Mercur retrograd în Fecioară de pe 5 august. Daniela Simulescu: „Nu ne credem în stare de nimic!”

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Pe 5 august, Mercur își începe retrogradarea în Fecioară. Se va termina pe 29 august, însă va fi în semnul Leului. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce previziunile complete!

 

Youtube video image

Am început să resimțim efectele de pe 2 iulie, atunci când Mercur a intrat în Leu, iar acestea vor dura până pe 26 septembrie.

Cine este Mercur? În mitologie, era zeul Hermes, cel al comunicării. Dar era foarte deștept și-i făcea pe toți din vorbe. Într-o astrogramă natală, Mercur reprezintă mintea și vocea. Adică, cum vorbim, cum comunicăm și ideile noastre. Mercur se ocupă de hotărârile pe care trebuie să le luăm zilnic. De exemplu, dacă o persoană are Soarele în Rac, dar Mercur este în Leu, țineți-vă! Nu va comunica precum un Rac, ci o va face ca un Leu.

Din punct de vedere teoretic, Mercur se simte bine în Fecioară. Doar că atunci când este retrograd, forjează mai mult decât ar trebui. Critică foarte mult. Putem spune că e nesuferit. Cu Mercur în Fecioară, ne facem foarte multe socoteli. Trebuie să optimizeze și să eficientizeze tot timpul. Cu Mercur retrograd în Fecioară, tot ceea ce ține de chestiuni administrative, de piața muncii și de „contabilitate” va fi reluat. Deciziile și declarațiile vor fi reanalizate și reluate. Durează mult până se corectează ceva, chiar se mai fac și greșeli. Se întâmplă pentru a ne da seama că există mai multe probleme decât ne-am fi gândit inițial.

Recomandarea Danielei Simulescu este să te asiguri din timp ce merge și ce nu prin casă. Mercur retrograd în Fecioară are darul de a strica electrocasnicele. Totodată, apar decizii legate de muncă. De exemplu, tu ești în concediu, te simți bine pe plajă și primești un email că se schimbă ceva și îți dă planurile peste cap. Nu mai poți să stai în vacanță, după care poți să nu găsești bilete sau traficul să fie blocat. Mai mult decât atât, trebuie să ai mai multă grijă la comenzile online. Indiferent de semnul în care se află, Mercur retrograd dă peste cap totul. Alt aspect la care trebuie să fii cu băgare de seamă ține de consultațiile medicale. Studiază partea care ține de diagnostic sau decizii medicale. Nu te autodiagnostica. Nu lua decizii pe ce auzi în stânga și-n dreapta sau pe prima informație medicală.

Previziunile astrale ale lunii august pentru fiecare zodie și ascendent

Cu Mercur retrograd în Fecioară, ne-am putea pune multe limite, să nu ne credem în stare de nimic. Cât timp va fi în Fecioară, vom fi mai liniștiți. Dar după ce va retrograda în Leu, facem scandal. Mercur retrograd în Leu este cel foarte narcisist, care vrea să atragă atenția.

Iată aspectele pe care le face Mercur retrograd!

Pe 5 august, își va începe retrogradarea. În zilele dinaintea retrogradării, vom fi dați peste cap. Apar foarte multe greșeli. Nu mai merg telefoanele, rețelele sociale și nu te mai poți baza pe sistemele de navigație.

Pe 8 august, Mercur retrograd face o conjuncție cu Venus din Fecioară. Este o zi bună pentru a ne declara sentimentele și pentru a scoate din noi amintiri. Îi putem spune celuilalt că l-am iubit, iar acesta nu a știut. Conjuncția se petrece în semnul Fecioarei, ceea ce ne face destul de rezervați și nu facem declarații să luăm ochii celorlalți. Dacă vrei să vorbești cu partenerul și să corectați ceva, este o zi ideală.

Pe 15 august, Mercur retrograd se întoarce în Leu. Ne vom simți stăpâni, șefi. Ni se pare că nu e nimeni ca noi. Suntem declarativi, ne certăm și ne luăm partea singuri.

Pe 18 august, avem două aspecte de menționat.

  • Mercur retrograd face o conjuncție cu Soarele. Vom fi orbiți. Avem de-a face cu un scurtcircuit. Ne scapă unele detalii importante. Este o zi în care ne simțim mintea obosită.
  • Mercur retrograd face și un careu cu Uranus. Spunem lucrurile într-un mod foarte ciudat. Îi șocăm pe cei din jur, dar și ei pe noi. La nivel mondial, pot apărea niște declarații cu intenții. Unii lideri pot apela la carismă să ne cucerească, dar în spatele acesteia nu există nimic.

Pe 24 august, Mercur retrograd face un sextil cu Marte. Avem mai mult curaj să ne cerem scuze și să facem povești. Sunt sprijiniți cei care mai au de dat examene.

Pe 29 august, Mercur își oprește retrogradarea. Dar să ne amintim că retrogradarea își va finaliza cu adevărat efectele pe 26 septembrie.

Pentru că Mercur retrogradează în două semne, vom avea opt nativi care vor trece prin tot felul de momente provocatoare.

Când Mercur retrogradează în Fecioară, vorbim despre semnele mutabile: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Când Mercur retrogradează în Leu, vorbim despre semnele fixe: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător.

Alt sfat al Danielei Simulescu este să nu îți faci planuri și să te încrezi în ele 100%. Cu Mercur retrograd, totul revine. Inclusiv oameni din trecutul nostru. Totodată, dacă vrei să semnezi ceva, mai cere o părere. Proiectele care încep pe Mercur retrograd au mai mare succes.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?