Lilith/Luna Neagră în Balanță până în martie 2025. Perspectiva noastră devine îndrăzneață!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Pe 29 iunie, Lilith a intrat în semnul Balanței. Până pe 28 martie 2025, cât va tranzita acest semn, Lilith va schimba paradigma. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce previziunile acestui tranzit!

Lilith este cel mai îndepărtat punct în care ajunge Luna în momentul nașterii noastre. Luna este cea care se ocupă de emoții. Prin urmare, atunci când o duci cel mai departe de Pământ, ne pierdem accesul la stările emoționale.

Dar mai există și un punct opus, numit Priap. Acesta este cel mai aproape de Pământ. Așadar, aici nu ne putem deconecta de emoții.

În mitologie, Lilith era femeia lui Adam, cea dinaintea Evei. Aceștia doi erau împreună, însă erau construiți la fel. Ambii aveau hormoni feminini și masculini. Doar că, la un moment dat, Adam a vrut să o supună pe Lilith. Ea a spus: „De ce să mă supui? Suntem la fel!” Adam s-a supărat, iar Universul i-a rupt o coastă și a făcut-o pe Eva. Lilith a fugit, în ciuda încercărilor lui Adam de a o aduce înapoi. Însă Adam a rămas obsedat de Lilith deoarece nu a putut să o supună.

În astrologie, Lilith reprezintă o umbră din noi. Este energia nepătată, necorectată sau nestructurată. Este un mix de obsesie și dorință de independență. În astrograma natală a unei femei, Lilith reprezintă energia feminină pe care nu o poți potoli. În astrograma natală a unui bărbat, Lilith reprezintă o energie feminină din el pe care nu o poate controla, dar de care este foarte obsedat.

Pe plan profesional, Lilith este uimitoare. Ne dă curaj și îndrăzneală să cucerim culmi pe care alții nu ar îndrăzni.

Acum, Lilith a intrat în semnul Balanței, iar Priapul va fi în Berbec. Arhetipul Balanței se referă la relații, pace, echilibru, justiție și estetică. Pentru următoarele luni, Lilith va face ravagii în aceste zone.

Ideea de pace se va schimba. Din punctul de vedere al Danielei Simulescu, Lilith deschide canale la care nu ne-am fi gândit. Se vor face pași spre negociere.

Lilith în Balanță. Provocări și recomandări pentru fiecare zodie și ascendent până în martie 2025

Din perspectiva relațiilor, ne ducem obsesiv către ele și către celălalt. Dar fugim de Priapul din Berbec, anume de întrebarea „Cât de mult contez eu în relația aceasta?” Suntem dispuși să stăm într-o relație doar pentru că așa vrea societatea și familia.

Lilith mai are și o parte artistică. Vom vedea niște tendințe pe care nu le-am fi luat în considerare. Ne supărăm, ne șocăm, dar la un moment dat dorim să le adoptăm.

Balanța împacă două arhetipuri, cel al Fecioarei și cel al Scorpionului. Fecioara este puritană, iar Scorpionul este mai păcătos.

Vom da foarte multă importanță conceptului de relație, de parteneriat. Cu Priapul în Berbec, nu vrem să stăm singuri, ne este frică de noi. Sacrificăm puterea personală doar pentru a fi în relație cu cineva.

Lilith în Balanță va ajuta foarte mult la găsirea unor căi către pace, negociere și diplomație.

Cei mai afectați vor fi nativii cu marcaj cardinal în astrogramele natale: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Aceștia vor vrea să șocheze și să rupă lanțurile.

Pe 6 septembrie, Lilith se întâlnește cu Nodul Sud. Nodurile Lunare țin tot de Lună, precum Lilith de axa Lunii. Este un moment critic.

Saturn retrograd până pe 15 noiembrie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel