Noi vești pentru Taur, Rac și Leu. Rezistența vă este testată, dar puteți câștiga!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Horoscop săptămânal. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, transmite previziunile pentru zodii!

 

Pe 6 iunie avem un eveniment foarte special: Luna Nouă în Gemeni. Și spunem că este special datorită faptului că nu vom avea doar Luna Nouă în acest semn, ci un stellium. Soarele, Luna, Mercur, Venus și Jupiter, toate cinci în Gemeni. Ce ne aduce? Este o perioadă foarte bună pentru a avea intenții și a începe lucruri noi. Este momentul să învățăm și alte variante, să acceptăm că putem avea realități diferite, dar și percepții diferite. Pentru acestea, trebuie să știm că educația este cheia.

Pe 8 iunie, Venus din Gemeni face un careu cu Saturn din Pești. Nu este un aspect plăcut. Nu ne simțim valoroși, atrăgători sau demni de a fi iubiți. Am putea face tot posibilul să ne implicăm în situații care să ne demonstreze aceste lucruri. Mai mult decât atât, Venus din Gemeni vrea joacă și voie bună, iar Saturn din Pești vrea mai multă seriozitate și maturitate.

Pe 9 iunie, Marte intră în Taur, unde va rămâne până pe 20 iulie. Marte reprezintă lupta, acțiunea și curajul. Arhetipul Taurului vorbește despre resurse, confort și siguranță. Devenim pragmatic și posesivi. Cei care vor resimți din plin acest tranzit sunt cei cu marcaj fix în astrogramele natale: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător.  

Taur/Ascendent în Taur

Ai foarte mult marcaj în casa a doua, inclusiv Luna Nouă de pe 6 iunie. Ce îți aduce asta? Foarte multe cheltuieli. Vei avea și venituri, dar tot ai putea scoate mai mulți bani din buzunar decât ai făcut-o de la începutul anului până acum. Ar putea apărea noi facturi sau contracte. Când avem cinci planete în casa a doua, cea a banilor, trebuie să ai în vedere că relația de banii depinde de cum vinzi. Dacă urmează să ai un interviu de angajare sau trebuie să discuți cu un șef, îndrăznește și cere mai mulți bani. Nu vei pierde nimic. Marte se apropie de intrarea în semnul tău. Vei avea tot timpul senzația că mai era ceva de făcut. Și te vei gândi foarte mult la ceea ce cred ceilalți despre tine. Așa face Marte în casa a douăsprezecea. Are impresia că toată lumea îi este inamică. Nu pica în această capcană.

Evenimente de mare importanță pentru Scorpion, Vărsător și Pești. Pregătiți-vă pentru schimbări drastice!

Rac/Ascendent în Rac

La tine, Luna Nouă se petrece în casa a douăsprezecea. Din punctul de vedere al teoriei astrologice, nu este o săptămână pe placul tău. Marte se pregătește să iasă din casa a zecea. Zona profesională va trece printr-o schimbare. Pot apărea discuții sau evenimente care te vor însufleți, dar te și vor înfuria. Cu Luna Nouă în casa a douăsprezecea, este important să îți găsești un refugiu, conform Danielei Simulescu. În momentele cele mai provocatoare, este necesar să îți aduci aminte că toate trec. Alt recomandare a astrologului este să dai timpul înapoi. De-a lungul vieții tale, probabil că ai mai simțit că totul s-a terminat. Dar viața le-a aranjat.

Leu/Ascendent în Leu

Ești printre vedetele săptămânii. Ai o Lună Nouă în casa a unsprezecea, iar Soarele este în același semn cu Jupiter. Dacă ai așteptat multă vreme pentru o veste bună sau un lucru bun, acestea vor veni. Nu îți pune speranțele în anumiți oameni pe care i-ai ajutat la un moment dat. Ești sociabil, jucăuș, simpatic și carismatic. Reușești să conectezi oamenii. Este o săptămână minunată și pentru petreceri.  În orice moment al vieții tale ești acum, ai nevoie de distracție. O altă recomandare pentru tine este să lași orgoliul și să spui oameni de ce ai nevoie. Oamenii din jur nu te vor judeca. Marte se pregătește să intre în casa a zecea, cea a carierei. Zilele acestea, pune-te bine cu șefii și colegii.

Evenimente de mare importanță pentru Scorpion, Vărsător și Pești. Pregătiți-vă pentru schimbări drastice!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel