Mercur în Balanță ne aduce pacea mult dorită. Cum ne sprijină acest tranzit?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Până pe 13 octombrie, Mercur tranzitează semnul Balanței. În sfârșit, scăpăm de efectele retrogradării. Ce putem face acum?

În mitologie, Mercur îl reprezintă pe Hermes, zeul comunicării. Această planetă se ocupă de proximitate și de limbajul verbal, cât și de cel nonverbal.

În astrologie există două puncte importante atunci când vorbim despre gândire și mental:

  • Mercur - arată deciziile pe care le luăm de zi cu zi
  • Pallas Athena - se ocupă cu strategiile mentale pe termen lung

Mercur, cel care guvernează intelectul, memoria și transportul, influențează aceste domenii în funcție de semnul în care se află în astrograma noastră. Fiind planeta minții, Mercur conturează felul în care percepem lumea și locul nostru în ea.

Până pe 13 octombrie, cât timp Mercur este în Balanță, prioritare vor deveni negocierea, diplomația și politețea. Chiar și cei mai combativi vor descoperi că tonul face muzica. Comunicarea va fi ghidată de estetică, iar tendința generală va fi de a evita conflictele. Deși va dura să găsim soluții corecte și echitabile, rezultatele vor fi reciproc avantajoase.

Joshua Pingley este un astrolog care practică astrologia modernă și tropicală. În ultimii cinci ani, și-a aprofundat cunoștințele în domeniul astrologiei. Pe canalul său de TikTok, unde are 725k urmăritori, ne-a vorbit despre tranzitul lui Mercur în Balanță. Iată ce ne spune!

„Nu numai că suntem în sezonul păcii, armoniei și echilibrului, desăre care mi-am dat seama că nu s-a simțit încă atât de pașnic, armonios sau echilibrat. Dar ar trebui să fie în curând, pentru că Mercur, planeta minții și a comunicării, a ieșit în sfârșit din Fecioara anxioasă și stresată, un semn în care Mercur, de altfel, se simte foarte bine. Dar noi, ca și colectiv, aparent nu. Gândirea excesivă și auto-sabotajul au fost la ordinea zilei și acum Mercur s-a alăturat Soarelui în Balanță. Și, deși sezonul Fecioarei ar fi vrut să fie foarte rezervat și atent, în final nu a fost așa, în principal din cauza acelei eclipse de Lună, dar și din cauza efectelor retrogradării lui Mercur.”, spune astrologul.

Marte aduce provocări în timpul eclipsei de Soare. Suntem obligați să ne prioritizăm emoțiile!

Dar acum că ambele evenimente sunt complet în spatele nostru și Mercur s-a mai liniștit, putem, în sfârșit, să ne punem lucrurile în ordine și să facem niște progrese serioase, păstrând în același timp un pic de sănătate mentală, cel puțin pentru câtevaz zile. Pe 2 octombrie, vom avea o eclipsă de Soare. Deci se va termina cu liniștea. Cu toate acestea, contextul pentru această eclipsă este considerabil mai puțin dramatic și intens în comparație cu eclipsa de Lună de pe 17 septembrie. Așa că, dacă ai simțit că o iei razna, probabil că nu te vei mai simți așa pentru mult timp. E timpul să ne concentrăm pe lucrurile bune din viețile noastre.

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?