Manifestăm sau nu în timpul eclipselor? „Vechile povești spun că nu e bine!”

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Freepik.com
Freepik.com

Unele persoane spun că nu este bine să manifestăm în timpul sezonului de eclipse. Să vedem care este părerea unui astrolog internațional despre acest subiect!

Pe 17 septembrie, am dat startul eclipselor cu una de Lună, care a fost în semnul Peștilor. Vom mai resimți efectele acesteia pentru o perioadă de timp. Luna în conjuncție cu Neptun ne-a adus haos și confuzie. A venit cu impresia că pierdem controlul. Această Eclipsă ne-a scos la suprafață cele mai profunde temeri. Deși Eclipsa a părut grea și plină de emoții contradictorii, a adus o oportunitate importantă pentru cei cu semne mutabile în astrogramă (Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești) de a face introspecție. Avem ocazia să renunțăm la scenariile negative care ne fac rău și să acceptăm realitatea. 

Vom mai avea o Eclipsă de Soare pe 2 octombrie, iar o altă eclipsă de Lună o va urma pe 17 octombrie. Cea de pe 2 octombrie va avea loc în preajma lui Lilith, ceea ce promite distracție pe măsură! Vom avea parte de momente surprinzătoare din partea lumii.

Camila Regina, terapeut licențiat și astrolog, este din Miami. Aceasta utilizează astrologia Vedică și Occidentală. Pe canalul său de TikTok, unde are 138k urmăritori, ne-a vorbit despre manifestarea din timpul sezonului eclipselor!

Lucruri karmice sunt pe cale să se întâmple pentru noi toți. Deci, ar trebui să manifestăm în timpul sau în jurul unui sezon de eclipse? Potrivit poveștilor vechi, nu ar trebui să manifestezi activ în timpul unei eclipse. De fapt, se spune că nici măcar nu ar trebui să ieși afară sau să observi eclipsa. Acum noi suntem creatorii realității noastre.

Ce este psihoza spirituală? Cauze și prevenire

Eclipsele sunt un moment când lucrurile sunt accelerate în viața noastră. Și dacă ești genul de persoană care crede că totul în realitatea ta se întâmplă pentru tine, pentru binele tău suprem, și dacă crezi că ai puterea să transformi orice și tot ceea ce ți se întâmplă în favoarea ta, atunci manifestă. Pentru că lucrurile se vor întâmpla pentru tine așa în timpul eclipselor. Mereu manifestăm. Nu putem opri cu adevărat asta. Manifestăm pe baza sistemului nostru de credințe. Dacă crezi că este un moment nepotrivit pentru a manifesta, atunci va fi un moment nepotrivit pentru tine. Cele mai de succes experiențe și cele mai mari experiențe din viața noastră tind să se întâmple în timpul sezonului de eclipse. De aceea vezi atât de multe nunți, atât de multe logodne, atât de multe divorțuri.

„Eu văd totul ca o oportunitate de a deveni mai bun și, prin urmare, voi manifesta în acest sezon de eclipse. Fă ceea ce vrei și ceea ce simți tu. Vrei să manifești sau nu? E alegerea ta.”, precizează astrologul.

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?