Ne facem dreptate cu propriile arme! Astrele și aprigul destin vor face o echipă de șoc

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Până pe 23 octombrie, vom avea parte de multă agitație. Astrele s-au gândit să ne pună la treabă!

Sezonul Balanței, care va ține până pe 23 octombrie, este cel al esteticului, al relațiilor, al dorinței de armonie, dar și al negocierilor. Vom fi mai deschiși către ceilalți, vom încerca să căutăm și partea armonioasă a lucrurilor. 

Eclipsa de Soare/Luna Nouă din Balanță, de pe 2 octombrie, vine cu influențele puternice ale lui Mercur și Lilith. Stelliumul format din Soare, Lună, Nodul Sud, Mercur și Lilith va fi într-un careu cu Marte și un trigon cu Jupiter, care evidențiază necesitatea de a echilibra tensiunile și lumina din noi. Eclipsa de Soare, aflată pe Nodul Sud, semnifică eliberarea de trecut și renunțarea la ceea ce nu mai este de folos, deschizându-se către o nouă etapă în carieră, sănătate, relații sau dezvoltare spirituală.

Venus în Scorpion, care va ține până pe 17 octombrie, ne inspiră să creăm scenarii intense, în timp ce dorința pentru plăcere capătă nuanțe puternice. Tranzitul ne oferă oportunitatea de a fi sinceri și autentici. Iubirea va căpăta nuanțe surprinzătoare și profunde până pe 17 octombrie.

Pe canalul său de TikTok, Valkyrja Vörðr, astrolog internațional și autor, ne vorbește despre sezonul Balanței!

Sezonul Balanței din acest an este guvernat de Scorpion. Venus este în Scorpion pe durata tranzitului Soarelui în Balanță. 

Venus va fi, de asemenea, în Scorpion pentru eclipsa din 2 octombrie, care are loc în Balanță. Este o perioadă dedicată oricui a avut mai mulți ani de „cum s-a întâmplat asta?”, „cum am ajuns în această situație?” și pentru cei care au fost implicați într-o luptă pentru putere sau în dinamici de putere, unde oamenii te trădează sau te manipulează. 

Dacă aceștia au fost anii tăi anteriori și ai muncit pentru tine însuți ca să ieși din asta sau să devii o persoană diferită și să nu mai permiți să ți se întâmple asta, acesta este sezonul în care se face dreptate.

De asemenea, cu influența Lunii Negre (Lilith) în Balanță, e ca și cum un buton de a fost apăsat în mintea ta recent, referitor la: „Nu iert această persoană. Nu merită.”

Și chestia cu dreptatea este că trebuie să o câștigi. Dacă vrei să primești dreptatea, trebuie să o meriți. Și a merita dreptatea arată diferit pentru fiecare persoană, dar, în mod normal, înseamnă să îți permiți să fii scos din ciclurile care ți-au cauzat nedreptatea în primul rând. În plus, pe lângă toate acestea, Venus este un semn care studiază voința.

Cele PATRU zodii afectate de Eclipsa de Soare de pe 2 octombrie. „Viața nu va mai fi niciodată la fel!”

Balanța studiază dreptatea. Deci ce dreptate îți dorești în acest sezon? Ce decizii creezi prin sistemul de dreptate? Sistemul de dreptate, pentru unii oameni, poate fi foarte literal, cum ar fi sistemul nostru juridic. Pentru alții, poate arăta ca dreptate spirituală, cu Saturn și Neptun în Pești în acest moment.

Pluto retrograd este în Capricorn. Avem viclenia Scorpionului, care este guvernat de Pluto și Marte. Deci, parțial guvernat de Pluto retrograd în Capricorn, care este guvernat de Saturn retrograd în Pești. Aceasta este dreptatea spirituală.

Ai trăit cele mai întunecate zile? Ai văzut lucruri la care nu te-ai fi gândit vreodată, despre cruzimea lumii și responsabilitățile spirituale legate de asta? Vorbim despre răzbunare și echilibrarea balanței.

S-ar putea să nu fie răzbunare. Orice ai decide că ai nevoie, asigură-te că te echilibrează. Pentru că dacă nu, atunci când vine sezonul Scorpionului, dreptatea ta va fi datorată. Așa că asigură-te doar că orice decizi acum menține balanțele echilibrate. 

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?