Legătura dintre intrarea lui Uranus în Gemeni și anul universal 9. Numerologia anului 2025 ne forțează să o luăm de la capăt!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Numerologie
Freepik.com
Freepik.com

În anul 2025, anul universal 9 nu aduce schimbări pozitive. Vom trece prin multe provocări, care se leagă și de evenimentele astrologice.

Zac este un numerolog internațional. Pe canalul său de TikTok, unde are 146k urmăritori, ne-a vorbit despre influențele anului viitor în numerologie.

Se întâmplă multe în anul 2025, iar dacă nu ești pregătit pentru asta, te va lovi din plin. În primul rând, începem prin a spune că 2025 este un an de 9 conform numerologiei. Pentru că 2 + 2 + 5 din 2025 este egal cu 9. Și care este energia lui 9? Este despre a încheia lucruri și a începe altele noi.

Pe lângă faptul că este un an de 9, Uranus intră în Gemeni. Acest lucru este extrem de semnificativ. Când Uranus a intrat în Gemeni în anii 1300, a început epoca Renașterii, schimbând cursul istoriei umane.  În anii 1900, când Uranus a intrat în Gemeni, a avut loc Al Doilea Război Mondial. În anii 2000, când Uranus a intrat în Gemeni, a avut loc ascensiunea internetului și a rețelelor sociale.

Când Uranus este în Gemeni timp de 7 ani, se întâmplă întotdeauna evenimente majore. Acest lucru va afecta lumea la nivel global, și apoi te va afecta și pe tine la nivel personal. 

Ce zodie guvernează Uranus? Vărsătorul. Spre ce epocă ne îndreptăm în 2030? Epoca Vărsătorului.

Luna Plină din 18 septembrie este începutul sfârșitului în numerologie. Ne așteaptă doi ani de schimbări drastice!

Totul se aliniază pentru o revoluție serioasă. Pentru că, să fim sinceri, Uranus iubește să dea totul peste cap, pentru că reprezintă energia revoluției, răsturnarea lucrurilor, abandonarea a tot și luarea de la capăt. Așa că așteaptă-te să se întâmple lucruri mari la nivel global. Acum, pe plan personal, depinde de casa astrologică în care se află Gemenii pentru tine.

Acest lucru este, de asemenea, influențat în mare parte de ceea ce s-a întâmplat ieri, când Luna Plină a fost în Pești, activând toate semnele mutabile din harta natală pentru un ciclu de schimbare de doi ani, care se întâmplă să atingă apogeul anul viitor, în 2025. Este, de asemenea, un an al șarpelui, ceea ce înseamnă că Jupiter este în Gemeni.

Apoi Uranus intră în Gemeni. Vor avea loc schimbări majore pentru tine. Casele reprezintă diferite aspecte ale vieții tale, așa că, în funcție de casele în care se află semnele mutabile, acestea vor afecta diferitele aspecte ale vieții tale. Dar cea mai importantă schimbare va depinde de casa în care ai Gemeni. 

Astrologul ne dă un exemplu din astrograma sa. „De exemplu, eu am Gemeni în casa a doua, iar planetele care sunt în Gemeni sunt Soarele, Mercur și Lilith. Deci, cum mă va afecta faptul că Uranus intră în Gemeni? În primul rând, va afecta modul în care acumulez bani, finanțele mele personale, pentru că asta reprezintă casa a doua. Îmi va provoca ego-ul, pentru că acolo este Soarele, iar Soarele reprezintă ego-ul tău. Îmi va provoca intelectul și comunicarea, pentru că acolo este Mercur, și îmi va provoca acea parte din mine pe care o reprim cel mai mult. În ansamblu, aștept cu nerăbdare această schimbare, pentru că de fapt știu la ce să mă aștept.

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?