Lună Plină în Vărsător, pe 19 august. La ce trebuie să fie atente toate zodiile?

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Freepik
EXCLUSIV
Sursă foto: Freepik

Horoscop Lună Plină. Pe 19 august vom avea un eveniment surprinzător din punct de vedere astrologic!

Din start, menționăm că Luna Plină de pe 19 august va avea efecte în viețile celor cu marcaj puternic de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător.

Atunci când discutăm despre opoziția Soare-Lună, avem parte și de unele evenimente concrete, și pentru că această Lună Plină are loc în Vărsător, zic să ne așteptăm la unele mai ciudate sau neconvenționale. Și dacă mai punem la socoteală că Luna va fi în careu cu Uranus, este posibil să asistăm la unele "tornade". 

Ca de obicei, atunci când vorbim despre un eveniment în semnul Vărsătorului, motivul principal este eliberarea. Descătușarea. Renunțarea la vechi și îmbrățișarea necunoscutului. De asemenea, Luna Plină din Vărsător ne va provoca să ne găsim unicitatea, să rămânem autentici și să nu ne pese de fotografiile altora de pe rețelele sociale. 

Dacă mai punem la socoteală și aspectele bune cu Jupiter și Marte, putem spune că astrele ne ajută la final de august, în 2024, să ne găsim drumul. Unul nebătătorit încă. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Luna Plină se va petrece în casa a 11-a. Timpul trece, iar oamenii se schimbă. Este posibil ca în cercul tău social să apară schimbări pe neprevăzute. Trebuie să te detașezi de anumiți oameni și să îți permiți să ai o perspectivă obiectivă asupra relației cu prietenii. Unele planuri pentru viitorul apropiat vor trebui ajustate. 

Taur/ Ascendent în Taur

Luna Plină va avea loc în casa a 10-a, ceea ce poate provoca o schimbare ciudată pe plan profesional. Nu se va schimba nimic în bine în ceea ce privește cariera dacă nu vei afișa o nouă atitudine față de șefi sau dacă nu îți vei respecta nevoia de independență. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Peste două săptămâni, Luna Plină va fi în casa a noua. Vor apărea tot felul de situații ciudate în călătoriile pe care le vei face sau le vei planifica. Pentru cei care susțin examene, perioada nu este foarte favorabilă, le-ar prii să nu se lase influențați de oamenii nepotriviți. În plus, îți vei da seama că nu există dreptatea absolută. 

Jupiter în Gemeni până în 2025. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Rac/ Ascendent în Rac

Luna Plină va avea loc în casa a opta. Oamenii din jurul vostru ar putea trece prin diverse evenimente surprinzătoare, multe dintre acestea cu un puternic impact pe plan financiar. Pe de altă parte, puteți face o investiție pe termen lung, dar trebuie să aveți răbdare, deoarece rezultatele sau câștigurile vor întârzia.

Leu/ Ascendent în Leu

Urmează două săptămâni foarte agitate pe plan relațional. Cu Luna Plină în casa a șaptea, vor fi nemulțumiri pentru cei singuri și schimbări frustrante pentru cei care au deja o relație. Blazarea este inamicul vostru. A, și să nu uităm speranța sau așteptările de la celălalt. Acestea vor fi foarte nepotrivite. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Astrele vă recomandă ca, în următoarele două săptămâni, să nu neglijați deloc sănătatea. Cu Luna Plină care se va petrece în casa a șasea, trebuie să aveți grijă de stilul de viață, sistemul imunitar și de cum gestionați stresul. Luna Plină aduce neplăceri la locul de muncă. Mai ales dacă aveți prea mare încredere în colegi. 

Horoscopul toamnei 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Balanță/ Ascendent în Balanță

Luna Plină de pe 19 august se va petrece în casa a cincea. Deci, în următoarele două săptămâni, nu ar strica să fiți mai atenți la atitudinea față de copii. De asemenea, pot apărea clipe în care nu vă veți simți fericit și veți avea tendința de a căuta vinovați. Nu vă bazați prea mult pe validarea și respectul din partea celor dragi. 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Luna Plină se află în casa a 4-a a familiei. În următoarele două săptămâni vor apărea pe nepusă masă evenimente ciudate în sânul familiei. Și cum avem și o perioadă de Mercur retrograd, ar trebui să acordați atenție suplimentară gospodăriei. Va trebui să vă ocupați de unele reparații sau ajustări.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Luna Plină va avea loc în casa a 3-a. Am putea spune că vouă vă va plăcea acest eveniment. Pentru că va crea circumstanțele prin care să vă deschideți mintea, să deveniți mai flexibil sau nonconformist. Relația cu frații și surorile va trece prin schimbări. Călătoriile se pot anula sau amâna. Veți învăța din propriile greșeli, dar și din ale celorlalți.  

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Luna Plină se va petrece pe 19 august. Ar trebui ca, încă de acum și până pe 19 august, să îți faci o strategie financiară diferită. Dar una adaptată la vremurile în care trăim. Adică să fii pregătit de creșteri de prețuri, schimbări, cheltuieli suplimentare. Iar, dacă pleci în vacanță, să ai un buget de risc/rezervă. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Pe 19 august, Luna Plină se va petrece în semnul vostru. Ai în față două săptămâni în care să înveți să îți alegi luptele. Cum Luna va fi în aspect pozitiv cu Marte și Jupiter, dar și într-un careu cu Uranus, te vei trezi cu situații la care nu te-ai fi gândit niciodată. Astrele îți recomandă să nu forțezi nimic, să eviți excesul de zel și să primești tot ce îți oferă viața. Acest eveniment vine să facă bilanțul ultimelor șase luni. 

Pești/ Ascendent în Pești

Luna Plină în casa a 12-a pune accent pe sănătate și capacitatea de a te sacrifica pentru alții. Adevărata provocare pentru tine în următoarele două săptămâni va fi aceea de a trata tot ce se întâmplă în mod obiectiv, să nu mai fii emotiv în momentele importante, să capeți autocontrol. Și până pe 19 august, va trebui să renunți la obiceiuri, lucruri sau unii oameni. 

Horoscopul toamnei 2024 pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel