Luna Plină din Pești aduce un punct de cotitură MAJOR pentru PATRU zodii. Va fi mult haos!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
freepik.com

Urmează o Eclipsă de Lună/Lună Plină în Pești pe 17 septembrie! Care sunt zodiile cele mai afectate?

De azi într-o săptămână, o să avem primul eveniment cu însemnătate al toamnei - Eclipsa de Lună/Luna Plină din Pești de pe 18 septembrie. 

Această eclipsă este însoțită de conjuncția Lunii cu Neptun, aspect ce aduce mult haos, precum și momente în care simțim că ne pierdem controlul. Va fi o eclipsă grea, cu momente contradictorii, însă poate fi și o oportunitate pentru anumite zodii.

Cele mai afectate semne zodiacale vor fi cele mutabile: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. 

Astrologul internațional Bella Luna spune că urmează o perioadă puternică și cu multe emoții, deoarece eclipsa parțială de Lună din Pești va însemna un punct de cotitură major. Cu Saturn și Neptun retrograde, această eclipsă poate aduce finaluri, dar și ocazia de a renunța la obiceiurile care creează dependență. Deoarece Peștii sunt cel mai spiritual semn din zodiac, va fi și un moment profund pentru vindecare, eliberare și îmbrățișare a energiei colective de a merge pe o nouă cale spirituală.

Eclipsă de Lună pe 18 septembrie. Cum le va afecta pe toate cele douăsprezece zodii?

Iată previziunile pentru zodiile cu marcaj mutabil în astrograma nașterii!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Va fi o eclipsa foarte importantă pentru tine, fiindcă o să aibă loc în Casa a zecea a carierei și a statutului profesional. Unii nativi au ocazia să o ia pe drumul unei noi cariere, însă nu va fi deloc ușor. Te gândești că ai nevoie de un loc de muncă ce se aliniază mai mult cu aptitudinile pe care le ai, mai ales dacă la cel actual, nu te simți suficient de apreciat. Ai nevoie să îți folosești mai mult creativitatea, inspirația, cunoștințele de ordin spiritual. Dar ai nevoie să și renunți la ceva pentru a face aceste schimbări. Trebuie să renunți la acele căi ce nu îți mai aduc niciun folos sau care nu mai discută despre cine ești tu cu adevărat. În cazul în care ai avut în minte un ideal de job, odată cu Eclipsa, îți dai seama că nu ai face față acelor cerințe sau că pur și simplu nu ți s-ar mai potrivi acum. Trebuie să fii sincer cu tine și cu așteptările pe care le ai pe planul carierei. O să fie ca o trezire la realitate în ceea ce privește domeniul profesional. Schimbările nu sunt niciodată ușoare.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Nici la tine nu va fi o Eclipsă ușoară, fiindcă se petrece în Casa a șaptea a relațiilor. Pot fi schimbări radicale, cărora nu trebuie să te împotrivești, deși te vor surprinde și te vor lua pe sus. Apare și durere, care este inevitabilă, mai ales când vine vorba despre dragoste. Pot fi chiar situații predestinate pe plan amoros, cărora nu ai ce să le faci. Poate fi vorba de sfârșitul unei relații sau de sfârșitul unei atitudini toxice pe care o ai vizavi de acest subiect. Dacă crezi, de pildă, că meriți să suferi sau că nu este nimic în neregulă cu faptul că partenerul țipă la tine sau te lovește, odată cu eclipsa din casa a șaptea, îți dai seama că aceste lucruri negative trebuie să înceteze. O să te privești mai drastic, dar te va trezi la realitate, pentru că scapi de toxicitate. Faci ce trebuie, pui piciorul în prag. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Eclipsa o să aibă loc în Casa a patra a casei și a familiei. Pot fi schimbări masive pentru tine, în ceea ce privește locuința sau în relația pe care o ai cu familia. Dar ca să vedem și partea pozitivă, putem discuta și despre vindecare. Mulți nativi se vor gândi la momentele mai grele din copilărie și vor săpa adânc, ca să vadă dacă le-au depășit sau nu până în viața adultă. Poți să practici iertarea la un nivel mai înalt, atât față de tine însuți, cât și față de membrii ai familiei. Emoțiile te vor copleși cu siguranță, însă astrologul te îndeamnă să nu fugi de ele, pentru că te pot ajuta să fii o altă persoană. Unii se pot gândi să se mute de la familie, să își găsească o nouă locuință, să o ia de la zero. Ce se va întâmpla în următoarea perioadă pe planul familiei îți poate schimba viața în următorii ani, așa că ai grijă!

Pești/Ascendent în Pești

Ei bine, Eclipsa de Lună are loc în semnul tău! Este vorba despre o nouă călătorie de transformare. Poți să îți aliniezi obiectivele cu viața pe care ți-o dorești. Vrei sau nu, ești în lumina reflectoarelor. Nodul Nord se mută și el în semnul tău, așa că trebuie să alegi ceea ce te face cu adevărat fericit. Să devii cea mai bună versiune a ta. Vor fi multe transformări în ceea ce te privește, așa că trebuie să vezi la ce trebuie să renunți, ce te blochează, ce te ține pe loc. Poate că ai credințe limitative sau ceva te nemulțumește. Ai șansa să le schimbi pe toate, chiar dacă ești confuz și ți-e greu, pentru că Saturn și Neptun sunt retrograde în semnul tău. Poți renunța la oameni, la joburi, la credințe, la obiceiuri. Ai o șansă unică, deși nu îți va fi deloc ușor. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel