Prinţesa Kate, în prima apariţie publică oficială după diagnosticul de cancer. Prințesa a transmis un mesaj!

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Actualitate
Sursă foto: https://www.royal.uk/
Sursă foto: https://www.royal.uk/

Prinţesa Kate, soţia prinţului William al Marii Britanii, şi-a făcut prima apariţie publică sâmbătă, la Londra, după ce a fost diagnosticată cu cancer în urmă cu peste cinci luni, relatează Reuters şi AFP. 

Prinţesa de Wales, purtând o ţinută în culori pale, a mers într-o trăsură alături de copiii ei cu ocazia 'Trooping the Colour', o parada militară anuală organizată în centrul Londrei pentru a marca ziua de naştere oficială a monarhului britanic, regele Charles.

Kate alături de cei trei copii ai săi, prinţul George, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis, au fost salutaţi de mulţime când au părăsit în trăsură Palatul Buckingham în cadrul unei procesiuni pentru 'Trooping the Colour'.

Soţia prinţului moştenitor William, în vârstă de 42 de ani, nu a mai fost văzută în public de la Crăciun, dar şi-a anunţat vineri participarea la acest eveniment ca urmare a 'progreselor' în tratamentul de chimioterapie pe care îl urmează.

Sursa: AGERPRES/(AS - editor: Mihaela Moise)

Iată ce mesaj a transmis Kate, cu o seară înainte de eveniment, prin intermediul Instagram!

„Am fost impresionată de toate mesajele amabile de susținere și încurajare din ultimele câteva luni. Acestea au făcut o diferență uriașă pentru mine și William și ne-au ajutat pe amândoi să trecem prin unele dintre momentele mai dificile.

Fac progrese bune, dar, așa cum știe oricine trece prin chimioterapie, sunt zile bune și zile rele. În acele zile rele te simți slăbit, obosit și trebuie să îți lași corpul să se odihnească. Dar în zilele bune, când te simți mai puternic, vrei să profiți la maximum de starea de bine.

Tratamentul meu continuă și va mai dura câteva luni. În zilele în care mă simt suficient de bine, este o bucurie să mă implic în viața școlii, să petrec timp personal cu lucrurile care îmi dau energie și pozitivitate, precum și să încep să lucrez puțin de acasă.

Aștept cu nerăbdare să particip la Parada de Ziua Regelui în acest weekend cu familia mea și sper să iau parte la câteva angajamente publice pe parcursul verii, dar știu că încă nu am depășit complet dificultățile.

Învăț să fiu răbdătoare, mai ales în fața incertitudinii. Ia fiecare zi așa cum vine, ascultându-mi corpul și permițându-mi să îmi acord acest timp atât de necesar pentru a mă vindeca.

Vă mulțumesc foarte mult pentru înțelegerea continuă și tuturor celor care și-au împărtășit atât de curajos poveștile cu mine.”

Sursa: Instagram @princeandprincessofwales

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel