Luna Nouă magică de pe 4 august. Daniela Simulescu: "Trebuie să vedem unde avem liber arbitru și unde nu!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Peste doar trei zile, vom avea o Lună Nouă în semnul Leului. Iată ce ne spune Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro!

Din punct de vedere teoretic, acest eveniment astrologic sună foarte bine. Este o perioadă potrivită pentru noi începuturi, pentru intenții, ritualuri. Fiindcă această Lună Nouă de pe 4 august va avea loc în semnul Leului, despre ce vorbim? Despre fericire, exuberanță, creativitate, iubire. 

Când avem o Lună Nouă, este acel moment în care Soarele și Luna își dau mâna și se întâlnesc în același grad și în același semn. De asemenea, discutăm despre începutul unui nou ciclu lunar. De aceea se spune că în timpul Lunii Noi este bine să începi noi proiecte și să o iei de la capăt. 

Este un moment oportun să petrecem timp cu noi înșine, să ne conștientizăm mai bine stările. Acest eveniment îi va sprijini mai ales pe cei născuți în semne de foc: Berbec, Leu, Săgetător. Cei mai impactați, care vor simți nevoia de prospețime, vor fi, pe lângă Leu, nativii Taur, Scorpion și Vărsător.

Perspectivele astrologilor internaționali asupra Lunii Noi în Leu de pe 4 august. „Vezi ce îți aduce satisfacție!”

Să descifrăm tainele acestei Luni Noi!

„Primul lucru care trebuie menționat este faptul că Soarele și Luna fac un sextil, deci un aspect pozitiv, cu Jupiter. Energia Leului din noi își dorește multă fericire, multă bucurie și distracție, iar Jupiter nu face altceva decât să ne dea apă la moară din acest punct de vedere. Care este tematica acestei Luni Noi? Liderul arbitru. Există sau nu? Trebuie să ne gândim la asta și să ne dăm seama că suntem condiționați de foarte multe lucruri - de mediul în care trăim, de familia în care ne naștem, de limitele fizice și așa mai departe. Dar unele evenimente se întâmplă, vrei sau nu vrei.

(...) Atunci când se întâmplă un eveniment important, marcant, pe care nu l-am controlat, depinde doar de noi maniera în care privim acel eveniment. Atitudinea contează enorm. Dacă acționăm precum o victimă, nu vom trece ușor prin această situație. Dar dacă ne acceptăm condiția, cu limitele noastre, vom reuși să trecem mult mai ușor prin orice. Trebuie să vedem de fiecare dată și jumătatea plină a paharului, nu doar să ne suparăm pe viață pentru orice ni se întâmplă. Arhetipul Leului se valorifică foarte mult, se vinde foarte bine, se iubește. Este drept că acest arhetip conține și o oarecare vanitate, sau chiar și o oarecare aroganță. (...)

Ce vrea să ne învețe Luna Nouă în Leu? Oricine am fi și orice s-ar întâmpla în viața noastră, oricât de supărați am fi, ar trebui să ne reașezam și să ne dăm seama că în viața noastră există și părți frumoase. Dar trebuie doar să le vedem.

Viața nu este perfectă. Însă o Lună Nouă în Leu ne poate ajuta să acceptăm că nu avem acest liber arbitru asupra evenimentelor care se întâmplă în viața noastră, ci doar asupra modului în care acceptăm să le vedem. Dacă începem să ne văităm, nu scoatem nimic bun din asta. Deși arhetipul Leului poate avea și această parte mai negativă. Când nu îi iese ceva se supără, se comportă precum un copil. 

De Luna Nouă în Leu, este bine să acceptăm că sunt lucruri pe care nu le putem controla. Pe altele putem, dar contează și atitudinea. Și dacă s-a întâmplat ceva rău în viața ta și poate se va mai întâmplă, asta nu înseamnă că trebuie să te lași doborât. 

De asemenea, este o perioadă bună să îți dai seama în ce capitol al vieții te simți neîndreptățit. Dar încercarea de a-i schimba pe ceilalți nu ajuta niciodată la nimic. Poate fi și o zi bună pentru a o lua de la capăt. Pe plan amoros, profesional, de orice tip!"

10 lucruri de știut despre Luna Nouă în Leu de pe 4 august. Va fi precum o explozie de strălucire!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?