Mesaje TULBURĂTOARE de la astre pentru Taur, Gemeni, Săgetător și Pești. Un ochi plânge, altul râde!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Horoscop lunar. Avem niște evenimente dure care se vor întâmpla în luna iunie. Pregătiți-vă de maturizare!

Ne apropiem cu pași de repezi de cel mai dur aspect al lunii. Saturn va retrograda pe 29 iunie. Până pe 15 noiembrie, va avea suficient timp să ne testeze limitele și supărările!

Cine este Saturn? În astrologie, este cunoscut și ca Marele Malefic sau Lordul Karmei. Este planeta timpului și a maturității. Lui Saturn îi plac amânările, răzgândirile și dezamăgirile . Dar o să înveți din acestea!

În prezent, Marele Malefic tranzitează semnul emoțional și visător al Peștilor până în 2026. Fie că sunteți pregătiți sau nu, retrogradarea lui Saturn aduce o trezire severă la realitate!

Taur/Ascendent în Taur

Pe 26 mai, Jupiter și-a început tranzitul în semnul Gemenilor, unde va rămâne timp de un an. La tine, se află în casa a doua, cea a veniturilor. Deși totul poate fi destul de prosper, va apărea o îngrijorare reală legată de faptul că nu ai suficienți bani și că trebuie să faci mai mulți. De pe 9 iunie și până pe 20 iulie, Marte îți vizitează somnul. O să fii împins să ieși din zona ta de confort. Totuși, Marte poate să te irite, provocând situații neplăcute care, la momentul respectiv, par nedrepte.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Marte se află în casa a douăsprezecea, legată de izolare, subconștient, frici, fobii, inamici ascunși. Planeta acțiunii guvernează casa a șasea, care se referă la sănătate, rutine zilnice, colegi, precum și a unsprezecea ta casă, care se referă la prieteni. Ce îți aduce? Conflicte cu prietenii și posibile probleme de sănătate. Totodată, cu Marte în casa a douăsprezecea,  poți întâmpina dramă în relațiile sociale. Ai putea descoperi adevăratul caracter al oamenilor.  Dacă îți dorești să faci o schimbare semnificativă, aceasta s-ar putea să nu se întâmple exact cum îți imaginezi. Poți trece printr-o criză care te va determina care te va îndrepta către prospețime și noutate.

Încă două săptămâni cu Lilith/Luna Neagră în Fecioară! Schimbări drastice pentru FIECARE zodie

Săgetător/Ascendent în Săgetător

În această lună, nu rămâne închis în casă. Ai nevoie să interacționezi cu diverse persoane, dar nu te arunca în relații. Dacă ești deja într-o relație, atmosfera ar putea fi supusă unor teste.  Totuși, chiar dacă faci conexiuni și ești plin de idei, există câteva aspecte care pot duce la conflicte, comentarii exagerate și reacții periculoase.

Pești/Ascendent în Pești

Ține minte că în luna iunie, înțelegerea cu membrii familiei ajută să îți îmbunătățești sănătatea mentală și să te simți mult mai bine pe interior. Însă oamenii ar putea simți că stai în calea lor. Sau poți deveni incorect și părerea ta despre unele subiecte ar putea fi neclară. Întâmpini dificultăți în comunicare. Saturn își începe retrogradarea în semnul tău pe 29 iunie, unde va rămâne până pe 15 noiembrie. Vei resimți efectele pe toată durata lunii. Saturn se află în semnul tău din martie anul trecut și te va însoți până în 2026. Sfatul pentru tine este să te preocupi de sănătate. Vei observa că unele aspecte din viața ta nu îți mai sunt benefice sau că locul de muncă nu ți se mai potrivește. Este important să te îngrijești de propriul stil de viață, nu doar să consulți medicul.

Provocările astrelor pentru o zodie. În loc să îți rezolvi problemele, mai tare te adâncești!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel