Luna Plină: moment de eliberare. Cum îi putem folosi energia?

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

Fie că suntem conștienți de toate acele semilune în creștere sau în scădere sau nu, fazele lunii ne afectează personalitățile, perspectivele și viața. Devenind conștienți de cele patru faze principale și patru etape intermediare ale lunii, putem dobândi o nouă înțelegere a noastră și a puterii sale.

În astrologie Luna guvernează tărâmul emoțiilor subconștiente, partea din noi înșine pe care de multe ori nu o putem exprima, dar pe care o simțim la un nivel profund. Semnul tău lunar, sau semnul și amplasamentul în care se afla Luna când te-ai născut, dictează de ce are nevoie sinele tău interior. Dar fața schimbătoare a Lunii din cosmos te afectează și pe o bază regulată, mai tangibilă. De ce exercită Luna o influență atât de puternică? Gândiți-vă astfel: Luna controlează mareele oceanului și suntem compuși din 60% apă. Îi putem simți mișcările în viața de zi cu zi.

Pe 13 iulie 2022 avem o Lună Plină în semnul Capricornului. Aceasta te încurajează să arunci tot ce este toxic și va ieși la suprafață, având în vedere conjuncția pe care o face cu Pluto. Mai multe detalii chiar aici! 

Sadghuru spune că dacă cineva se confruntă cu o problemă de sănătate mintală, în zilele de Lună Plină sau Lună Nouă este mult mai afectat decât de obicei. Luna scoate în evidență ceea ce ești tu cu adevărat. Luminează ceea ce ai tu în interior, intensifică trăirile pe care le ai. Dacă ești iubitor, vei fi mai iubitor decât de obicei, dacă ești recunoscător, vei simți o recunoștință mai mare decât de obicei, dar dacă în lumea ta lăuntrică este haos, atunci acesta va căpăta nuanțe mai accentuate. Aceasta este, de fapt, puterea secretă a Lunii. Mărește, sporește, intensifică tot ceea ce ești.  Ar trebui să îi folosești în mod conștient energia ca să mărești calitățile pe care dorești să le manifești în mod conștient. Bine ar fi să te cunoști mai bine, să ai capacitatea de a medita la ceea ce ești tu și la ce vrei să fii în loc să rămâi o victimă a unor faze lunare care par a se juca cu lumea subconștientului tău.

Procesul de a acționa în mod deliberat în conformitate cu ciclul lunii - ne poate ghida luarea deciziilor zilnice. Se crede că fiecare fază lunară degajă o energie diferită și o putem valorifica prin viața de zi cu zi. Reprezentând începuturile și sfârșiturile, energia lunii noi este mult diferită de energia lunii pline.

Deoarece Luna ne încurajează să privim înăuntru, cartarea Lunii este deosebit de importantă pentru munca interioară. Profitați de puterea lunii stabilind intenții sau ghidând obiective și principii în timpul fiecărui ciclu lunar. În timpul lunii noi, scrieți o listă cu ceea ce doriți să atrageți - și în timpul lunii pline, ce doriți să lăsați să plece. Jurnalele lunare care oferă instrucțiuni pentru fiecare fază sunt deosebit de utile.

Folosirea schimbărilor energetice ale lunii ca plan pentru planificarea obiectivelor noastre ne va ajuta să ne manifestăm tot ce ne dorim. La urma urmei, indiferent dacă suntem conștienți sau nu, suntem cu toții 'lunatici' (care inițial însemna 'iubitori de lună') în adâncul sufletului.

Lună plină

Ce este? Această lumină apare atunci când pământul se găsește între Soare și Lună. Luna este la maxim aici.

Cum îi pot folosi energia? Lunile Pline luminează tot ceea ce ne înconjoară - chiar și intuiția noastră. Strălucirea Lunii Pline ne permite să vedem situațiile și relațiile dintr-o perspectivă mai clară. De obicei, Lunile Pline sunt un moment de eliberare. Acum ai șansa să renunți la obiceiuri, să lași situații neplăcute în urmă și să te concentrezi pe vindecare. Există multe ritualuri asociate cu Luna Plină, cum ar fi încărcarea cristalelor și băi relaxante pentru a fi în flux cu universul. La urma urmei, onorăm Luna și toată gloria ei în această fază.

Încă ceva: relațiile interumane pot deveni mai intense în timpul acestei faze lunare. Mai mult decât atât, relațiile pot evolua și crește dacă ambele părți sunt dispuse să lase în urmă problemele din trecut și certurile. Putem începe din nou sub o lună plină, dacă suntem dispuși să ne schimbăm.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel