Lecțiile necruțătoare ale lui Saturn pentru Rac, Fecioară, Săgetător și Pești

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Previziuni astrale. Pe 29 iunie, Marele Malefic și-a început retrogradarea în semnul Peștilor. Iată ce lecții aduce până pe 15 noiembrie!

Saturn este planeta timpului, disciplinei, construcției, rezilienței și, cel mai important, a maturizării. În astrologie, este cunoscut și sub numele de Marele Malefic sau Lordul Karmei. Din martie 2023, Saturn se află în semnul Peștilor și va rămâne acolo până în 2026.

Arhetipul Peștilor simbolizează boemul, visarea, haosul, confuzia, inspirația și divinul. Când Saturn începe să retrogradeze în acest semn, va impune limite și va clarifica lucrurile. Ne va forța să vedem realitatea pe care am evitat-o.

Deși arhetipul Peștilor tinde să evadeze permanent, va trebui să fim conștienți de ceea ce se întâmplă în jurul nostru. Vom învăța că visele au valoare doar în anumite momente.

Rac/Ascendent în Rac

Saturn, guvernatorul casei a șaptea, retrogradează în casa a noua. Ce înseamnă asta pentru tine? Partenerul tău va trece prin evenimente semnificative, care te vor afecta și pe tine. Cu Saturn retrograd în casa a noua, te vei confrunta cu blocaje, limitări și lecții în planuri precum călătoriile, mutările sau studiile. Mai mult decât atât, nu este o perioadă favorabilă pentru cei care doresc să se întoarcă în țară.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Saturn retrogradează în casa a șaptea, cea a parteneriatelor și a relațiilor. Acest tranzit te va afecta considerabil. În relație, vei simți o creștere a plictiselii și monotoniei. Aceste sentimente pot duce la conflicte pentru lucruri mărunte. Răbdarea cu partenerul va scădea, iar certurile vor apărea din motive superficiale, nu din cauze reale. Totuși, aceste momente de frustrare sunt necesare pentru a discuta problemele esențiale din relație.

Capcanele lui Jupiter în Gemeni pentru fiecare zodie. Previziuni valabile până în 2025

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Saturn retrogradează în casa a patra, legată de locuință. Așteaptă-te la probleme legate de casă și amânări în planurile de mutare. Vor apărea multe frustrări, dar Saturn te va învăța să te comporți precum un adult și să accepți că nu ai control absolut asupra vieții. De asemenea, unii membri ai familiei pot avea probleme de sănătate.

Pești/Ascendent în Pești

Saturn este în semnul tău, ceea ce te face protagonistul acestei retrogradări. Saturn îi îmbătrânește pe cei mai tineri și îi întinerește pe cei mai în vârstă. Ce îți aduce această retrogradare? Te va obliga să îți abordezi problemele de sănătate și să te bazezi pe specialiști.  Alt aspect este că te vei maturiza în câteva luni cât ai fi făcut-o într-un an. Saturn îți va aduce multă muncă. La serviciu și în viața personală vei avea de înfruntat mai multe provocări.

Previziuni axa destin-karmă pentru TOATE zodiile, valabile până în ianuarie 2025

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel