Mercur a intrat în Gemeni. Ce urmează pentru fiecare zodie până pe 17 iunie?

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Freepik
EXCLUSIV
Sursă foto: Freepik

Previziuni astrale. Planeta comunicării se va afla în Gemeni timp de două săptămâni. 

Mercur a intrat în Gemeni, semnul lui preferat, unde va sta până pe 17 iunie. Vom pune comunicarea pe primul lor, vom fi curioși și vom deveni mai flexibili. Vom deveni mai optimiști și mai încrezători în propriile idei. Există, bineînțeles, și câteva riscuri. În primul rând, vom alerga după mai mulți iepuri. Pe urmă, vom avea o doză crescută de superficialitate. Toate ca toate, dar trebuie să știți că urmează o perioada nemaipomenită pentru educație și reconversie profesională.

Berbec/ Ascendent în Berbec

Mercur se va afla în casa a treia, cea care ține de comunicare și proximitate. Vei comunica în mod activ, curiozitatea ta va fi insațiabilă, iar mintea îți va fi cel mai mare aliat. Vei da dovadă de inteligență și capacitate de adaptare. Nu te compara cu nimeni!

Taur/ Ascendent în Taur

Mercur va tranzita casa a doua, a banilor, talentelor și resurselor, unde se află deja și Venus(guvernatoarea voastră) și Jupiter(Marele Benefic). Vă veți gândi mai des la bani, la cum puteți să vă creșteți veniturile sau la cum să vă eficientizați bugetul. Cert este că mulți dintre voi veți avea idei foarte bune în acest sens. Sunteți susținuți în negocieri. 

Horoscop internațional IUNIE 2024. Previziuni pentru TOATE zodiile

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Mercur intră în semnul vostru și se va întâlni și cu Jupiter. Veți fi apreciați pentru inteligență, talentul oratoric, puterea de a-i motiva pe cei din jur. Veți reuși să vedeți jumătatea plină a paharului, iar universul vă va răsplăti optimismul. Trebuie doar să aveți grijă să nu mențineți un exces de zel. 

Jupiter în Gemeni până în 2025. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Rac/ Ascendent în Rac

Cu Mercur în tranzit în casa a douăsprezecea, s-ar putea ca trecutul să vă dea târcoale. Să trăiți într-o nostalgie continuă. Tendința principală va fi aceea de a romanticiza anumite amintiri.  Astrele vă recomandă să fiți mai discreți și mai retrași. Poate și să vă rugați sau să meditați. 

Leu/ Ascendent în Leu

Cu Mercur în casa a unsprezecea, a prietenilor și a planurilor, veți fi foarte sociabili, vă veți integra foarte ușor, veți căuta diversitatea. Discuțiile cu oamenii apropiați vor aduce informații folositoare pentru viitorul apropiat.

Luna în zodii. Influența poziției Lunii la naștere asupra relației cu mama

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Mercur tranzitează casa a 10-a, a carierei, până pe 17 iunie. Discuțiile cu șefii sau cu persoanele autoritare din viața voastră vor fi de bun augur. De asemenea, deciziile pe plan profesional vor fi cele potrivite.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Mercur și-a început tranzitul în casa a 9-a. Cei care au examene și dezbateri de susținut vor primi multe oportunități. Apar multe idei despre viitoarele călătorii. Și veți fi mai eficienți în rezolvarea chestiunilor administrative. 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Mercur a intrat în casa a opta. În primul rând, trebuie să stați cât mai departe de indiscreții și bârfe. Pe urmă, mintea voastră va merge de minune în cazul negocierilor. În discuțiile cu partenerul vor apărea momente vulnerabile și subiecte grele. 

Horoscop IUNIE 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie și ascendent

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Mercur tranzitează casa a 7-a. Comunicarea cu persoana iubită trebuie pusă pe primul loc. Ideile acesteia vă vor ajuta enorm. Puneți întrebări, fiți deschiși. Doar împreună veți putea rezolva dificultățile.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Mercur tranzitează casa a 6-a, a serviciului, stresului și a sănătății. Veți reuși să interacționați cu colegii fără a face discriminări. Stați departe de procrastinare! Și faceți tot posibilul să nu vă autodiagnosticați!

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Mercur este în casa a cincea. Comunicarea cu copiii se îmbunătățește. E cazul să vorbiți mai des despre pasiunile voastre. Și cum Mercur se va întâlni cu Jupiter și Venus, este clar că veți fi foarte creativi în zona amoroasă. Nimeni nu va face declarații romantice așa ca voi! 

Pești/ Ascendent în Pești

Mercur a intrat în casa a patra, a familiei. Discuțiile cu familia se vor înmulți și înteți. Tonul va fi unul pe placul tuturor, ba chiar vor fi destule glume implicate. Nu vă luați prea în serios și nu așteptați asta nici de la alții. Apar chestiuni adminstrative importante. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel