Neptun retrograd în Pești, până pe 8 decembrie. Care sunt cele mai afectate zodii?

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Freepik
EXCLUSIV
Sursă foto: Freepik

De pe 2 iulie și până pe 8 decembrie, Neptun va fi retrograd în semnul Peștilor. Iată care sunt previziunile pentru zodii!

Neptun retrogradează în fiecare an pentru aproximativ jumătate de an. De data aceasta va rămâne astfel până pe 8 decembrie. Și în 2024, precum în 2023, retrogradarea lui nu va mai fi la fel de puternică deoarece îl avem și pe Saturn în același semn, al Peștilor. Neptun vrea haos și iluzii, Saturn vrea organizare și crudul adevăr. Deci am putea spune că efectele nu se vor mai resimți ca până acum. Cu alte cuvinte, vom beneficia de un plus de luciditate. Dar și de conștientizări dure despre faptul că ne-am lăsat influențați de zona virtuală. Atenție la riscul de dezinformare!

Cei mai afectați vor fi nativii cu marcaj mutabil în astrogramă: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Berbec/Ascendent în Berbec

Este posibil să te confrunți cu tot felul de semnale subtile, așa că fii vigilent. Unele pot apărea chiar și în vis, dându-ți senzația de deja vu. Este important să îți asculți intuiția, dar evită să te lași prins în iluzia lui Neptun. Acceptă că trecutul face parte din viața ta și încearcă să nu te lași influențat prea mult de acesta.

Taur/Ascendent în Taur

Este posibil să observi o distanțare a unor persoane apropiate. Relațiile tale vor fi testate sau haotice, însă nu te teme. Mai bine retrage-te și reflectează asupra modului în care te raportezi la alții. Este posibil să îi pui pe un piedestal pe anumiți oameni importanți și riști să rămâi dezamăgit. Evită să te implici prea mult în probleme care nu te privesc direct sau care sunt dificile de rezolvat.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Un nivel crescut de confuzie poate afecta domeniul carierei tale. Te vei întreba des dacă te afli în locul potrivit. Evită acțiunile impulsive, mai ales dacă schimbarea te sperie. De asemenea, proiectele ar putea avansa mai încet decât ai anticipat. Ține minte că toate au un scop.

Rac/Ascendent în Rac

Pentru Raci, retrogradarea lui Neptun va influența latura spirituală. Poți deveni mai sensibil și deschis către noi credințe. Nu te lăsa copleșit de informațiile noi și evită să cauți "adevărul absolut". Conectează-te cu misterele fără a încerca să le descifrezi complet. Și caută oameni care să te țină cu picioarele pe pământ. 

Leu/Ascendent în Leu

Leii trebuie să fie atenți la relațiile pe care le formează în această perioadă de retrogradare a lui Neptun. Ai putea descoperi secrete nedorite sau te lași copleșit de frici inutile. Ceilalți ar putea afla rapid lucruri despre tine. Acceptă-te cu bune și rele, evită infidelitățile și nu îți consuma energia cu oamenii nepotriviți.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

În perioada următoare, confuzia poate apărea în special în relațiile amoroase. Așa că, dacă vei cunoaște pe cineva, fii atent la calitățile și defectele sale, și nu te gândi prea mult la viitorul îndepărtat al relației. Dacă ești deja într-o relație, s-ar putea să simți nevoia de mai mult spațiu personal. Din fericire, Saturn este și el retrograd în casa relațiilor și te ajută să eviți deciziile proaste.

Saturn retrograd până pe 15 noiembrie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Balanță/Ascendent în Balanță

Rutina zilnică va fi, cu siguranță, perturbată. Îți va fi greu să te organizezi, să îți eficientizezi programul și să gestionezi stresul. Această retrogradare te îndeamnă să îți reevaluezi rutina, alimentația și obiceiurile zilnice. Probleme de sănătate mai vechi ar putea reapărea. Este nevoie de mai multă disciplină în stilul de viață. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Creativitatea ta va fi la cote uimitoare! Poți inspira și pe alții cu poveștile tale. Retrogradarea lui Neptun te poate face mai suspicios, gelos, însă fără argumente și dovezi clare. În același timp, s-ar putea să fii tentat să te îndrăgostești de dragoste. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Emoțiile tale vor fi destul de instabile. Treci de la siguranță la haos, de la pragmatism la nostalgie. Va fi destul de greu să îți gestionezi stările. Poți afla lucruri despre rudele tale care îți vor schimba percepția despre ele. Acceptă-le așa cum sunt! Nu te grăbi în ceea ce privește chestiunile imobiliare!

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Retrogradarea lui Neptun îți va scoate în evidență latura misterioasă, dar și capacitatea de a fi tolerant. Poți folosi acest tranzit pentru a pune în aplicare idei din trecut sau pentru a căpăta o perspectivă nouă despre mediul înconjurător. Este momentul să te gândești la greșelile din trecut, să îți dai seama unde ai fi putut proceda altfel. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Pentru tine, această retrogradare produce confuzie în zona financiară. Îți vin idei despre monetizare. Totuși, ai putea întâmpina probleme, așa că fii mai chibzuit cu cheltuielile. Chiar dacă îți faci mici bucurii, fă tot posibilul să nu risipești banii pe lucruri inutile. Și încearcă să nu te lași influențat de apropiați în ceea ce privește unele investiții. 

Pești/Ascendent în Pești

Neptun retrogradează în semnul tău, deci vei fi preocupat, în primul rând, să îți redefinești imaginea publică. Nu vei mai ști cine ești! Vei experimenta diferite look-uri și stiluri de viață, dar este important să nu te lași prea mult influențat. Unii dintre voi se vor regăsi implicați în situații încurcate sau se vor lovi de numeroase dileme. 

Pluto retrograd în Vărsător. Transformări radicale pentru fiecare zodie până pe 1 septembrie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel