Norocul se schimbă pentru PATRU zodii

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Pe 26 mai, Jupiter intră în semnul Gemenilor, unde va rămâne timp de un an. Iată zodiile avantajate de acest tranzit de lungă durată!

Jupiter, planeta expansiunii și a scopului superior, tranzitează semnul Gemenilor începând cu 26 mai 2024. Va părăsi acest semn pe 10 iunie 2025!

Este momentul potrivit pentru colaborare și pentru dezvoltarea relațiilor sociale. Jupiter în Gemeni aduce umor și joacă, facilitează comunicarea și consolidează legăturile dintre oameni.

Este o perioadă propice pentru schimbul de idei și pentru evaluarea etapelor în care ne aflăm.

Iată ce ne spune Cam White, astrolog american, despre influența lui Jupiter în Gemeni!

Berbec/Ascendent în Berbec

Jupiter îți guvernează casa a noua, cea a spiritualității, a religiei și a călătoriilor pe distanțe mari. Dar Jupiter are legătură și cu casa a douăsprezecea, care se referă la izolare, temeri subconștiente, fobii și auto-sabotaj.

Jupiter intră în a treia casă, care reprezintă călătoriile pe distanțe scurte, relațiile cu frații, vecinii și persoanele apropiate. Acum aplici cunoștințele pe care le ai deja. Anul acesta te va determina să-ți dai seama dacă știi cu adevărat ce faci.

Este important să realizezi unde te blochezi singur, ce credințe îți servesc sau nu, iar aceste aspecte se vor reflecta în relațiile cu cei din jurul tău, precum vecinii, frații, unchii, verii și în modul în care te implici în viața de zi cu zi.

Prezența lui Jupiter va aduce noi oportunități pentru călătorii scurte sau pentru achiziționarea unui vehicul, dacă îți dorești. Vine cu multă abundență, speranță și încredere în legătură cu relațiile pe care le ai și călătoriile.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Jupiter are legătură cu expansiunea și tranzitează casa întâi, cea legată de corp. Ar fi bine să fii atent la creșterea în greutate, dacă nu îți dorești asta în acest an. Ar trebui să te concentrezi pe sănătatea ta și să te asiguri că faci toți pașii necesari pentru a te menține.

Însă Jupiter guvernează și casa a șaptea, a relațiilor. Dacă ești căsătorit, partenerul tău ar putea avea nevoie mai mult de sprijinul tău în acest moment. Poate fi vorba despre îngrijirea lui sau despre trecerea prin momente emoționale dificile în care simți că trebuie să-i fii alături. Dacă ești singur, acest an este important în ceea ce privește relațiile. Ai șanse mari să întâlnești pe cineva sau să ai o relație semnificativă.

De asemenea, Jupiter guvernează casa a zecea, cea a carierei și reputației. În timp ce ai putea să te simți mai încrezător și mai plin de viață, îți vei da seama de câteva realități legate de tine și de cariera ta. Faci ceea ce îți dorești? Ești capabil să faci mai mult? Te simți blocat într-un traseu profesional care îți satisface nevoile de bază, dar nu aduce împlinire?

Acesta este un aspect important al acestui an: ce faci cu cariera ta și dacă faci cu adevărat munca necesară pentru a ajunge acolo unde îți dorești.

Astrologii internaționali despre Jupiter în Gemeni: „Ne lărgim orizonturile și acceptăm noi puncte de vedere!”

Leu/Ascendent în Leu

Jupiter tranzitează casa a unsprezecea, cea a prietenilor și comunității. Ceea ce înseamnă că îți vei extinde cercul de prieteni și îți vei analiza credințele în legătură cu aceștia. Mai poți observa și că prieteniile actuale nu se leagă de aceleași interese sau activități pe care le ai.

Este posibil să fie nevoie să te deschizi mai mult către noi prietenii și experiențe cu aceștia, dar va trebui să schimbi ceea ce vă unește.

Jupiter mai guvernează și casa a opta, a resurselor altora, datoriilor, moștenirilor, secretelor și ocultismului. S-ar putea să descoperi secrete legate de prietenii tale sau aspecte ciudate care te fac să fii mai precaut.

Saturn se află în casa a opta acum, ceea ce înseamnă că trebuie să fii mai responsabil pentru bunurile și lucrurile altora, în special în ceea ce privește prietenia.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

În următorul an, Jupiter tranzitează casa a cincea, cea a iubirii, romantismului, plăcerii, artei, muzicii, recreerii și copiilor. Acest lucru este în general benefic, deoarece Jupiter în casa a cincea extinde această sferă și aduce o mulțime de oportunități.

Totuși, poate duce la o discrepanță între ceea ce îți place să faci, activitățile tale recreative și persoanele cu care trebuie să le faci, prietenii cu care te înconjori.

De asemenea, Jupiter este și guvernatorul casei a doua. Dacă ai copii, aceștia ar putea deveni costisitori. Vei avea cheltuieli mari.

Acest an este dedicat explorării a ceea ce îți dorești să faci și ce activități îți aduc plăcere.

Previziuni astrale. Ce aduce Saturn pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel