Lună Plină în Săgetător pe 23 mai. Cele PATRU zodii afectate

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Astăzi, avem o Lună Plină în Săgetător. Iată zodiile care vor resimți cel mai puternic efectele acestui eveniment astrologic!

Ce este o Lună Plină? Soarele și Luna sunt în opoziție. Este o fază a Lunii care aduce o finalizare, o decizie sau un apogeu. Vine cu un moment în care iei hotărâri sau vezi rezultatele unor proiecte.

Lună Plină în Săgetător este susținută de Pluto în Vărsător. Aceasta vine cu un val de energie transformatoare. Soarele în Gemeni cere schimbări și diversitate, în timp ce Luna în Săgetător dorește ca lucrurile să fie făcute corect. Va exista o confruntare între „eu știu" și „eu cred", care va fi destul de intensă.

Efectele Lunii Pline se vor resimți mai mult asupra celor cu marcaj mutabil în astrograma natală: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Iată care sunt previziunile lui Gregory Scott, astrolog internațional!

Gemeni/Ascendent în Pești

Luna Plină îți aduce oportunitatea să îți mărești orizonturile și să îți construiești expertiza. Poți dobândi cunoaștere și o poți folosi pentru a te ghida pe tine, dar și pe alții. Lucrul cu care vei dori să te conectezi este informația, în cel mai tradițional sens. Dacă te-ai gândit să te întorci la studii, dar nu ai știut exact ce ar trebui să studiezi, va deveni clar pentru tine în timpul acestei Luni Pline. Orice parte a vieții tale care a fost oarecum vagă și nu ai putut decide într-un fel sau altul, reanalizeaz-o și vei ajunge la o decizie rapidă și necomplicată.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Vei simți mai multă încredere în tine. Îți va fi utilă  atunci când îți exprimi ideile, cunoștințele și expertiza. Cu toate acestea, poate exista o tendință de a te enerva atunci când ești provocat, în special în legătură cu lucrurile pe care le consideri neimportante. Fii atent la potențialele conflicte. Ai putea crede că tu le știi pe toate și nu vei fi dispus să cedezi. O să ai impresia că doar ideile tale sunt corecte. De obicei, ești dispus să înveți și să asculți toate părțile unor argumente sau situații și apoi să ajungi la propria concluzie. Fecioara poate fi adesea îndoielnică în ceea ce privește propria expertiză, în ciuda cunoașterii acumulate. În cazul tău, această certitudine și acest zid care se ridică de genul "nu mă întrerupe, nu mă influența, nu mă abate de la drum" te vor ajuta să avansezi. Dacă există ceva în viața ta în care ești nesigur, vei avea încrederea de a merge înainte, mai ales dacă este un vis de-al tău sau ceva ce vrei să realizezi.

Lună Plină în Săgetător pe 23 mai: Lupta dintre ceea ce știi și ceea ce crezi. Vom face compromisuri?

În ceea ce privește relațiile cu alte persoane, încearcă să nu ceri prea mult ajutor sau să împărtășești prea mult. S-ar putea să te simți enervată sau jignită dacă cineva îți ține predici sau te tratează cu superioritate. În schimb, conectează-te cu vocea ta interioară prin intermediul acestei Luni Pline. Acordă-ți timp să urmezi acea ghidare și lasă-te educat de ea. Dacă vocea ta interioară îți spune să vizitezi un loc anume sau să citești o anumită carte, urmează acel impuls.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Aceasta este Luna Plină se petrece în semnul tău. Îți oferă o cantitate enormă de energie și este iluminată de Soarele în Gemeni, așa că te motivează și mai mult. Te împinge să înțelegi lucrurile, să înveți mai mult și să te exprimi mai mult. Este un mare impuls pentru încrederea în propria persoană, așa că va fi vorba despre noi aventuri, găsirea propriului tău drum în viață și obținerea unui sentiment de bucurie prin această muncă independentă. Orice lucru care încă mai trebuie descoperit sau explorat în viața ta, pune-l în fruntea listei de priorități și găsește ceea ce cauți, fie că este vorba de educație, dragoste, sănătate, spiritualitate sau finanțe. Doar asigură-te că faci lucrurile pe rând.

Horoscop Lună Plină. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară

Pești/Ascendent în Pești

Vei putea să te exprimi mult mai bine săptămâna aceasta. Ești, de asemenea, creativ într-un mod mai abstract, nu doar prin limbaj și cuvinte, artă și lucruri de acest fel. Ești capabil să devii creativ în ceea ce privește circumstanțele în care te afli și poți examina capitolele vieții tale așa cum sunt acum. Te poți gândi la muncă sau relații. Vei înțelege imediat ce poți face acum pentru a îmbunătăți aceste circumstanțe. În plus, poți deveni conștient de o altă cale de a merge înainte pe care nu ai încercat-o niciodată. Dacă apare o nouă opțiune, ai încredere în mesaj și că este un lucru bun care vine și mergi înainte cu acea oportunitate.

Horoscop Lună Plină. Previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel