Lecțiile finale ale lui Saturn retrograd. „Dacă faci munca grea, viața îți va fi mai ușoară!”

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Înainte de a-și încheia retrogradarea, maleficul Saturn mai are să ne învețe câteva lecții. Care sunt acelea?

Saturn este planeta timpului, a disciplinei, a construcției, rezilienței și, cel mai important, a maturizării. În astrologie, este denumit Marele Malefic sau Lordul Karmei.

A mai rămas aproximativ o lună din retrogradarea lui Saturn, iar pe ceea ce trebuie să te concentrezi este ce s-a întâmplat la începutul acestui retrograd. Retrogradarea lui Saturn oferă un spațiu pentru a pune lucrurile în ordine. Nu este vorba doar despre reconsiderare, care este adesea tematica retrogradărilor. Cu Saturn, vedem cu adevărat cum suntem în dezordine și ce nu funcționează pentru noi. Cu Saturn în Pești, este de asemenea vorba despre spații în cadrul practicii tale spirituale sau orice tranziții pe care ți le dorești în viață.

Ce te inhibă? Ce nu poți face din cauza ordinii în care se află viața ta în prezent? Și acum, în ultima lună a acestui retrograd, s-ar putea să simți puțin presiune, gen „Trebuie să termin asta. Trebuie să o fac.” Saturn va fi direct pe 15 noiembrie.

În acest moment, nu ne vom concentra prea mult pe detalii. Retrogradarea lui Saturn este, de asemenea, despre imaginea de ansamblu. Dar fie ne vom pune lucrurile în ordine acum cu practicile noastre spirituale și tranzițiile din viață, fie s-ar putea să nu mai avem vreodată această ocazie. Ceea ce facem acum alterează cursul vieții noastre pentru tot restul.

Ne pregătim de Halloween cu Mercur în Scorpion. Ești pregătit să fii speriat?

Așadar, dacă te afli în situația de a lua decizii care îți pot schimba viața sau te simți la o răscruce, uneori calea mai disciplinată merită, dar asta depinde de tine să decizi, și este parte din Pluto fiind acum în Capricorn, foarte bazat pe deciziile tale. Ce vrei? Cum ai ajuns aici? Unde te îndrepți?

Și ce ești dispus să plătești pentru a ajunge acolo unde vrei să fii? Fii detaliat pentru tine. Chiar dacă am vorbit mai general, fii detaliat pentru tine. Ești valoros. Poți să o faci.

Dar ești dispus să o faci? Asta este întrebarea. Du-te și fă-o. Dacă nu, atunci o cale de care ai nevoie se va deschide pentru tine. Chiar dacă trebuie să treci prin lecții dificile. Uneori e mai greu. Așa că, dacă faci munca grea, uneori îți face viața puțin mai ușoară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel