Lămâia congelată, beneficii miraculoase pentru sănătate

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Wellness
Lămâia congelată, beneficii miraculoase pentru sănătate / Foto: Pixabay
Lămâia congelată, beneficii miraculoase pentru sănătate / Foto: Pixabay

Află în articol care sunt efectele miraculoase ale lămâii congelate.

Lămâile au beneficii uimitoare pentru sănătate. Dacă le congelezi, acestea se sporesc, scrie feellikecooking.ro. Potrivit studiilor, coaja de lămâie conţine de 5 până la 10 ori mai multe vitamine decât sucul în sine de la acelaşi fruct. Coaja ajută la eliminarea toxinelor din corp.

Efectul este mai intens atunci când acestui remediu i se adaugă bicarbonat de sodiu. Tot ce trebuie să faci este să cumperi lămâi şi să le speli cât poţi de bine, după care să le pui la congelator. După ce le congelezi, dă-le pe răzătoare sau toacă-le mărunt, fără să îndepărtezi coaja. Consumă acest amestec regulat şi vei ţine bolile departe de tine. În plus, a fost demonstrat că lămâia reduce celulele canceroase prezente în organism, 

Apă, bicarbonat și lămâie, REȚETA care spală grăsimile din organism

Bicarbonatul de sodiu și lămâia pot fi amestecate cu mentă sau alte plante aromatice. Experții în nutriție sunt de acord că bicarbonatul de sodiu și sucul și apa cu lămâie îmbunătățesc digestia prin reglarea echilibrului acido-alcalin al organismului.

Rebecca Wood, o autoare americană de cărți de nutriție, consideră că locuitorii orașelor moderne ar putea să se confrunte cu o "durere toxică" cauzată de oxidarea intracelulară constantă. Manifestările acestei boli urbane variază de la oboseală constantă până la dureri de cap, dureri musculare și alte dureri foarte reale. Potrivit nutriționistului, organismul are nevoie de mai multă alcalinitate.

Rebecca Wood sfătuiește să se consume bicarbonat de sodiu în forma sa pură pentru a regla pH-ul din corpul uman. Ea crede că acest lucru normalizează toate procesele digestive și o persoană poate pierde excesul de greutate.

Sucul proaspăt de lămâie trebuie luat împreună cu bicarbonatul de sodiu, potrivit Annei Louise Jittleman, autoarea cărții "Fat-Flushing Foods". Ea susține că sucul de lămâie întărește ficatul și stimulează vezica biliară, sistemul digestiv și acționează ca un ușor diuretic, scrie Știri Diaspora.

Rețetă: 300 ml de apă caldă,  o jumătate de zeamă de lămâie, ½ linguriță de bicarbonat de sodiu. Stoarceți sucul de lămâie într-un bol, adăugați puțin bicarbonat de sodiu și turnați puțină apă. Când amestecul nu mai efervesce, turnați restul de bicarbonat de sodiu și adăugați apă. Se bea în înghițituri mici, cu pauze.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel