Lună Plină în Vărsător pe 19 august. Daniela Simulescu: „Trecem de la ceea ce vrea societatea la ceea ce ne dorim!”

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Daniela Simulescu Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu Foto emisiune

Pe 19 august, vom avea o Lună Plină în Vărsător, care ne poate provoca destul de mult. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce veștile despre acest eveniment!

Luna Plină are loc atunci când Soarele și Luna sunt în opoziție. În timpul unei Luni Pline, vei observa anumite schimbări. Soarele se află în Leu, iar Luna se află în Vărsător. Ambii aștri vor atenție, dar acționează diferit. Soarele în Leu joacă după cum îi ceri, căci vrea respect și validare. În timp ce Luna în Vărsător vrea să te șocheze. 

De obicei, o Lună Plină ne aduce o finalizare. Cel mai mult vor resimți efectele cei cu marcaj fix în astrograma natală: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător.

Luna Plină în Vărsător este genul de eveniment care te obligă să te rupi de o situație. Te împinge să îți recapeți independența și puterea interioară. În plus, îți oferă șansa să faci lucrurile diferit. 

Soarele și Luna sunt în careu cu Uranus. Dar nu doar ele sunt, ci și Mercur retrograd, care este lângă Soare. Cu ocazia acestei Luni Pline, să nu fii șocat în momentul în care reapar situații din viața ta pe neașteptate. Te reîntâlnești cu oamenii, primești un telefon, vezi o persoană la care nu te-ai fi gândit. Ești într-un moment în care nu mai suporți. Totul se referă la ceva din trecut. Dacă ai tot zis despre ceva din trecut că merge și așa, laitmotivul acestei Luni Pline îți arată că nu merge.

Astrologii internaționali despre Luna Plină în Vărsător de pe 19 august: „Va fi provocatoare la nivel colectiv!”

Nu trebuie să mai aștepți să îți spună ceilalți cum și ce să faci.  O Lună Plină în Vărsător aduce o rupere dintr-un lanț al slăbiciunilor. Trebuie să găsești o verigă pe care să o rupi. 

Pe 18 august, vom avea conjuncția dintre Mercur retrograd și Soare. În acel moment, vom fi puțin orbiți. Iar pe 19 august, când avem această Lună Plină, te poți confrunta cu o situație pe care nu o poți gestiona. 

Luna în Vărsător își dorește o cale nebătătorită, pe care ai gândit-o la un moment dat. Poate chiar ți-ai dorit-o, dar nu ai avut curaj. Dar careul cu Uranus trebuie să șocheze, să surprindă. Acesta este precum un uragan.

Arhetipul Vărsătorului știe că e ceva mai mult decât ceea ce vezi, ceea ce simți și ceea ce deții. Trebuie să vezi dincolo de facturile de plătit sau cearta cu partenerul. 

Cu toate acestea, Luna are un trigon cu Jupiter. Este una dintre Lunile Pline care nu ne dă doar palme, ci ne și împinge de la spate. Dacă Universul te vede că îndrăznești, el este acolo să te sprijine. Această Lună Plină ne oferă o plasă de siguranță. 

Dacă ai așteptat un moment în 2024 în care să spui gata, poți profita de acesta. O Lună Plină în Vărsător este momentul în care trecem de la ce vrea societatea să facem la ceea ce ne dorim noi cu adevărat.

Lună Plină în Vărsător pe 19 august. Previziuni astrale pentru fiecare zodie și ascendent

Această Lună Plină mai face ceva. Gândește-te la început de an ce planuri aveai și ce îți doreai să faci. Cum a decurs ultima jumătate de an? Dacă ai avut un obiectiv și nu ai putut ajunge la el, gândește-te de ce s-a întâmplat asta. A fost vina anturajului sau a obiceiurilor? Nu ai avut destulă încredere în tine?

Soarele în Leu ne face puțin invidioși, dar Luna în Vărsător vrea să te rupi de aceste gânduri. Nu trebuie să vrei ce au ceilalți, ci să găsești soluțiile prin care să ai și tu.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel