Neptun în Casa a VII-a: conexiune spirituală profundă și dezechilibre în relațiile de iubire

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Planete în case
freepik.com
freepik.com

Află ce reprezintă acest aspect în harta natală.

În astrologie, Neptun este reprezentat de iluziile, visele și domeniile subtile ale conștiinței umane. Este cunoscut drept planetă a inspirației, a creativității și a imaginației nelimitate. Neptun guvernează și domeniile spiritualității, iluziilor și misterului, mai ales că oferă o perspectivă profundă asupra lucrurilor. În același timp, Neptun poate aduce confuzie și iluzie și subliniază nevoia de discernământ și claritate în gândire și acțiune.

În astrologia natală, poziția lui Neptun arată zonele în care nativul poate fi idealist sau tentat să vadă lumea prin lentile roz. Aspectele lui Neptun pot influența felul în care o persoană percepe realitatea și va dezvălui tendințe către evadare sau escapism. De asemenea, Neptun poate oferi o înclinație puternică spre expresie artistică și creativitate.

Pe plan colectiv, Neptun este asociat cu energiile subtile ale comunității, inclusiv compasiunea, altruismul și empatia. Totuși, poate semnala și iluzii colective, precum fanatismul sau confuzia politică. Tranzitele lui Neptun pot aduce perioade de confuzie, dar și de creștere spirituală și înțelegere mai profundă a lumii înconjurătoare.

Neptun în Casa a VI-a: tendința de sacrificiu extrem în folosul altora și viziune idealistă asupra muncii

Ce știm despre Casa a șaptea în astrologie?

Atunci când analizăm Casa a șaptea în astrologie, ne concentrăm asupra relațiilor. Această casă este numită și Casa descendentului și este asociată cu relațiile afective, în special cele oficiale și serioase. Este evident că fiecare individ are anumite standarde sau criterii pe care le caută într-un partener ideal, iar acestea sunt reflectate în Casa a șaptea.

Casa a șaptea nu se limitează la relațiile romantice, ci poate include și parteneriatele profesionale, legale sau sociale.

Cum îl interpretăm pe Neptun în Casa a șaptea în astrogramă?

Cu Neptun în această casă, nativii au multă compasiune și acceptă ușor lucrurile din jurul lor. Această plasare în harta natală poate să aducă unele conexiuni sufletești cu cei din jur și promovează și un sentiment de pace și un accent pus pe spiritualitate. Însă, acești nativi trebuie să lucreze intens ca să mențină echilibrul în viețile lor. Totodată, ei tind să pună accentul prea mult pe cealaltă persoană, iar asta duce la un dezechilibru. Pentru un raport corect, atenția trebuie să cadă mai mult pe dorințele și obiectivele proprii, nu pe ale celor din jur.

De asemenea, vorbim despre persoane care se bucură de împlinire și care au mereu un sentiment de pace interioară. Pentru că influența lui Neptun poate să întunece mintea și raționamentul, apar incertitudini în relațiile amoroase, dar și în cele de afaceri.

Partea visătoare și idealistă pe care o au acești nativi poate să aducă același sentiment de idealizare și în relații. Deși asta poate să ducă la sentimentul de înțelegere emoțională profundă, poate să ducă și la așteptări nerealiste în cuplu și nu numai.

Neptun în Casa a șaptea poate aduce atât beneficii, cât și dezavantaje. Ce trebuie să reținem este că plasarea lui Neptun în Casa relațiilor aduce conexiuni intense și profunde. Ca să se bucure pe deplin de punctele forte ale acestei poziții a lui Neptun, nativii trebuie să își acorde mai multă atenție lor și nu doar partenerilor și să își gestioneze așteptările în relații.


Îți sugerăm să citești și: Noi vești pentru Taur, Rac și Leu. Rezistența vă este testată, dar puteți câștiga!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel