Neptun în Berbec, un tranzit major în 2025. Nu mai visăm la circumstanțe ideale, ci le creăm!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Ne pregătim de ieșirea lui Neptun din Pești. A fost un tranzit care ne-a adus multă confuzie. Ce se va întâmpla atunci când intră în Berbec?

În astrologie, Neptun simbolizează fantezia, iluzia și amăgirea, fiind planeta ce guvernează aspectele mistice. Este asociat cu visele și activitățile creative, având totodată o influență asupra experiențelor pe termen lung și chiar asupra unor perioade istorice întregi.

Neptun petrece aproximativ 14 ani în fiecare semn zodiacal și are nevoie de 160 de ani pentru a parcurge întregul zodiac. Este pentru prima oară din 1862 când se află în semnul Peștilor.

Unul dintre tranzitele majore din 2025 este intrarea lui Neptun în zodia Berbec.  A stat în Pești din 2012, iar acest lucru poate aduce multe teme legate de căutarea clarității în circumstanțe incerte. 

Sai Avani este un astrolog internațional. Pe contul său de Tik Tok, unde are 54k urmăritori, ne-a vorbit despre intrarea lui Neptun în Berbec!

În toată această epocă, din începutul anilor 2010, au existat experiențe continue în care, pe de o parte, am simțit confuzie, îndoială, victimizare și slăbiciune. Poate fi ca un tranzit foarte lung prin cea de-a douăsprezecea casă pentru toată lumea, în care toți căutăm să ne retragem, să reflectăm. Nu ne simțim puternici, ci foarte sensibili. Acest lucru poate fi deosebit de dificil pentru semnele mutabile, care încearcă să acționeze pe baza inspirației lor și să pună în aplicare ideile.

Pe de altă parte, există această experiență continuă în timpul acestui tranzit, unde lipsește certitudinea, cunoașterea direcției de urmat și informațiile corecte pe care le putem folosi pentru a lua decizii. Așadar, trebuie să ne folosim intuiția. În același timp, Neptun în Pești poate fi o perioadă în care avem visuri și credințe mărețe, simțind că intrăm într-o etapă de semnificație profundă, de conexiune și aliniere, ceea ce poate fi uneori foarte util, adevărat și vindecător. Însă, în alte momente, ne putem pierde în visuri și fantezii enorme care nu au neapărat o bază rațională, ceea ce poate conduce la o mare deziluzie. Așadar, în special pentru semnele mutabile, dar și pentru toată lumea în general, există momente în care suntem absorbiți de idei grandioase, dându-ne seama că ne angajăm în ceva care nu este neapărat în interesul nostru.

Dacă ai aspecte în Gemeni sau Săgetător în harta natală, acesta poate fi o perioadă în care, pe de o parte, există confuzie cu privire la modul în care îți împărtășești ideile și  cum acționezi în baza credințelor tale. Este posibil să simți dificultăți în a comunica sincer și a fi înțeles de ceilalți. Pe de altă parte, acesta poate fi un moment în care ți-ai spiritualizat sistemele de credință și ideile despre viață, conectându-te la idei mai profunde și mai semnificative despre cum ar trebui să acționezi.

2025 în numerologie, un an al sfârșiturilor și al noilor începuturi. „O să afli adevăruri ascunse și o să te lepezi de vechea piele!”

Pentru Fecioară, acest lucru poate fi dublu. Pe de o parte, Fecioara poate descoperi că este o perioadă de critică de sine intensă, cu o senzație de îndoială și sentimentul că muncește din greu, dar că este foarte dificil să avanseze, să vadă un adevărat progres. Pe de altă parte, acest sentiment de fantezie și idealism poate să o conecteze la ideea că aceasta este cauza pe care trebuie să o susțină sau aceștia sunt oamenii pe care trebuie să îi servească, sau cum poate oferi cel mai bine darurile sale ca serviciu pentru lume. Poate descoperi că se află în situații continue de auto-sacrificiu pentru o cauză mai mare, uneori în beneficiul său și alteori în detrimentul său.

Acum că acest tranzit se încheie și Neptun se mută în Berbec în următorii câțiva ani, acest lucru este la fel de semnificativ ca mutarea lui Pluto din Capricorn în Vărsător. Așadar, pentru multe semne mutabile, dacă ai avut de-a face cu această incertitudine și confuzie, poate apărea o nouă inspirație. O senzație că nu mai trebuie să rezolvi lucruri, că știi profund în inima ta ce este adevărat și având curajul de a acționa pe baza convingerilor tale, indiferent de raționalitate. Nu vom deveni neapărat mai raționali și analitici pe măsură ce Neptun intră în Berbec.

Încă pot exista mari iluzii de măreție în lume. Însă, spre deosebire de perioada în care Neptun era în Pești, când aveam încredere că lucrurile se vor rezolva și așteptam să se desfășoare, cu Neptun în Berbec, avem o înțelegere mult mai clară că trebuie să acționăm în viață dacă vrem să creăm circumstanțele de vis pe care dorim să le experimentăm. Neptun în Pești, acest tranzit pe termen lung, a fost despre învățarea că noi suntem cei care trebuie să ne salvăm și să creăm realitatea pe care ne-o dorim.

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?