Lună Nouă specială pe 6 iunie. Previziuni astrale pentru fiecare zodie și ascendent

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Pe 6 iunie avem un eveniment foarte special: Luna Nouă în Gemeni. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru fiecare zodie și ascendent!

Spunem că este special datorită faptului că nu vom avea doar Luna Nouă în acest semn, ci un stellium. Soarele, Luna, Mercur, Venus și Jupiter, toate cinci în Gemeni. Ce înseamnă asta? Urmează o perioadă bună în care să avem intenții, să începem lucruri noi. E cazul să învățăm și alte variante, să acceptăm că putem avea realități diferite, percepții diferite. Și da, educația este cheia de cele mai multe ori!.

Chiar dacă această Lună Nouă sună foarte bine, ea face și un careu cu Saturn.  Ne va umple de dubii, neîncredere și de momente foarte ciudate pentru noi.

Arhetipul Gemenilor vorbește despre schimbare, adaptare și fluctuații. Dar se mai referă și la studiu, educație, cât și dezinformare. Cu atât de mult marcaj în Gemeni, culegem peste tot, dar după aceea nu mai știm în ce să credem.

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna Nouă se petrece în casa a treia. Vorbești și scrii mult. Totodată, gesticulezi, te miști, te plimbi și testezi foarte multe strategii. Recomandarea Danielei Simulescu este să îți potolești neliniștea și să citești. Dar nu neapărat postările din social media, ci mai degrabă alege o carte.

Taur/Ascendent în Taur

Luna Nouă se petrece în casa a doua, unde se află și Venus, guvernatoarea ta. Va exista o tendință către cheltuieli superficiale, inutile și multiple. Este bine să te răsfeți, dar nu în exces.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Ești protagonistul momentului! Luna Nouă e în semnul tău. Alături de Mercur, Venus și Jupiter. Evenimentul de pe 6 iunie îți poate aduce o altă atitudine și o nouă perspectivă asupra vieții. Vei avea parte de un optimism realist. Poți spune „Cred în mine, dar totuși îmi știu și defectele. Îmi știu limitele.”

Rac/Ascendent în Rac

Din punct de vedere teoretic, este un moment marcant. Luna Nouă se petrece în casa a douăsprezecea. Folosește acest eveniment pentru un pic de retragere, de hibernare și pentru a face pace cu trecutul. Ai nevoie să îți dai timp și să fii generos cu tine, nu doar cu alții. Îngrijește-te de sănătate!

Horoscop internațional IUNIE 2024. Previziuni pentru TOATE zodiile

Leu/Ascendent în Leu

Luna Nouă se petrece în casa a unsprezecea. Vei socializa mult și vor apărea mulți oameni noi în viața ta. O să ai multe așteptări legate de prieteni și de cunoștințe. Dar Luna Nouă în careu cu Saturn poate aduce dezamăgiri. Așa că fii mai realist!

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Daniela Simulescu este de părere că acest eveniment îți priește. Mergi la serviciu îmbrăcat altfel. Discută diferit și vinde-te mai bine. Ai nevoie de o relație mai bună cu șefii. Timp de un an, vei avea multe oportunități pe plan profesional.

Balanță/Ascendent în Balanță

Luna Nouă se petrece în casa a noua. Este lângă Venus, propriul guvernator. Casa a noua are legătură cu tot ceea ce înseamnă educație superioară, călătorii, principii, valori și filosofie. Astrologul te invită să ai grijă la oamenii din jurul tău. Caută-i pe aceea care nu pretind că sunt perfecți în preajma ta.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Luna Nouă se petrece în casa a opta. Este o perioadă foarte bună pentru pasiune, senzualitate și zona intima. Dacă îți propui să faci o investiție, o achiziție sau o finanțare, să știi că astrele te ajută. Totul pleacă de la modul în care privești lucrurile. Victimizarea nu ajută la nimic. 

Tensiuni astrale pentru PATRU zodii. Pot apărea furtuni de emoții!

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Casa a șaptea, a relațiilor, primește atenția astrelor. Tot aici se petrece și Luna Nouă. Este o zi în care nu ai voie să fii sau să stai singur. Uită de relațiile superficiale din viața ta și dedică-te acelora autentice. Ai nevoie să te bucuri de ceilalți, dar și ei de tine.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Luna Nouă se petrece în casa a șasea. Recomandarea Astrologului Daniela Simulescu este să nu le faci tu pe toate. Ai destule pe tava ta, nu mai lua în plus. Deleagă și încearcă să te înțelegi cu oamenii din jur.  Nu trebuie să faci pe liderul, ci să faci echipă.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Ai parte de mult romantism și de creativitate cât cuprinde.  Este o zi nemaipomenită pentru a petrece timp de calitate cu copilul, pentru a merge la un eveniment și pentru a fi romantic. Mai mult decât atât, te poți exprima și prin intermediul jocului sau al pasiunilor. 

Pești/Ascendent în Pești

Luna Nouă se petrece în casa a patra. Din punct de vedere astrologic, este un motiv bun să îți mai cumperi ceva pentru casă. Trebuie să îți înfrumusețezi spațiul în care locuiești. Să te simți bine acolo. În plus, te poți muta sau să îți cumperi o casă. Este momentul prielnic pentru a te reconecta cu familia.

Mercur a intrat în Gemeni. Ce urmează pentru fiecare zodie până pe 17 iunie?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel