Lilith în Balanță. Provocări și recomandări pentru fiecare zodie și ascendent până în martie 2025

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Pe 29 iunie, Lilith a părăsit Fecioara și a intrat în semnul Balanței, unde va rămâne până în martie anul viitor. Iată ce aduce pentru fiecare zodie și ascendent.

Pe 29 iunie, Lilith și-a început tranzitul în Balanță

Lilith, cunoscută și ca Luna Neagră, reprezintă aspectele subconștiente ale psihicului nostru, dorințele reprimate și instinctele primare. Este punctul cel mai îndepărtat unde ajunge Luna în rotația sa în jurul Pământului. În astrologie, Luna este responsabilă de emoțiile noastre. Deci atunci când acestea sunt departe, nu mai avem acces la ele. 

Arhetipul Balanței este cel al echilibrului, al diplomației, al păcii și al esteticului. Până pe 28 martie 2025, cât va tranzita acest semn, Lilith va schimba paradigma și ne va face să vedem toate subiectele de mai sus dintr-o altă perspectivă. Una mult mai îndrăzneață. Și să nu uităm ceva: Lilith se va întâlni și cu Nodul Sud pe 6 septembrie!

Ce aduce Lilith pentru fiecare zodie și ascendent până în martie 2025?

Berbec și Ascendent în Berbec

Până în martie 2025, Lilith va tranzita casa a șaptea. Vei simți o dorință puternică de a avea o relație cu orice preț sau de a face ca relația actuală să funcționeze. Vei face concesii pentru a evita să fii părăsit și pentru a nu supăra pe nimeni, ceea ce te va face să te îndepărtezi de adevărata identitate. Îți vei crea numeroase oportunități și deschideri în sfera relațională. Vei avea mai mult curaj, dar vei face și multe compromisuri. Vezi aici previziunile complete pentru Berbec.

Taur și Ascendent în Taur

Lilith va tranzita casa a șasea, iar Priap se va afla în casa a douăsprezecea. Va trebui să înveți să fii mai liber și independent la locul de muncă, dar să nu exagerezi. Este important să îți găsești un stil de muncă în care să colaborezi și cu ceilalți, dar fără a-i implica excesiv. Până în martie 2025, Lilith îți poate aduce o creștere a nivelului de ipohondrie. Vezi aici previziunile complete pentru Taur.

Gemeni și Ascendent în Gemeni

Lilith va tranzita casa a cincea, ceea ce îți va fi benefic. Aceasta îți va aduce diverse idei tentante. Deși Lilith nu este direct legată de emoții, poate fi asociată cu plăcerea. Prin urmare, ai ocazia să te redescoperi. Ce înseamnă plăcerea și creativitatea pentru tine? Cu Lilith în casa a cincea, poți iubi și cuceri. Vezi aici previziunile complete pentru Gemeni.

Rac și Ascendent în Rac

Lilith s-a mutat în Casa a patra, iar Priap în casa a zecea. Vor apărea aspecte neplăcute legate de carieră, iar ca urmare, te vei concentra pe problemele de acasă. Acorzi prea multă importanță relațiilor cu membrii familiei și aspectului casei. Îi compari constant pe ceilalți cu tine sau te compari tu cu ei. Deși vrei să menții o atmosferă plăcută, în interiorul tău te-ai certa cu toată lumea. Vezi aici previziunile complete pentru Rac

Leu și Ascendent în Leu.

Lilith va tranzita casa a treia. Aceasta aduce provocări, șocuri, rebeliune și îndrăzneală. Nu vei mai fi preocupat de virtuți, principii sau de dreptatea colectivă. Cu Lilith în casa a treia, mintea ta va crea tot felul de idei și conexiuni neobișnuite. Vei avea dorința de a-i provoca și manevra pe cei din jur, apăsând pe cele mai sensibile butoane ale lor. Vezi aici previziunile complete pentru Leu.

Fecioară și Ascendent în Fecioară

Lilith a părăsit semnul tău și se află acum în Casa a doua, până în martie 2025. Lilith are tendința de a șoca, iar Casa a doua se referă la bani. Ai putea simți dorința de a câștiga bani pe cont propriu în această perioadă.Sub influența lui Lilith, vei fi tentat să explorezi idei neconvenționale despre cum să îți gestionezi banii. Chiar dacă poți avea schimbări radicale pe plan financiar, s-ar putea să refuzi ajutorul celorlalți, mai ales că Priap se va afla în casa a opta. Vezi aici previziunile complete pentru Fecioară.

Balanță și Ascendent în Balanță

Lilith intră în semnul tău, alături de Nodul Sud. Până în martie, vei experimenta niște momente de neuitat și amintiri destul de interesante. Indiferent de gen, Lilith aduce nemulțumiri legate de aspectul fizic. Aceasta are o atracție pentru șoc și semnul tău este asociat cu eleganța. Totuși, brusc, vei simți o rezistență față de tendințele modei. Vei începe să îți creezi propriile tendințe. Îți dorești să fii mai nonconformist, mai rebel și mai extrem. Vrei să atragi atenția cu orice preț. Vezi aici previziunile complete pentru Balanță.

Scorpion și Ascendent în Scorpion

Lilith va fi în casa a douăsprezecea, iar Priapul în casa a șasea. În următoarele nouă luni, vei întâmpina multe provocări legate de relația cu trecutul. Acorzi o importanță deosebită lucrurilor petrecute anterior, în special în cazul în care ai pierdut legătura cu anumite persoane, cum ar fi foști parteneri, colegi sau membri ai familiei. Lilith are obiceiul să provoace tulburări și conflict. În timpul acestui tranzit, subconștientul tău pare să absoarbă o mare tensiune. Ai senzația că viața ta este în haos și că nu mai ai control asupra ei. Vezi aici previziunile complete pentru Scorpion.

Săgetător și Ascendent în Săgetător

Lilith se va afla în Casa a unsprezecea, iar Priapul în Casa a cincea. Există riscul să neglijezi atenția acordată copiilor în următoarea perioadă. Poți să acorzi o importanță deosebită la ceea ce spune societatea despre activitățile în care îi implici pe copii. De exemplu, dacă ceilalți părinți își duc copiii la dans, poți simți nevoia să faci la fel, indiferent de dorințele copiilor sau de aptitudinile lor în acea activitate, în cazul în care copiii tăi sunt mai mari. În cazul celor mai mici, s-ar putea să nu le acorzi atenție și să nu asculți de nevoile lor. Vezi aici previziunile complete pentru Săgetător.

Capricorn și Ascendent în Capricorn

Lilith va fi în Casa a zecea. Acest tranzit prin Casa carierei aduce cu sine oportunități de succes remarcabile. Lilith este cunoscută pentru ambiția sa extraordinară! Astfel, în această perioadă vei simți o puternică dorință de a atinge noi culmi, de a cuceri și de a avansa în carieră. Vei căuta să obții respect și să devii cât mai cunoscut. În următoarele nouă luni, va fi important să șochezi și să strălucești, să ieși în evidență prin realizări notabile și prin ambiția ta de a urca pe scara succesului profesional. Vezi aici previziunile complete pentru Capricorn.

Vărsător și Ascendent în Vărsător

Lilith va tranzita Casa a noua, iar Priapul va fi în Casa a treia. În perioada următoare, există posibilitatea să fii foarte critic cu propria persoană și să acorzi o mai mare atenție părerilor celorlalți, pe care îi percepi ca fiind mai înțelepți sau mai de succes decât tine. Lilith în Casa a noua te poate face obsedat de ideea de dreptate. Când observi o nedreptate în jurul tău, ești hotărât să lupți pentru a corecta această situație, indiferent de obstacolele întâlnite. Vezi aici previziunile complete pentru Vărsător.

Pești și Ascendent în Pești

Lilith se află în Casa a opta, care este asociată cu partea intimă și cu transformările profunde. De obicei, Lilith se simte confortabil acolo, dar în această perioadă poate aduce și blocaje sau tensiuni în ceea ce privește zona intimă, în special pentru cei aflați într-o relație. În plus, Lilith în Casa a opta te poate determina să accepți ajutorul altora, chiar dacă acest lucru poate fi dificil pentru tine. Astfel, este posibil să fie nevoie să te deschizi și să primești sprijin din partea celor din jur în perioada în care Lilith tranzitează această casă. Vezi aici previziunile complete pentru Pești.

Mercur în Leu, din 2 iulie. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel