Lecții importante pentru TREI zodii. Problemele financiare nu-i dau pace unui nativ!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Horoscop săptămânal. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, transmite previziunile pentru zodii!

 

Recent, Jupiter a intrat în Gemeni, unde va sta până pe 10 iunie 2025. Vom avea energie, forță și încredere să facem multe schimbări. Jupiter vine și cu abundență, oportunități, șanse și încredere. Cu toate acestea, vulnerabilitatea sa este excesul de zel.

Pe 31 mai, Mercur se întâlnește cu Uranus. Avem de-a face cu o explozie a minții prin idei geniale și cuvinte. Chiar și la nivel mondial, putem auzi tot felul de scandaluri.

Pe 3 iunie, Mercur intră în semnul său preferat, cel al Gemenilor. Unde se va întâlni și cu Jupiter. Cu Mercur în Gemeni vom fi mai superficiali, dar și mai dornici de cunoaștere.

Balanță/Ascendent în Balanță

Jupiter a ieșit din casa a opta. Ultimul an nu a fost pe placul tău, mai ales din punct de vedere financiar. Pentru cine a trecut printr-un divorț sau un partaj, probabil că nu a fost plăcut. Cu Jupiter în casa a noua, va trebui să faci un pas înainte, să înveți, să te expui și să îndrăznești.  În plus, călătoriile sunt la fel de importante. Și Mercur va intra în aceeași casă. Daniela Simulescu îți pune în vedere să ai credință în tine. Gândește-te la toate evenimentele marcante prin care ai trecut, dar ai supraviețuit. Lucrurile bune vor veni în viața ta, dar doar atunci când îndrăznești. Trebuie să le demonstrezi oamenilor că se pot baza pe tine. Dacă în continuare treci prin niște probleme financiare, ai putea găsi soluții diferite.

Horoscop Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu resurse minime în zilele următoare

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Jupiter a ieșit din casa a șaptea. Timp de un an, te-a lăsat să clarifici ce îți dorești pe plan relațional. Acum tranzitează casa a opta. Trebuie să îți bagi mințile în cap și să te gândești cât mai investești într-o relație care nu funcționează așa cum ar trebui. Vine o perioadă foarte bună pentru cine își dorește să lanseze o afaceri sau să facă un proiect. Totodată, și cei care trebuie să primească o moștenire sau să înceapă un proces de divorț sunt sprijiniți. Dar va trebui să nu vă grăbiți. Mercur se întâlnește cu Uranus în casa a șaptea. Cuvintele partenerului să sune într-un fel. Tu ai darul să îți faci tot felul de scenarii, dar nu e cazul în săptămâna aceasta.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Jupiter, guvernatorul tău, se află în casa a șaptea. În ultimul an, ai muncit foarte mult. Acum, planul relațional devine cel important. Recomandarea Danielei Simulescu este ca în această perioadă să prioritizezi familia. Planifică ceea ce îți dorești cu adevărat în viața ta. Cariera poate avea propriul său ritm, dar partea personală are nevoie de muncă cu propria persoană. Dar tu vei învăța prin alții. Cu Jupiter în casa a șaptea, ai putea conștientiza că te-ai cam plictisit de relația actuală. Vor apărea tentații. Dacă ești singur, Jupiter îți poate aduce multe oportunități. Dar nu va fi niciuna așa cum ți-ai fi dorit.

Horoscop prima jumătate a lunii IUNIE 2024. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel