fi seducător. Pe măsură ce avansăm cu sfaturi mai practice, amintește-ți că singura modalitate de a începe să fii extrem de seducător este să crezi că poți fi.

Încrederea contează mult. Dacă ești vizibil nervos în timp ce faci o mișcare, s-ar putea să pară nefiresc, prost gândit sau chiar ciudat. Seducția este un proces foarte sensibil, la fel ca dansul păsărilor care își impresionează partenerii. O mișcare greșită poate strica totul. De aceea, punem multă presiune pe tehnicile noastre de seducție. Dar amintește-ți că ar trebui să fie și distractiv, așa că nu te îngrijora prea mult de cum arăți. Atâta timp cât ești respectuos și nu depășești limitele, dacă faci o greșeală și faci ceva care nu este tocmai sexy, seducția nu s-a terminat. De fapt, poți râde de asta și continua. Cu cât ești mai puțin autocritic, cu atât te poți concentra mai bine pe cum reacționează partenerul tău și, în timp, va fi mai ușor să „dansezi” împreună.

De ce pierderea unei prietenii doare la fel de mult ca o despărțire romantică?

Aceleași cuvinte și acțiuni care îi atrag pe unii oameni pot fi respingătoare pentru alții. Nu există o formulă universală pentru seducție. Dacă vrei să fii specific, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să înveți ce îi place și ce nu îi place persoanei care te atrage. Poți presupune că lucrurile care îți plac sunt universale, dar când încerci să le aplici, te poți lovi de o indiferență totală. Un șoaptă la ureche poate fi mai puternică pentru unele persoane decât cel mai pasional sărut. Este de ajutor să știi că seducția are deseori diferențe de gen. Bărbații și femeile folosesc tehnici diferite, iar într-o seducție heterosexuală, putem pierde indiciile. Un studiu publicat în Journal of Sex Research a constatat că femeile erau mai predispuse să seducă nonverbal și vizual, în timp ce bărbații foloseau mai des seducția verbală și acțiuni. Dacă vrei să pari extrem de seducător, încearcă să te mulezi pe tipul de seducție pe care persoana respectivă îl recunoaște.

Conform unui studiu realizat de un psiholog și colegii săi, atât bărbații, cât și femeile tind să își coboare vocea când vorbesc cu cineva pe care îl consideră atractiv. Vorbitul cu o voce joasă, caldă și calmă este o modalitate excelentă de a arăta că încerci să fii seducător. Este invitant și jucăuș și face procesul de seducție mai puțin intimidant. Cealaltă persoană poate adopta la rândul ei un ton seducător, iar inițiativa îți oferă beneficiul de a părea în control și încrezător.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel