Lună Plină în Capricorn. Care sunt NOILE previziuni pentru fiecare zodie/ascendent?

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Freepik
EXCLUSIV
Sursă foto: Freepik

Horoscop Lună Plină 22 iunie 2024. Ne vom da seama de efectele planurilor făcute acum șase luni. 

Îți mai amintești ce făceai pe 11 ianuarie 2024? Atunci aveam prima Lună Nouă din acest an și se petrecea în semnul Capricornului. Exact unde avem astăzi și Luna Plină. De obicei, de Lună Nouă ne punem tot felul de intenții, ne facem planuri sau obiective. Iar de Lună Plină ne dăm seama de rezultatele deciziilor noastre. 

Iar cum Capricornul vorbește despre maturitate, disciplină, structură și duritate, este clar că evenimentul de astăzi va avea un ecou serios în viețile noastre. Va trebui să acceptăm viața așa cum este ea, cu bune și cu rele. 

Previziuni pentru Berbec/Ascendent în Berbec

La tine, pot apărea decizii pe plan profesional, pentru că Luna Plină va avea loc în Casa a zecea.  Unii dintre voi pot prinde mai multă maturitate, autoritate sau putere în această zonă. 

Previziuni pentru Taur/Ascendent în Taur

Luna Plină se petrece în Casa a noua. Ai nevoie de un plan cât mai sigur, de la care să nu te abați. Adică nu încerca să le faci pe toate și nici să faci tot ce îți spune lumea. Călătoriile pot fi mai haotice, la fel și raportarea ta la tot ce înseamnă valori și credințe.

Previziuni pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Lună Plină se petrece pe axa 2-8. Vor apărea situații limită pe plan financiar. Asta înseamnă că trebuie să ai foarte multă grijă la bani, în primul rând la cei pe care îi împarți cu partenerul. Nu ar  strica să înveți să îți gestionezi singur modul de a cheltui. 

Previziuni pentru Rac/Ascendent în Rac

Ai o Lună Plină în Casa a șaptea. Va aduce schimbări, pe plan relațional. Partenerul poate deveni mai rece sau mai detașat. Este nevoie de spațiu în relație. Alții pot lua decizia de a intra într-o relație sau de a se despărți.

Previziuni pentru Leu/Ascendent în Leu

Luna Plină activează axa 6-12. Te confrunți cu mult stres la actualul loc de muncă. Trebuie să îți schimbi atitudinea față de colegi. De asemenea, trebuie să îți dai seama pe ce activități merită să îți consumi timpul și energia. Chiar și în ceea ce privește treburile gospodărești. 

Previziuni pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

Luna Plină se întâmplă pe axa 5-11. Ai nevoia să fii auzit, văzut și înțeles. Și faci tot ce se poate să obții atenția celorlalți. Și chiar trebuie să te ocupi de ceea ce îți place ție, nu de ceea ce doresc alții. Mai ales prietenii. Viitorul apropiat depinde de tine.

Previziuni pentru Balanță/Ascendent în Balanță

Luna Plină se va petrece pe axa 4-10. În primul rând, discutăm despre echilibrul dintre viața personală și cea profesională. Una dintre aceste părți va avea de suferit. Deciziile tale vor supăra unii membri ai familiei și va trebui să găsești soluții. De asemenea, pot apărea probleme legate de zona imobiliară. 

Previziuni pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

Această Lună Plină are efecte neutre pentru tine. Se petrece pe axa 3-9, așa că vei avea multe conștientizări. În ceea ce privește unele dintre acestea, este nevoie de o acceptare radicală. Chiar dacă, pe alocuri, îți dai seama că nu ai dreptate tot timpul. Ai grijă și la drumuri!

Previziuni pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Luna Plină este în casa a doua. Resimți o oarecare austeritate. Nu mai poți arunca banii în stânga și dreapta. Trebuie să te ocupi de cheltuielile cele mai importante. În plus, cineva din familie s-ar putea să aibă nevoie de bani și trebuie să-i ajuți. Trebuie mai multă seriozitate pe plan financiar. 

Pluto retrograd în Vărsător. Transformări radicale pentru fiecare zodie până pe 1 septembrie

Previziuni pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Da, Luna Plină este în semnul tău! Și ce va scoate la suprafață? Dacă deciziile din ultima jumătate de an au fost autentice sau luate cu maturitate. Oricum, acest eveniment îți aduce multe emoții și o multitudine de stări contradictorii. Nu neglija la sănătatea! Ai nevoie de multă liniște! Evită deciziile serioase!

Previziuni pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător

Lună Plină este în casa a douăsprezecea. Și nu este neapărat un eveniment pe placul tău. Te vei simți singur indiferent de câți oameni se află alături de tine. Te vei reconecta cu trecutul, dar din păcate cu acele amintiri care nu îți fac bine. Fii foarte atent la ceea ce visezi!

Previziuni pentru Pești/Ascendent în Pești 

Luna Plină este pe axa 5-11. Și cum ne apropiem de retrogradarea lui Saturn în semnul tău, s-ar putea să îți dai seama că viața nu este neapărat un basm și că nu toți oamenii sunt buni. Maturizarea presupune să fii și mai selectiv cu anturajul. 

Previziuni axa destin-karmă pentru TOATE zodiile, valabile până în ianuarie 2025

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel