Lecțiile sezonului Balanței și ale eclipsei inelare din 2 octombrie. Ne vor schimba viața!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Sezonul Balanței și eclipsa inelară se completează reciproc. Amândouă ne deschid calea către o viață mai bună, dar va trebui să ne vindecăm mai întâi!

Sezonul Balanței, care va ține până pe 23 octombrie, este cel al esteticului, al relațiilor, al dorinței de armonie, dar și al negocierilor. Vom fi mai deschiși către ceilalți, vom încerca să căutăm și partea armonioasă a lucrurilor. 

Eclipsa de Soare/Luna Nouă din Balanță, de pe 2 octombrie, aduce influențele puternice ale lui Mercur și Lilith. Stelliumul format din Soare, Lună, Nodul Sud, Mercur și Lilith va fi într-un careu cu Marte și un trigon cu Jupiter, care evidențiază necesitatea de a echilibra tensiunile și lumina din noi. Această Lună Nouă marchează un nou început,  în timp ce Eclipsa de Soare, aflată pe Nodul Sud, simbolizează eliberarea de trecut și renunțarea la ceea ce nu mai este de folos, deschizându-se către o nouă etapă în carieră, sănătate, relații sau dezvoltare spirituală.

Chani Nicholas este o autoare și astrolog cu cele mai bune vânzări din New York Times, cu o comunitate de peste un milion de cititori lunar. Practică astrologia de 20 de ani. Ea a apărut în New York Times, Los Angeles Times, Rolling Stone, New Yorker, Atlantic și pe Netflix. 

Iată ce ne spune despre legătura dintre sezonul Balanței și Eclipsa de Soare!

Aspectul important al acestui sezon al Balanței, care îl face mai semnificativ decât multe din sezoanele recente prin care am trecut, este faptul că pe 2 octombrie vom avea ultima eclipsă în Balanță, aproape de Nodul Sud, pentru câteva decenii. Asta înseamnă că acest sezon al Balanței ne aduce într-un moment de încheiere. Nu doar atât, dar este o eclipsă în Nod Sud. Deci, este vorba despre eliberare și renunțare. Ne referim la a trece printr-un proces de exfoliere mentală, spirituală, emoțională, psihologică. Poate chiar să mergem la spa.

Cu Soarele intrat în Balanță, acesta luminează locul unde vom face cea mai mare vindecare în următoarele câteva săptămâni și unde vom trece printr-un moment de încheiere. Nu putem trece cu adevărat prin aceste momente dacă nu suntem pregătiți să experimentăm pe deplin umanitatea. Pentru că vorbim de eliberare, este un moment în care să îți permiți să jelești. Și, cumva, nimeni nu vrea să facă asta. Nu este distractiv sau seducător. Nu te face să te simți energic. Suntem foarte dependenți de dopamină.

Horoscop chinezesc 2025. Previziuni pentru toate semnele zodiacului în Anul Șarpelui de Lemn verde

Deci, o mare parte a acestui sezon al Balanței este despre a ne adânci în sentimentele noastre și despre a înțelege unde, cum și când suntem dezamăgiți de noi înșine, de ceilalți, și cum acest lucru ne influențează modul de a vedea lumea. Pentru că, dacă intri într-o relație purtând o mulțime de bagaje din trecut, atunci intri în acest 1 la 1 deja împovărat. Și dacă ne gândim la Balanță ca la balanțele justiției, vrem să lucrăm cu acest moment într-un mod care să ne permită să ne întrebăm: „Ce mă apasă? Este povara mea de dus?” Unele lucruri sunt. Nu renunța la tot. 

Pentru a înțelege cum se manifestă această eclipsă în astrograma ta, trebuie să știi în ce casă are loc. De exemplu, Balanța se află prima casă. Asta înseamnă că ai ascendentul în această zodie. Apoi mergi la descrierea casei și vezi, ei bine, ce reprezintă prima casă? Este sinele, corpul, ființa ta, modul în care ești cunoscut.

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?