Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală: „Iertarea atrage bani!”

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Spiritualitate
Nicoleta Ghiriș/Foto: arhivă personală
Nicoleta Ghiriș/Foto: arhivă personală

Nicoleta Ghiriș, astrolog, specialist în numerologie și metafizică chineză, ne-a împărtășit modalitatea prin care ne putem îmbunătăți viața! Iată ce ne spune!

Pe canalul său de Tik Tok (@astrolog_nicoleta_ghiris), Nicoleta Ghiriș ne-a împărtășit modalitatea prin care putem atrage banii în viața noastră. Vezi AICI mesajul complet al astrologului.

„Iertarea atrage bunăstarea noastră. Este o puternică unealtă de a ne proteja și de a încerca să atragem ceea ce ne dorim în viață. Una dintre tehnicile de iertare folosite de un doctor psihiatru din Hawaii este tehnica Ho'oponopono. Această tehnică se bazează pe patru mantre.”, spune Nicoleta Ghiriș.

Care sunt mantrele ce trebuie rostite?

Prima afirmație: Îmi pare rău! (Aceasta este o expresie de regret, o recunoaștere a rolului tău în crearea situațiilor sau sentimentelor negative, atât în interiorul tău, cât și în raport cu ceilalți.)

A doua afirmație: Iartă-mă! (Aici, ceri iertare, nu neapărat de la alții, ci și de la tine însuți. Este vorba despre eliberarea vinovăției și permisiunea de a merge înainte.)

A treia afirmație: Îți mulțumesc! (Exprimarea recunoștinței este esențială în Ho'oponopono. Este o recunoaștere a lecțiilor învățate și a creșterii care rezultă din fiecare experiență, fie ea pozitivă sau negativă.)

A patra afirmație: Te iubesc! (Aceste cuvinte încheie mantra cu o afirmare a iubirii, cea mai puternică forță vindecătoare. Iubirea aici este necondiționată - pentru tine însuți, pentru ceilalți implicați și pentru situație în ansamblu.)

Horoscop chinezesc MAI 2024. Previziuni pentru toate semnele din zodiac

„Încercați să vizualizați astfel: Vă aflați într-o curte cu garduri și cu o ușă prin care puteți elibera toate persoanele din viața voastră după ce le-ați spus aceste patru mantre, vizualizându-le. Sunt în fața voastră; voi vizualizați persoana respectivă, apoi spuneți aceste mantre acelei persoane. După care, o invitați să iasă din acea curte. Este extraordinar de eficient să vizualizați toate persoanele din viața voastră. Probabil le-am greșit unora fără să ne dăm seama. Încercați să folosiți această tehnică a iertării, pentru că este extraordinar de eficientă.”, recomandă astrologul.

Ce este Ho'oponopono?

Ho'oponopono, tradus din hawaiiană, înseamnă „a face bine”. Este un proces de aducere a armoniei cu oamenii din viața ta, cu tine însuți și cu lumea din jurul tău.

Practica este înrădăcinată în înțelegerea că armonia și echilibrul sunt esențiale pentru bunăstarea ta. Este vorba despre vindecare și curățarea minții de gânduri și sentimente negative, înțelegând că experiențele și problemele tale reflectă starea ta interioară. Prin a aborda și a rezolva aceste conflicte interioare, poți influența pozitiv lumea ta externă.

Horoscop MAI 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel