Mesaje pline de înțeles de la astre pentru PATRU zodii. Zarurile au fost aruncate!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Pe 2 iulie, Neptun și-a început retrogradarea în Pești. Iată ce vor pătimi următoarele cinci zodii!

De la începutul lunii iulie, Neptun și-a început retrogradarea în Pești, unde va rămâne până la final de an, pe 8 decembrie. 

Neptun este asociat cu lumea subconștientului, intuiția, visurile și fantezia. Este legat de misticism, spiritualitate și tot ceea ce este dincolo de realitatea fizică palpabilă. De asemenea, poate crea iluzii și confuzii, fiind legat de aspectele decepției, autoamăgirii și evadării din realitate. Poate aduce o aură de mister și neclaritate în locurile pe care le influențează în horoscop.

Și în 2024, la fel ca în 2023, retrogradarea lui Neptun nu va mai avea aceeași intensitate, deoarece Saturn se află și el în același semn, al Peștilor. Neptun simbolizează haosul și iluziile, în timp ce Saturn reprezintă organizarea și adevărul crud. Prin urmare, putem spune că efectele retrogradării nu vor mai fi la fel de puternice ca înainte. Vom beneficia de mai multă claritate mentală, dar și de conștientizări dure legate de influența zonei virtuale asupra noastră. Este important să fim atenți la riscul de dezinformare!

Cei mai afectați vor fi cei care au marcaje mutabile în astrogramă: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Iată ce le spun astrele acestor nativi!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Un nivel ridicat de confuzie poate influența negativ cariera ta. Este posibil să te întrebi frecvent dacă ești în locul potrivit. Evită să iei decizii impulsive, mai ales dacă schimbările te sperie. De asemenea, proiectele ar putea progresa mai lent decât ai anticipat. Nu uita că totul are un scop.

Astrolog internațional despre luna august: „Vorbim despre multe blocaje și momente de confuzie!”

Fecioară/Ascendent în Fecioară

În perioada următoare, confuzia poate apărea în special în relațiile amoroase. Dacă întâlnești pe cineva nou, fii atent la calitățile și defectele sale și nu te preocupa prea mult de viitorul îndepărtat al relației. Dacă ești deja într-o relație, s-ar putea să simți nevoia de mai mult spațiu personal. Din fericire, Saturn este și el retrograd în casa relațiilor, ajutându-te să eviți deciziile proaste.

ZECE motive surprinzătoare pentru care căsniciile se destramă. Ai experimentat vreunul?

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Emoțiile tale vor fi destul de instabile, alternând între siguranță și haos, pragmatism și nostalgie. Îți va fi dificil să-ți gestionezi stările. Este posibil să afli lucruri despre rudele tale care îți vor schimba percepția asupra lor. Acceptă-le așa cum sunt! Nu te grăbi cu deciziile legate de chestiunile imobiliare!

Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Pești/Ascendent în Pești

Neptun este retrograd în semnul tău, așa că vei fi preocupat, în primul rând, să îți redefinești imaginea publică. S-ar putea să te simți nesigur în privința identității tale și să experimentezi diferite look-uri și stiluri de viață. Totuși, este important să nu te lași prea mult influențat. Unii dintre voi se vor regăsi implicați în situații complicate sau vor întâmpina numeroase dileme.

Ce aduce Marte pentru Pești/Ascendent în Pești până pe 4 septembrie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel