Neptun cel confuz este retrograd. Vălul de iluzii se ridică!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Până pe 8 decembrie, Neptun va fi retrograd. Această planetă este cea a iluziilor și a dezinformării. Ce ne pregătește până la finalul retrogradării?

Anual, Neptun retrogradează pentru o jumătate de an. În 2024, și-a început retrogradarea pe 2 iulie. Cu Saturn în semnul Peștilor, unde se află și Neptun, retrogradarea acestuia nu va fi la fel de puternică. Neptun aduce haos și iluzii, în timp ce Saturn cere ordine și adevăruri dure. Prin urmare, influențele nu vor mai fi la fel de puternice ca înainte. Vom câștiga în claritate, dar vom avea parte și de revelații incomode despre cum am fost influențați de mediul virtual. Atenție la pericolul de dezinformare!

Cei mai afectați vor fi nativii cu marcaj mutabil în astrogramă: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Haley Comet este un astrolog internațional. Pe canalul său de TikTok, unde are 70k de urmăritori, ne-a vorbit despre retrogradarea lui Neptun. Iată ce ne-a transmis!

„Numărul de oameni care urmează să vor trezi la realitate odată cu retrogradarea lui Neptun, până pe 8 decembrie, este de-a dreptul incredibil. E ca o aterizare forțată dintr-o lume de vis.”, spune astrologul.

Retrogradarea lui Neptun te va forța să te confrunți cu momentele în care ai pus persoane, locuri sau situații pe un piedestal. Le-ai idealizat, ai văzut doar ce e mai bun în ele și ai simțit că asta era salvarea ta. Dar nu este deloc așa.

Uranus cel viclean este retrograd. PATRU zodii nu mai pot bate pasul pe loc până în ianuarie 2025!

Asta face Neptun, ne oferă o fantezie. Iar când este retrograd, suntem forțați să ne întoarcem către noi înșine și să ne întrebăm: unde am idealizat această persoană sau situație, în detrimentul meu? Unde am lăsat acești „ochelari roz” să transforme semnalele de alarmă în simple detalii nesemnificative? Unde am fost prea permisiv cu timpul, energia și resursele mele, oferindu-le fără limite? Unde m-am lăsat prins în iluzie? 

Neptun retrograd te va forța să te uiți la toate acestea. Mulți oameni vor avea un moment de dezamăgire profundă. S-ar putea să existe cineva pe care l-ai venerat, pe care ți-ai proiectat fericirea, visele și viitorul. Odată cu retrogradarea lui Neptun, mulți vor avea acel moment de claritate și vor spune: „Stai puțin! Este doar o persoană. De ce am ridicat această persoană pe un piedestal?” Va fi o experiență dureroasă.

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?