Luna Plină RARĂ pe 21 iulie. Previziuni astrologice pentru fiecare zodie/ascendent

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Freepik
EXCLUSIV
Sursă foto: Freepik

Horoscop Luna Plină. Pe 21 iulie vom avea un eveniment astrologic rar!

În mod normal, în fiecare an avem câte o Lună Plină în Capricorn. Doar că, de data aceasta, astrele ne-au pregătit o surpriză pe 21 iulie 2024! Vom avea a doua Lună Plină în Capricorn. Foarte aproape de Pluto și în careu de semn cu Chiron. Prima a fost pe 22 iunie. Și cel mai probabil că nimic nu este întâmplător!

Când vorbim de Luna Plină, avem în vedere un moment de încheiere, un apogeu, o linie de sosire. Finalizarea unui proces important. Arhetipul Capricornului ne vorbește despre seriozitate, claritate, maturizare, disciplină, duritate, acceptare și limite. Cu alte cuvinte, mulți dintre noi se vor regăsi la capătul unei etape și vor trebui să renunțe la ce nu mai funcționează. Nu va fi ușor! Dar nici imposibil! Priviți acest eveniment astrologic rar ca pe un ultimatum!

Cei mai copleșiți de Luna Plină de pe 21 iulie vor fi nativii: Berbec, Rac, Balanță, Capricorn. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Vei ajunge într-un punct critic în ceea ce privește un proiect sau poziția ta actuală de pe plan profesional. Dacă până acum, ai mai lăsat de la tine, acum se cer decizii radicale, însă destul de importante pentru viitorul tău apropiat. De fapt, trebuie să te maturizezi și să îți dai seama încotro se va duce propria ta carieră. 

Taur/Ascendent în Taur

Luna Plină de pe 21 iulie activează casa a noua. Va fi un moment potrivit pentru a lua decizii legate de călătorii, o mutare sau de studii. Cert este că principiile și valorile îți vor fi testate. Îți vei da seama că viața se schimbă și că trebuie să te adaptezi. Că nu există dreptate absolută și că oamenii, cât trăiesc, învață. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Luna Plină se va petrece în casa a opta. Un lucru trebuie să știi! Orice criză este o mare oportunitate! În primul rând, vei trece prin momente stresante din punct de vedere financiar pentru a-ți da seama de reziliența pe care o ai. Încearcă să îți protejezi resursele de orice gen, mai ales cele împărțite cu familia sau partenerul. 

Jupiter în Gemeni până în 2025. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Rac/Ascendent în Rac

Un moment important pentru tine! Luna aceasta plină îți aduce aminte tot ce s-a întâmplat în relațiile tale din 2018 încoace. Ce s-a întâmplat cu partenerul sau cu oamenii apropiați. Pentru unii, ziua de 21 iulie vine cu nevoia de a rupe o relație, de a schimba atitudinea față de persoana iubită sau de a pune limite serioase. 

Leu/Ascendent în Leu

Luna Plină din casa a șasea îți va aduce lecția modestiei și a smereniei. Îți vei da seama cât de mult contează să îți ții în frâu orgoliul, să nu îl lași să iasă la iveală la serviciu în momentele importante. Orice s-ar întâmpla nu trebuie luat în mod personal. De asemenea, este cazul să îți schimbi perspectiva asupra stilului de viață și să accepți că nu ești invincibil. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Luna Plină de pe 21 iulie se petrece în casa a cincea. Cei care au copii, mai mici sau mai mari, vor întâmpina probleme legate de aceștia. În rest, s-ar putea ca acest eveniment să retrezească amintiri din copilărie destul de dureroase. Sau să aducă obsesii puternice pe plan amoros. 

Previziuni astrologice a doua jumătate a lunii iulie 2024. Zodiile cele mai avantajate

Balanță/Ascendent în Balanță

Luna Plină de pe 21 iulie va avea loc în casa a patra. Și dacă nu ai rezolvat unele probleme legate de familie sau de locuință în ultima lună, să te ții! Că vor exploda acum și nu le vei mai putea evita. Astrele îți recomandă să nu dai în spate deloc când iei o decizie și o comunici familiei. Sau când vrei să te muți sau să îți cumperi/vinzi o locuință. Starea ta interioară va fi la extreme. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Vei învăța un lucru prețios pe 21 iulie: că mintea îți poate fi cel mai mare aliat, dar și un inamic redutabil. Și că depinde doar de tine cum o vei hrăni. Deciziile pe care le vei lua vor fi radicale și vor avea un impact fantastic asupra apropiaților. Fii foarte atent la drumurile pe care le vei face, dar și la produsele electronice.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Luna Plină va fi în casa a doua. Vei trece de la o extremă la alta din punct de vedere financiar. Când ești foarte zgârcit, când ești foarte darnic. Cert este că nu vei putea menține un echilibru deloc. Ce-i drept, vor apărea și cheltuieli importante care îți vor da planurile peste cap. Dar nu te speria, îți vei reveni după orice pierdere. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Luna Plină va fi în semnul tău, și în apropierea lui Pluto! Va fi precum un moment din acelea de genul: până aici că nu se mai poate! Pluto se va întoarce în semnul tău în și pentru scurt timp, deci poți profita de acest eveniment pentru a-ți aminti toate crizele prin care ai trecut din 2008 încoace. Mai ales din punctul de vedere al sănătății. Cu siguranță că au fost și ți-au adus numeroase lecții pe care acum trebuie să le pui în practică. Luna Plină va fi precum un ultimatum. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Luna Plină va fi în casa a douăsprezecea. În primul rând, trebuie să ai grijă la sănătate. Fizică, mintală sau emoțională. După care, astrele te vor aduce într-un punct în care îți vei da seama că dacă nu vei renunța la obiceiuri sau oameni care nu îți fac bine, viața ta nu are cum să meargă într-o direcție bună. Iar trecutul este deja trecut. 

Pești/Ascendent în Pești

Te vei baza prea mult pe viitor și foarte puțin pe prezent. Acceptarea este un proces greoi și vital în dezvoltarea viitorului apropiat. Luna Plină se va petrece în casa a unsprezecea și vei descoperi cât de important este să te asociezi cu oamenii potriviți. Și să fii mai selectiv cu anturajul tău. Ai nevoie de persoane autentice. 

Saturn retrograd până pe 15 noiembrie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel