Nu face aceste lucruri dacă îți e frică de Diavol. Să fii superstițios este cel mai mare păcat!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Spiritualitate
Freepik.com
Freepik.com

Pentru a rămâne în comuniune cu Dumnezeu, trebuie să ții cont de următoarele aspecte. Dacă faci unul dintre aceste lucruri, ești cu un pas mai aproape de Diavol!

Ar trebui să fii vigilent, căci 'Diavolul umblă ca un leu care răcnește, căutând pe cine să înghită.' Totuși, demonii nu te pot forța să faci nimic. Rămâi aproape de Scriptură și străduiește-te să crești continuu în sfințenie, iar diavolul va găsi pe altcineva de chinuit. De asemenea, la final, Iisus învinge.

Superstițiile sunt extrem de periculoase

Nu mai bate în lemn. Abține-te de la încrucișarea degetelor când speri să se întâmple ceva bun. Cum ar fi să îți împreunezi mâinile și să spui o rugăciune? Dacă îți încrucișezi degetele, spune o rugăciune scurtă.

Este posibil să fii superstițios crezând că ești pios

Un preot recomandă să porți obiecte spirituale ca protecție. Cu toate acestea, folosirea acestor obiecte sau practicarea altor acte de pietate cu atitudinea că, dacă le faci, Dumnezeu va face automat ceea ce îți dorești este o formă de superstiție.

Avem nevoie de oameni care să se roage noaptea

Mesele negre (ritualuri satanice) au loc noaptea deoarece mai puțini oameni se roagă în acele ore, iar rugăciunile perturbă aceste ritualuri. Prin urmare, ar trebui să ne rugăm mai mult noaptea pentru a preveni aceste ritualuri odioase. Este și mai imperativ să ne rugăm în nopțile sărbătorilor satanice (nopțile din 31 octombrie/1 noiembrie, 1/2 februarie, 30 aprilie/1 mai).

Magia este reală

Magia a fost mult timp subiectul poveștilor și basmelor pentru copii, dar există vrăjitori și vrăjitoare reale care fac vrăji și servesc ca intermediari pentru activități demonice. Aceste persoane pot folosi puteri și pot provoca lucruri inexplicabile. Puterea pe care o utilizează provine de la Diavol.

Nu trebuie să fii satanist pentru a te confrunta cu pericolele pe care le întâmpină un satanist

Nu este necesară o consacrare către Satan pentru a fi un adept al lui Satan. Dacă cineva trăiește după principiile promovate de satanism (poți face orice vrei, nimeni nu are dreptul să-ți spună ce să faci și ești propriul tău zeu), atunci își pune sufletul în pericol de grave primejdii.

Găsești alinare atunci când visezi o rudă decedată? Oprește-te! Sunt spirite cu planuri malefice!

Activitatea satanică este în creștere

A existat o creștere a activității demonice în ultimii ani, iar mulți exorciști au atribuit acest lucru unei scăderi generale a credinței. Acest lucru a mărit volumul de muncă al exorciștilor, care oricum aveau deja un volum mare de muncă.

Tablele Ouija sunt periculoase

Acestea nu sunt jocuri. Ele sunt moduri de a convoca spirite rele. Oricine se expune unui mare risc dacă tratează tablele Ouija ca fiind inofensive.

Cei nenăscuți sunt expuși riscului de a fi afectați de activități demonice

Un copil nenăscut poate deveni victimă a activităților demonice în mai multe moduri. Un părinte ar putea să-și dedice copilul Diavolului în timp ce acesta este în uter. O vrajă sau un blestem ar putea fi aruncate asupra copilului nenăscut.

O persoană poate fi posedată de mai mulți demoni

Există, într-adevăr, cazuri de posesii multiple. În astfel de cazuri, demonii sunt alungați în ordinea rangului lor, demonul de rang inferior fiind alungat primul, urmat de cei de rang mai înalt. Așa cum este cazul îngerilor buni, demonii sunt organizați într-o ierarhie. Este similar cu o organizație militară. Acest lucru face ca eliberarea să fie mai dificilă, deoarece exorcistul întâlnește demonii mai puternici în exorcismele ulterioare.

Este adesea dificil să deosebești între boala mintală și posesia demonică

Boala mintală și posesia demonică produc adesea simptome similare. Când o persoană cu o boală mintală experimentează iluzii sau halucinații, poate crede că este posedată, chiar dacă nu este. Majoritatea exorciștilor încearcă să excludă boala mintală înainte de a decide să efectueze un exorcism.

Demonii se tem de Fecioara Maria

Un preot  a întrebat odată un demon în timpul unui exorcism: „De ce te temi mai mult când o invoc pe Maria decât când Îl implor pe Dumnezeu Însuși?” La care demonul a răspuns: „Mă simt mai umilit fiind învins de o simplă creatură decât de Dumnezeu Însuși.”

Demonii au o ură specială pentru Sfântul Ioan Paul al II-lea

Un preot a întrebat odată un demon de ce îl urăște atât de mult pe Papa Sfântul Ioan Paul al II-lea, iar demonul a răspuns: „Pentru că ne-a ruinat planurile.”

Numele au o semnificație particulară pentru demoni

În timpul ritualului de exorcism, exorcistul va încerca să facă demonul să-și dezvăluie numele. Uneori, aceștia refuză sau mint, deoarece, dacă exorcistul reușește să afle numele demonului, acesta capătă o putere suplimentară asupra demonului. În plus, demonii vor refuza să pronunțe numele lui Iisus, Fecioarei Maria și al Sfinților.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel