Lună Plină în Capricorn pe 22 iunie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Pe 22 iunie, vom avea o Lună Plină în semnul muncitor al Capricornului. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru fiecare zodie și ascendent!

Din punctul de vedere al astrologului, acest eveniment ne poate face foarte serioși și ne va da peste cap planurile de la serviciu.

Când vorbim despre arhetipul Capricornului, ne referim la zona profesională, statutul social și la tot ceea ce ține de carieră. În timpul unei Luni Pline, observi o schimbare, te întâlnești cu cineva sau se petrece ceva la serviciu care te ia prin surprindere.

Cei cu marcaj cardinal vor resimți cel mai mult efectele acestui eveniment: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn.

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna Plină se petrece în casa a zecea. În cariera ta, se pot produce tot felul de schimbări. O Lună Plină vorbește despre un apogeu, o finalizare sau o rupere. Se pot produce schimbări în relația ta cu o persoană. Totodată, apar unele decizii care pe moment nu îți sunt pe plac, dar de care trebuie să te ocupi. Chiar și unele proiecte la care visai și pentru care ai muncit se pot amâna. Această Lună Plină te obligă să adopți o atitudine mult mai serioasă și autoritară față de oamenii dragi. Nu te poți împărți între carieră și familie.

Taur/Ascendent în Taur

Pe tine, Luna Plină în Capricorn nu te va afecta foarte mult. Putem spune că îți priește. Te poate ajuta să iei decizia de a pleca dintr-un loc, să te muți și să călătorești într-un loc unde n-ai mai fost. Mai mult decât atât, ai ocazia să iei decizii pe termen lung, care vor șoca. Pe moment, nu vor fi cele plăcute și dorite de toată lumea, însă vor fi cele necesare. Vei deveni foarte selectiv. Nu o să mai vorbești cu oricine. Îi vei căuta pe oamenii ca tine. Prejudecățile duse la un anumit nivel îți pot face mai mult rău decât bine.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Acest eveniment provoacă daune pe plan financiar. Luna Plină se petrece în casa a opta. În casa a doua ai multe planete. Toate acestea fac careuri cu Neptun. Oricât de mult ți-ai dori să controlezi și să eficientizezi, nu vei putea. Apar cheltuieli legate de tot felul de situații. Vei renunța la o cheltuială în favoarea alteia.

Rac/Ascendent în Rac

Luna Plină va avea loc în casa a șaptea. Relațiile tale pot fi testate. Soarele, Mercur și Venus se află în semnul tău. Tu tragi cu dinții de orice atașament și rădăcini pe care le ai. Unii prieteni ar putea promite mult și să nu facă. Oamenii din familie pot fi mai reci. Vei intra într-o buclă în care ai impresia că nimeni nu te iubește și nu te vrea. Recomandarea Danielei Simulescu este să nu iei decizii la nervi.

Leu/Ascendent în Leu

Ai o Lună Plină în casa a șasea. Este în careu cu Neptun. Nu este un moment bun pentru tine. Te simți epuizat, ursuz, copleșit și vei vrea o vacanță. Astrologul te sfătuiește să nu pui gaz pe foc la locul de muncă. Nu încerca să câștigi niște lupte care nu te ajută. Ocupă-te de sănătate, liniște și relaxare. Nu înflori stresul, căci acesta va exista oricum.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Acest eveniment te sprijină. Te face mai romantic, mai sensibil și poate chiar mai copilăros. Ai nevoie de niște persoane care să ia decizii pentru tine, să te ajute sau poate ai nevoie să petreci mai mult timp cu copiii. Este un moment important să te pui pe primul loc. Acum, stima de sine este totul. Dacă aceasta nu există, te vei sacrifica pentru ceilalți.

Zodia care trece printr-un zbucium sufletesc. Daniela Simulescu: „Vei avea tendința să te sacrifici!”- VIDEO

Balanță/Ascendent în Balanță

Luna Plină se petrece în casa a patra. În casa a zecea, se află foarte multe planete, inclusiv Venus, guvernatoarea ta. Din punct de vedere teoretic, posibil ai neglijat familia și gospodăria. De fațadă, pare că ești foarte implicat. Dar nu ai mai petrecut timp de calitate cu cei dragi. Acest eveniment te îndeamnă să mai lași cariera deoparte. Este nevoie să te reconectezi altfel cu trecutul tău.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Luna Plină îți folosește extraordinar de mult, mai ales când vrei să convingi pe cineva de ceva. Ai talent oratoric, putere de convingere și carismă. Te adaptezi de la om la om. Deja ți-ai pregătit scenariul și soluțiile. Ești într-o strategie permanentă în a-l face pe celălalt. Reușești să jonglezi cu un mod de a gândi și a comunica foarte matur, dar și cu unul foarte copilăros.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Este un moment extraordinar pentru a te gândi la siguranța financiară. Poate vei ajunge la concluzia că nimeni nu îți mai dă și că nu mai ai de unde. Va trebui să te bazezi pe propria persoană. Pune bani deoparte din salariu sau investește-i, nici nu mai face cheltuieli aiurea și calculează-ți salariul. Pe moment nu îți va conveni că ai nevoie de-o strategie financiară.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Luna Plină se petrece în semnul tău. Pentru că este în careu cu Neptun și pentru că ne apropiem și de retrogradarea lui Saturn, guvernatorul tău, astrologul este de părere că vei resimți acest eveniment în interior. Apare neîncrederea, dubiile, autoexigența și duritatea cu tine însuți. Toate acestea vor reieși și în exterior. În casa a șaptea se află Soarele, Mercur și Venus. Deși cei din jur încearcă să te abordeze cu blândețe, tu ești foarte dur cu propria persoană. Îi îndepărtezi și pe ceilalți.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Luna Plină are loc în casa a douăsprezecea. Vei abandona situații și oameni. Iei decizii pe nepusă masă, dar pe care nu le gândești. În această perioadă, intuiția nu îți funcționează atât de bine. Luna Plină este în careu cu Neptun. Ar trebui să îți dai seama că deciziile acestea le faci pe baza unor stimuli de moment. Ai nevoie să îți dai timp și să cauți argumente solide și concrete pentru nevoia ta de a abandona oameni sau situații. Este un moment bun pentru a te preocupa de sănătatea mintală.

Pești/Ascendent în Pești

Luna Plină se petrece în casa a unsprezecea. Vei lua decizii legate de unele planuri de viitor. Îți vei da seama că de unele nu vei mai putea trage și să le continui. Te vei descurca de minune cu planurile care îți vor rămâne. Așteaptă și de la ceilalți o părere sau un sfat. Poate nu vor avea un impact în viața ta, dar măcar să îi auzi pe cei din jur. Pentru că Saturn se apropie de retrogradarea în semnul tău, este necesar să faci puțină curățenie în jur. Trebuie să fii înconjurat doar de ceea ce contează cu adevărat.

Vremuri aprige pentru Berbec, Fecioară, Scorpion, Pești. Va trebui să fiți puternici, altfel o să pierdeți totul!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel