Lună Nouă în Gemeni pe 6 iunie. Un eveniment cu totul deosebit, dar cu mici obstacole!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Pe 6 iunie, avem un eveniment foarte special. Vorbim despre o Lună Nouă și un stellium în Gemeni. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce previziunile complete!

Este un eveniment special deoarece nu avem doar Luna Nouă în Gemeni, ci un stellium. Când ne referim la un stellium, vorbim despre mai mult de trei planete într-o casă. De data aceasta, vom avea Soarele, Luna, Mercur, Venus și Jupiter în semnul Gemenilor.

Ce înseamnă Lună Nouă? Este prima fază a ciclului Lunii. Este un moment pentru începuturi, intenții și ritualuri. Această Lună Nouă este urmată de alte trei energii:

  • Mercur, care reprezintă raționalul, gândirea și comunicarea. Este și guvernatorul Lunii Noi
  • Venus, care reprezintă plăcerea, iubirea  și ceea ce ne face pe noi să ne simțim doriți
  • Jupiter, cunoscut în astrologie și ca „Marele Benefic”. Teoretic, reprezintă șansă, câștig, noroc, abundență, dar și exces de zel

De fiecare dată când avem o Lună Nouă în același semn cu Jupiter, am putea spune că este un moment norocos, abundent, plin de optimism și de stări pozitive.

Doar că de data aceasta, nu toate merg bine. Luna Nouă este în careu cu Saturn, planeta care testează, pune limite și te disciplinează. Saturn nu te lasă să faci cum vrei tu lucrurile.

Semnul Gemenilor este cel foarte copilăros, adolescentin și dornic de schimbare. Saturn ponderează Luna Nouă. Toate intențiile și toate dorințele pe care le avem în jurul acestei perioade, nu prea ne ies așa cum le-am planificat.

Acest eveniment nu îi ajută doar pe Gemeni, ci și pe ceilalți cu marcaj mutabil: Fecioară, Săgetător și Pești.

Lună Nouă specială pe 6 iunie. Previziuni astrale pentru fiecare zodie și ascendent

Marte se află în ultimele grade ale Berbecului. Avem disponibilitatea și curajul să nu ne lăsăm pradă emoțiilor negative.

Este un eveniment în care ne-am putea plimba mai mult. Să mergem la evenimente și să ne luăm bilete de călătorie. Careul cu Saturn zice „Nu când vrei tu. Nu cum vrei tu. Ci atunci când trebuie.”

Problema cu atât de mult marcaj în Gemeni este că vom avea un grad crescut de superficialitate.  Ne lăsăm foarte ușor păcăliți. Daniela Simulescu recomandă să verificăm de mai multe ori atunci când anumite informații ne declanșează niște stări. Ne putem încrede ușor în vorbele celorlalți.

O Lună Nouă în Gemeni este periculoasă pentru cei care trăiesc din validarea de pe rețelele online. Tu pe dinauntru treci prin momente destul de grele, dar pe online te simți minunat. Când te întâlnești cu oamenii, aceștia vor crede că o duci foarte bine. Așa te vor și trata.

Mai mult decât atât, acest eveniment este prielnic pentru a studia. Citește o carte sau înscrie-te la un atelier. Poți învăța lucruri concrete. Dezinformarea este la totul pasul, așa că este bine să te educi.

Ritual de manifestare în ȘAPTE pași pentru Luna Nouă în Gemeni de pe 6 iunie. Folosește-i energia!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel