Mercur în Fecioară, până pe 27 septembrie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Azi, Mercur se reîntoarce în mers direct în Fecioară.

Mercur a fost retrograd în Fecioară între 29 iulie și 15 august. Începând de azi, Mercur se reîntoarce, în mers direct, în semnul Fecioarei, chiar dacă efectele retrogradării pot continua până la data de 27 septembrie, când Mercur intră în Balanță. Astrologul Daniela Simulescu este de părere că acest tranzit este ideal pentru începutul de toamnă. Mintea noastră, de această dată, va fi mai interesată de calcule, de eficientizare, dar mai ales de organizare. Știm că arhetipul Fecioarei ne vorbește despre îmbunătățiri și ajustări.

Ca vulnerabilitate a acestui tranzit, trebuie să discutăm despre riscul de a deveni mai critici și mai exigenți cu noi înșine. O să fim mai anxioși, așa că din punct de vedere mental, până la final de lună, vorbim despre o perioadă epuizantă. 

Care sunt previziunile pentru fiecare semn din zodiac?

Berbec/Ascendent în Berbec

Mercur este în mers direct prin Casa a șasea a muncii și a sănătății. Pot să apară anumite probleme la locul de muncă, dar tu vei fi nevoit să gestionezi mai responsabil stresul și rutina zilnică. Ai grijă la cum discuți cu colegii, fiindcă acest aspect îți poate influența starea.

Taur/Ascendent în Taur

Mercur este în mers direct în Casa a cincea. Poți avea discuții mai serioase fie cu persoana iubită, fie cu copiii. Mai mult, o să discuți mai mult despre propriile pasiuni și o să pui accentul pe ce contează cu adevărat pentru tine.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Cu Mercur direct în Casa a patra, ai parte de discuții serioase cu membrii familiei. Pot apărea și o mulțime de schimbări prin locuință.

Rac/Ascendent în Rac

Nativii Rac îl au pe Mercur direct în Casa a treia. Acest tranzit le aduce dorința de a comunica mai mult cu apropiații, curiozitate pe măsură, dar și talent oratoric. Fii mai flexibil. 

Leu/Ascendent în Leu

Cu Mercur în mers direct prin Casa a doua a banilor și a resurselor, trebuie să te pregătești de negocieri, de tranzacții. Poți seta și noi strategii financiare. Ai ocazia să înveți să te vinzi mai bine sau să găsești cele mai bune oferte de preț.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur este în mers direct în semnul tău. Mintea o să îți fie vie, iți vin multe idei, dar când le pui în practică, simți că te ține ceva pe loc. Încearcă să privești lucrurile cu mai multă răbdare.

Balanță/Ascendent în Balanță

Mercur este în Casa a douăsprezecea la tine, în mers direct. Fii mai atent la oamenii pe care îi ții lângă tine, deoarece unii nu au cele mai bune gânduri. Ai grijă la specialiștii falși, în special în domeniul medical.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Cu Mercur direct în Casa a unsprezecea, devii o persoană mai sociabilă. Ai șansa de a te revedea cu prietenii și de a participa la multe evenimente. Însă poți renunța la anumite planuri pentru viitorul apropiat. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Nativii Săgetător îl vor avea pe Mercur direct în Casa a zecea a carierei. Așa că poți avea multe discuții cu șefii. Nu lua decizii majore pe plan profesional, pentru că pot apărea și noi responsabilități.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Mercur este în mers direct în Casa a noua și te face să îți reevaluezi principiile de viață. O să apară anumite încurcături în ceea ce privește călătoriile.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Mercur este în mers direct în Casa a opta, așa că merită să fii atent la felul în care îți gestionezi resursele, timpul, banii și energia. Stai departe în continuare de indiscreții sau bârfe care nu îți aduc nimic bun.

Pești/Ascendent în Pești

Mercur este în mers direct în Casa a șaptea. Pot apărea unele discuții cu partenerul, dar sunt necesare. Cei singuri trebuie să aibă mai multă răbdare.

Citește și următorul articol: Horoscop de toamnă, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel