Marte intră în Gemeni. Ce schimbări aduce pentru toate zodiile din 20 iulie?

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Freepik
EXCLUSIV
Sursă foto: Freepik

Previziuni astrale. Iată ce ne va aduce tranzitul lui Marte în Gemeni?

Marte va intra pe 20 iulie în semnul Gemenilor, unde va rămâne până pe 4 septembrie. Cuvântul va fi arma cea mai de preț în timpul acestui tranzit. Ideile și informațiile pe care le vom primi sau le vom împărtăși pot aduce pacea sau pot isca un nou conflict. Marte în Gemeni ne va provoca să urmărim mai multe direcții și să luptăm pe mai multe fronturi în același timp. Deși vom avea impresia că suntem nestatornici, ne vom da seama până la urmă că, doar astfel, putem progresa sau evolua.

Tranzitul lui Marte în Gemeni din 2024 va beneficia de o conjuncție cu Jupiter, dar va întâlni și unele limitări cum ar fi careul cu Saturn. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Marte, propriul guvernator, va tranzita casa a treia. Îți promite multe deplasări și activități diverse. Acest tranzit influențează și relația cu frații și surorile. S-ar putea să apară vești legate de ei. Marte te poate face mai agresiv în comunicare, așa că fii atent la cuvintele tale. Dar și mai rapid în gândire sau mișcare. 

Taur/ Ascendent în Taur

Din 20 iulie, Marte va tranzita casa a doua, ceea ce înseamnă că trebuie să te aștepți la noi cheltuieli, unele chiar serioase. Dar vestea bună este că Marte poate aduce și noi surse de venit și soluții financiare. Poți cere un bonus sau o mărire de salariu. Învață să negociezi mai bine pentru tine. 

Previziuni astrologice a doua jumătate a lunii iulie 2024. Zodiile cele mai avantajate

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Intrarea lui Marte în semnul tău va fi responsabilă de un plus de energie, dar și de un nivel crescut de agitație. Vei fi nervos, sarcastic și vei acționa fără menajamente, mai ales pe plan profesional. Marte te va ajuta să faci lucruri pe care nu ai reușit să le realizezi de ani. Învață să consumi furia prin activități fizice.

Rac/ Ascendent în Rac

Marte în casa a 12-a nu va fi prea confortabil. Vor fi momente în care nu vei fi apreciat la locul de muncă. S-ar putea să apară animozități și în interiorul anturajului. Ai grijă să nu îți faci în mod gratuit inamici! Fii mai atent la sănătate și la eventualele intervenții chirurgicale!

Leu/ Ascendent în Leu

Marte în casa a 11-a aduce schimbări la locul de muncă sau în sfera socială. Vei interacționa cu diverse tipologii de oameni și vei participa la evenimente din mai multe domenii. Relațiile cu prietenii vor fi dinamice, iar evenimentele din viața lor te vor influența și pe tine.

Venus în Leu până pe 5 august. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Din 20 iulie, s-ar putea să prinzi mult curaj în chestiunile profesionale. Fie că devii mai autoritar, fie discuțiile cu șefii sunt mai aprinse. Mai ales din cauza faptului că vei lupta pentru drepturile tale și pentru o șansă în plus. Marte în casa a 10-a poate chiar îmbunătăți poziția ta la locul de muncă.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Marte în tranzit prin casa a 9-a te încurajează să călătorești și să explorezi locuri noi. Îți vei schimba principiile și vei deveni mai spiritual. Dacă ai acțiuni juridice, acestea pot fi dificile. Mai ales din cauza faptului că Marte va face conjuncție cu Jupiter și careu cu Saturn. De asemenea, partenerul te poate provoca să îți schimbi stilul de viață.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Marte, guvernatorul tău, tranzitează casa a 8-a, și te va obliga să verifici dacă propriile tale scenarii sunt veridice. Pot apărea probleme legate de moșteniri și lupte financiare. Există riscuri mari de accidente și de activități sabotoare. Astrologul recomandă să începi o afacere, dar să fii atent la parteneriate.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Cu Marte în casa a 7-a, stabilitatea și liniștea vor lipsi din relațiile tale, mai ales cele personale. Apar multiple certuri și discuții. Cearta poate fi bună pentru cuplurile blazate. Cei singuri vor fi tentați să intre în relații fulger bazate doar pe atracția fizică. Se aprind repede, dar se sting cu aceeași viteză. 

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Marte în casa a 6-a atrage atenția asupra stilului de viață. La locul de muncă, pot apărea conflicte și incidente. Marte dorește să îți schimbi rutina zilnică, iar competiția cu colegii poate deveni copleșitoare. Gândește-te serios dacă merită să te implici în conflicte cu ei. 

Luna Plină RARĂ pe 21 iulie. Previziuni astrologice pentru fiecare zodie/ascendent

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Marte tranzitează casa a 5-a. Un tranzit care îți va prii din plin! Ce va conta din 20 iulie? Bucuriile, pasiunile, copiii și investițiile. Romantismul, creativitatea, exprimarea de sine. Marte vine cu poftă de viață, cu senzualitate, cu distracție și cu dorința de a fi mai competitiv. 

Pești/ Ascendent în Pești

Marte va tranzita casa a 4-a. Și va aduce dispute în familie, probleme legate de zona imobiliară și evenimente neplanificate. Certurile cu oamenii apropiați îți pot perturba liniștea și confortul. Încearcă să iei decizii la nervi. Și să găsești metode de relaxare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel