Marte în conjuncție cu Uranus. La ce să fim atenți pe 14-15 iulie? Situații limită pentru patru zodii

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Freepik
EXCLUSIV
Sursă foto: Freepik

Previziuni astrale. Conjuncția Marte-Uranus va da planurile peste cap unor nativi. 

Pe 14 și 15 iulie, astrele ne pregătesc un aspect exploziv: Conjuncția Marte-Uranus!

Marte tranzitează semnul Taurului până pe 20 iulie! Marte este agresivitate, furie, iar în Taur, încearcă să își înfrâneze furia, deci aduce multe frustrări. Vom deveni extrem de nerăbdători.

Marte în Taur te obligă să nu grăbești lucrurile, să evaluezi și să lucrezi cu ce ai aici și acum. Astrologul Daniela Simulescu asociază acest subiect prin analogie cu „o frână”, unde anume ar fi cazul să frânăm, să ne oprim puțin.

Uranus este planeta care aduce schimbări. Și nu ne întreabă dacă le vrem sau nu. Să nu uităm că simbolizează tot ce este revoluționar, ieșit din tipare. Nu îl interesează regulile și vrea tot ce este diferit. De asemenea, Uranus ne vorbește despre independenta, nonconformism, surpriză și neobișnuit. 

Întâlnirea celor doi aștri va aduce surprize celor cu marcaj fix: Taur, Leu, Scorpion. Vărsător. 

Uranus este în al doilea semn din zodiac, cel al Taurului, până în 2026. 

Taur/ Ascendent în Taur

Marte se află în semnul vostru, dar nu se simte complet confortabil. Veți întâmpina situații tensionate și veți acționa rapid. Veți simți un amestec de curaj și furie. Veți deveni mai agresivi și frustrați din cauza unor anumite limite pe care nu vi le puteți accepta. Nici nu veți dori să auziți de spontaneitate. Este posibil să fiți mai impulsivi. Mișcarea în natură este cea mai bună soluție pentru a consuma această energie negativă.

Leu/ Ascendent în Leu

Pentru voi, totul se învârte în jurul autorității, fie că este a voastră sau a altora. Veți avea un nivel crescut de ambiție și o dorință fantastică de a atinge noi culmi. Doriți validare și deveniți foarte competitivi. La serviciu, veți lupta din greu pentru a obține ceea ce doriți. Conjuncția lui Marte cu Uranus va aduce unele schimbări neașteptate pe care, cu greu, le veți accepta. Orice criză poate deveni o mare oportunitate. 

Viața se complică pentru Pești, Săgetător, Gemeni și Fecioară

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Veți întâlni situații în care veți simți că orice efort făcut pentru partener nu este apreciat de către acesta. Și dacă altădată, alegeați calea compromisului, de data aceasta nu veți mai avea răbdarea necesară în acest sens. Vor apărea conflicte pe nepusă masă în plan amoros, partenerii fiind și ei destul de nemulțumiți. Există riscul de a rupe anumite parteneriate.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Întâlnirile cu familia vor provoca tensiuni și reproșuri. Întâlnirea lui Marte cu Uranus în casa a patra va fi responsabilă de o stare de agitație interioară permanentă. Multe dintre conflictele cu rudele pot degenera neașteptat. Chiar dacă intenția voastră este aceea de a calma lucrurile, puteți ajunge să provocați crize. Acordați mai multă atenție relațiilor cu administratori, proprietarii sau vecinii.

Marte în Taur până pe 20 iulie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel