Motive de bucurie pentru PATRU zodii până la finalul lunii septembrie. Cu ce daruri vin astrele?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Până pe 22 septembrie, patru zodii sunt bine aspectate. Iată ce surprize le-au pregătit astrele!

Sezonul Fecioarei a început pe 22 august. Ne vom mai bucura de acesta până pe 22 septembrie! Este cel mai bun moment pentru curățenie și a începe un nou stil de viață. Putem începe să ne pregătim pentru toamnă!

Perioada aceasta vorbește despre o energie orientată spre organizare și eficiență. Ne planificăm mai atent activitățile, ne facem ordine în viață și ne asigurăm că totul este în regulă. Fie că vorbim despre curățenie în locuință, revizuirea bugetului personal sau organizarea cămării, această perioadă ne cere multă atenție la detalii.

May, astrolog internațional, ne spune care sunt cele mai bine aspectate zodii ale acestui sezon!

„Iată care sunt personajele principale pentru sezonul Fecioarei. În primul rând, avem Fecioarele. Luna Nouă în semnul tău de pe 3 septembrie, a dat startul celor mai importante următoare șase luni din viața voastră. Este un nou început pentru tine. Noi relații, un nou loc de muncă, prieteni noi, totul în jurul tău va fi nou. Cel mai important, succesul, culmile pe care urmează să le atingi în viața ta profesională, vor fi incredibile. 

Previziuni 2025 pentru TOATE zodiile. Anul marilor schimbări, cu provocări și momente inedite

Urmează Balanța, și știu că nici măcar nu este sezonul acesteia.  Pe 4 septembrie, am avut o conjuncție între Venus și Nodul Sud în semnul tău. Acest tranzit îți va vindeca inima de orice traume din relațiile trecute, cum nu ai mai simțit vreodată. De asemenea, ar putea să te ducă într-un loc de treziri spirituale intense, mai ales dacă ai Venus în semnul Balanței. Cel mai important, acest moment a vorbit despre eliberarea de orice nu îți mai servește, mai ales în relații, și despre a începe să te tratezi cu valoarea pe care o meriți cu adevărat. 

Trecem la Rac. Marte a intrat în semnul tău pe 4 septembrie, și îți vei recăpăta energia. Nimic nu te va putea opri. Nimeni nu ar trebui să se pună cu tine pe durata acestui tranzit. Deși Marte nu se simte bine în Rac, asigură-te că îți pui toată energia în lucruri care te alimentează cu adevărat într-un mod pozitiv, deoarece acest tranzit ar putea deschide un nou capitol în viața ta. 

În final, avem Peștii. Are loc o Eclipsă parțială de Lună în semnul tău pe 18 septembrie. Aceasta va ajuta la încheierea unei perioade de șase luni de lupte, obstacole, dificultăți, mai ales în căsnicie, în relațiile tale și tot ce ține de conexiunile 1 la 1.”

Vezi aici previziunile complete ale astrologului.

1. -imagine fara descriere- (whatsapp-image-2024-09-05-at-23-16-40_04733000.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel