Mercur retrograd până pe 29 august. La ce trebuie să se aștepte fiecare zodie?

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Freepik
EXCLUSIV
Sursă foto: Freepik

Previziuni astrale. Mercur își va opri retrogradarea în semnul Leului. 

Chiar dacă retrogradarea lui Mercur se va opri pe 29 august, cu câteva zile înainte și după această dată, s-ar putea să se joace puțin cu mintea noastră. Retrogradarea a început pe 5 august, deci va relua toate problemele începute de atunci încoace. Și nu se va lăsa până când nu vom găsi o rezolvare. Însă nu una fără cântec! 

Așa că înhămați-vă cu răbdare pentru perioada următoare! Pentru că veți avea nevoie de ea când se mai strică ceva, când vi se vor încurca unele comenzi, când traficul va fi imposibil. Și bineînțeles, când comunicarea va avea de suferit. 

Cu Mercur retrograd, trecutul se actualizează. Ca să ne dăm seama unde am greșit, să acceptăm că nu suntem perfecți și că doar astfel progresăm. 

Horoscop TOAMNĂ 2024. Previziuni astrale pentru fiecare zodie și ascendent

Berbec/Ascendent în Berbec

Mercur își va opri retrogradarea în casa a cincea. În zilele următoare, îți vei pune numeroase întrebări legate de partea afectivă, copii și pasiuni. Este posibil să apară și încurcături legate de aceste zone. Dacă nu te pui tu pe primul loc, să nu te aștepți să o facă alții. Mercur direct te va face și destul de competitiv. 

Taur/Ascendent în Taur

Mercur își oprește retrogradarea în casa a patra. La ce trebuie să fii tu atent? La tot ce nu funcționează în casă. La reparațiile pe care le-ai tot amânat. La lucrurile pe care ar trebui să le înlocuiești. Dar și la discuțiile cu membrii familiei. Comunicarea cu ei va avea de suferit. 

Uranus retrograd, din 1 septembrie. Care sunt cele mai afectate zodii?

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur este guvernatorul tău, deci oprirea retrogradării lui îți priește, cel puțin din punct de vedere teoretic. Practic, s-ar putea să îți aducă încurcături în călătorii, chestiunile administrative și probleme legate de produsele electronice folosite. Dar, îți vei da seama la timp de unele greșeli pentru a le putea corecta. 

Rac/Ascendent în Rac

Mercur își oprește retrogradarea în casa a doua. Urmează câteva zile foarte provocatoare pe plan financiar. Deși ții cu dinții de unele sume, nu vei reuși să le păstrezi. Și s-ar putea să apară și cheltuieli suplimentare din cauza unor greșeli făcute de tine. Cert este că lecțiile învățate acum te vor ajuta enorm în viitorul apropiat. 

Leu/Ascendent în Leu

Mercur se oprește din retrogradare în semnul tău. Și va face în așa fel încât să compenseze. Adică, să îți aducă în câteva zile, probleme cât pentru toate perioada de retrogradare. Amânări, anulări, blocaje, neînțelegeri, frustrări. Se strică tot felul de lucruri. Parcă nimic nu funcționează! Dar, după 29 august și până pe 9 septembrie vei avea șansa să îți repari din greșeli. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, își va opri retrogradarea în casa a douăsprezecea. Și până pe 9 septembrie, când va intra din nou în semnul tău, s-ar putea să te tot lovești de situații din trecut nerezolvate. Să te simți precum o marionetă. Astrele îți recomandă să stai departe de persoanele dubioase în până pe 29 august. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Cu Mercur direct în casa a unsprezecea, vei vedea mai clar unele planuri de viitor. Pe deasupra, comunicarea cu prietenii sau apropiații se va îmbunătăți. Te vei revedea cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de mult. Și vei fi provocat să îți spui propria părere. 

Venus în Balanță, din 29 august. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Mercur nu va mai fi retrograd în casa a zecea. Dacă ai tot așteptat să iei o decizie pe plan profesional, după 29 august, ai șansa să o iei pe cea mai bună. Discuțiile cu șefii pot fi frustrante, dar te vor învăța numeroase lucruri pentru cariera ta. Asigură-te că ești mai atent la detalii. Și la tonul folosit cu colegii. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Mercur se va opri din retrogradare în casa a noua. În primul rând, trebuie să fii atent la planificarea călătoriilor și la organizarea evenimentelor. Pot apărea tot felul de ciudățenii chiar și pentru cei implicați în chestiuni juridice sau educaționale. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

O veste bună! Această retrogradare nu și-a adus nimic bun! Și asta din cauza faptului că a fost în casa a opta. Ultimele săptămâni nu au fost ușoare! Nici emoțional și nici financiar. Însă, mai ai un hop până pe 29 august! După această dată, îți vei da seama că o mare criză poate deveni o mare oportunitate. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Mercur a fost retrograd în casa a șaptea. După 29 august, va rămâne direct aici. Comunicarea cu partenerul se va îmbunătăți, mai ales dacă vă veți învinge orgoliul. Între voi nu trebuie să fie nicio competiție. Cei singuri își vor da seama că s-au cam pripit în ceea ce privește o persoană sau că nu trebuie să se întoarcă la foști parteneri. 

Pluto revine în Capricorn pe 2 septembrie! Se anunță schimbări radicale pentru toate zodiile

Pești/Ascendent în Pești

Să recunoaștem ceva! Ultimele săptămâni au fost foarte stresante, mai ales la serviciu. Cu siguranță că au fost momente când ți-ai pierdut răbdarea sau te-ai gândit la tot felul de situații radicale. Ai dat atenție unor detalii nesemnificative. După 29 august, vei începe să înțelegi mai bine ce se întâmplă și cum sa te comporți cu unii colegi. Vei fi mai avantajat și pe plan medical.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel