Luna Nouă din 2 octombrie aduce schimbări radicale! Îndrumări astrale pentru fiecare zodie

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Pe 2 octombrie, vom avea o Lună Nouă/Eclipsă de Soare în semnul pacifist al Balanței. Iată transformările prin care vor trece zodiile!

Soarele și Luna se întâlnesc în semnul Balanței. Pe lângă Luna Nouă, acest moment aduce și o eclipsă de Soare, ale cărei efecte se vor resimți pe termen lung. 

Luna Nouă reprezintă un nou început și ne provoacă să ne întrebăm: „Care este următorul pas? Unde ar trebui să acționez?”. După o perioadă în care ai reflectat asupra puterii tale interioare, acum ești pregătit să confrunți realitatea, să aduci îmbunătățiri și să iei decizii. Eclipsa de Soare te invită să explorezi: „Cu ce aspect al vieții mele voi interacționa în acest moment? Este vorba despre carieră, sănătate, relații sau evoluție personală?”. Fiecare semn zodiacal va simți aceste influențe diferit.

Acum este momentul să îți asumi responsabilitatea, spunând: „Văd clar situația mea, știu ce vreau și sunt pregătit să fac primul pas spre obiectivul meu”. 

Balanța, semn de aer guvernat de Venus, planeta iubirii, frumuseții și creativității, este legată de socializare, conexiuni și dialog. Ea are abilitatea de a relaționa cu ușurință, de a-și exprima ideile și de a transforma momentele obișnuite în experiențe semnificative. Balanța se întreabă: „Ce va fi atrăgător atât pentru mine, cât și pentru ceilalți?”.

Ruxandra Gheordunescu-Preda, astrolog internațional, ne aduce previziunile pentru Luna Nouă/Eclipsa de Soare!

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna Nouă se petrece în casa a șaptea. Începi un nou capitol în ceea ce privește relațiile, fie romantice, fie personale. Venus face un aspect benefic cu guvernatorul casei carierei. Mai este posibil să apară o nouă colaborare sau un parteneriat. Este recomandat să vorbești mai mult despre bani.

Taur/Ascendent în Taur

Luna Nouă se petrece în casa a șasea. Este posibil să începi un nou proiect profesional sau să îți schimbi locul de muncă. Există șansa să lucrezi cu oameni pe care nu îi cunoști atât de bine. Drept urmare, va trebui să fii atent la discuțiile pe care le ai cu aceștia. Poate fi un moment în care te implici mai mult în comunitate.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Luna Nouă se petrece în casa a cincea. Ai parte de noi începuturi legate de proiectele creative. În afară de faptul că te ajută să îți dezvolți mai mult creativitatea, aceste proiecte te vor face să ai încredere în intuiția ta. Dacă vrei să te apuci de sport, este un moment ideal. Vei vedea câte beneficii îți va aduce din punctul de vedere al sănătății.

Rac/Ascendent în Rac

Luna Nouă se petrece în casa a patra. Faci schimbări în locuință. De exemplu, poți înlocui mobila sau să arunci obiectele de care nu te mai folosești. Ai nevoie de prospețime și de echilibru în mediul domestic. Relația cu unul dintre membrii familiei va suferi ajustări. Totodată, te simți motivat să schimb chiar tu dinamica relațiilor.

Leu/Ascendent în Leu

Luna Nouă se petrece în casa a treia. Există posibilitatea să primești vești care implică membrii familiei. Ar putea să aibă legătură cu schimbări în situația acestora de locuit. Cu toate acestea, este posibil și ca viața unei rude să treacă prin transformări drastice. Dacă ai frați sau surori, puteți sta mai mult împreună și să reflectați la trecut.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Lun Nouă se petrece în casa a doua. Îți poate aduce o nouă sursă de venit sau un nou mod de a face bani prin intermediul colaborărilor. Este un moment ideal să îți analizezi bugetul și cheltuielile. Va trebui să faci schimbările necesare pentru a avea echilibru în viața ta. 

Mercur în Balanță până pe 13 octombrie. Lecțiile lui pentru fiecare zodie și ascendent 

Balanță/Ascendent în Balanță

Această Lună Nouă pune lumina reflectoarelor pe tine. Este necesar să faci schimbări cu privire la modul în care te privești. Poți face o ajustare la modul în care te prezinți lumii. Nu trebuie să fie neapărat ceva profund, ai putea să faci o schimbare de look. Aparențele pot fi înșelătoare, dar e primul lucru pe care oamenii îl văd la tine.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Luna Nouă se petrece în casa a douăsprezecea, iar Venus se află în prima casă. Vei face schimbări drastice. Pot fi cauzate de circumstanțe pe care nu le-ai văzut venind. Pe termen lung, aceste decizii te vor face mult mai fericit. De exemplu, cineva te-ar putea părăsi, te vei simți eliberat. Poate fi cineva cu care ai avut o relație bună, însă te ținea pe loc. Dacă aveai tendința de a-i mulțumi pe alții, ai ocazia să renunți la acest obicei.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Luna Nouă se petrece în casa a unsprezecea. Vin noi începuturi în ceea ce privește comunitatea și cercul social. Dar în același timp, te poți elibera de asocierea cu anumite grupuri. Totodată, o colaborare poate trece prin schimbări. Poți primi vești de la un prieten că va pleca în altă țară.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Luna Nouă se petrece în casa a zecea. Va deveni foarte clar pentru tine în ce direcție nu vrei să te îndrepți din punct de vedere profesional. În plus, devii conștient de cum vrei să îți transformi cariera. O să găsești o cale de a echilibra locul de muncă, relațiile și sănătatea mentală. Dacă ai încercat să îți dezvolți noi aptitudini, acum este momentul să le utilizezi.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Luna Nouă se petrece în casa a noua. Experimentezi schimbări când vine vorba de mentalitate și de modul în care privești lumea. În plus, s-ar putea să ai un nou sistem de credințe. O să ai și revelații. Una dintre ele ți-ar putea spune că nu trebuie să mulțumești pe toată lumea. Nu trebuie să fii tu acela care menține echilibrul în relații.

Pești/Ascendent în Pești

Luna Nouă se petrece în casa a opta. Dacă ai datorii, acest eveniment astral îți oferă un nou început. Vei scăpa de acestea, iar situația ta financiară se va îmbunătăți. Totodată, cineva ți-ar putea plăti ceea ce îți datorează. Pot apărea și transformări legate de partener. De exemplu, ar putea începe un nou job. Pe termen lung, ar putea avea mai mulți bani, chiar dacă acum nu pare.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?