Karma bate la ușă pentru Pești, Fecioară, Gemeni și Săgetător. În următorii doi ani, viețile voastre vor fi remodelate!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Dăm startul evenimentelor predestinate! Sezonul Eclipselor nu ne va da pace. Iată ce trebuie să știe cele patru zodii afectate!

Toamna ne-a adus roade, și nu dintre cele mai bune. A venit cu trei Eclipse, care ne vor da mari bătăi de cap. Prima, cea de Lună, ne aduce haos și neputință. Cu ocazia Eclipselor, ne îndreptăm către temerile noastre cele mai adânci. În plus, ne vor da mult de gândit. 

Evan Nathaniel Grim este fondatorul Inner World Astrology. În prezent, acesta are peste 1000 de consultații astrologice făcute. Pe canalele de social media, are un număr foarte mare de urmăritori, mai exact peste 400k. „Stilul meu direct, dar profund intuitiv, a atras atenția a peste 30 de milioane de oameni.”, precizează astrologul pe site-ul său.

Iată ce ne spune despre sezonul Eclipselor!

„Patru semne zodiacale sunt pe cale să descopere cum momentele karmice le vor remodela viețile în următorii doi ani, odată ce Eclipsă de Lună din Pești va avea loc pe 18 septembrie. Motivul pentru care acesta este un moment absolut crucial pentru Pești, Fecioară, Gemeni și Săgetător este că vom resimți efectele acestei Eclipsei până în februarie 2027. Va ilumina câteva dintre temele cu care te vei confrunta în următorii doi ani, dar îți va arăta și energia pe care poți începe să o eliberezi acum, înainte de tranziția Nodurilor în Fecioară și Pești. Ar trebui să reflectezi și la unde erai în 2015, 2016 și începutul lui 2017, perioada în care a avut loc ciclul anterior de Eclipse.”, spune astrologul.

Să vedem care sunt previziunile pentru zodiile afectate, conform lui Evan Nathaniel Grim!

Pești/Ascendent în Pești

Această Eclipsă marchează sfârșitul tiparelor de gândire excesiv de idealiste și al obiceiurilor iluzorii. Vei renunța la comportamentele amăgitoare și vei începe să trăiești într-un mod mai conștient și cu o viziune mai clară. Poți elibera orice energie care te-a împiedicat. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Eclipsa marchează sfârșitul practicilor idealiste sau evitante în relații. Posibil să renunți la parteneriate regresive sau să te reconectezi cu cineva după ce l-ai iertat sau ai trăit un moment de compasiune.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Evenimentul va sparge orice iluzii pe care le ai în legătură cu casa sau familia. Poate vei realiza că vrei să te muți sau să îți schimbi locuința, sau poate vei avea de-a face cu responsabilități în schimbare în cadrul familiei. Unii ar putea vedea dincolo de orice tactici înșelătoare din familie. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Eclipsa ar putea începe cu adevărat să-ți schimbe traiectoria carierei. Ai putea realiza o mare reușită în carieră sau să ajustezi așteptările după ce îți dai seama că nu ești mulțumit de drumul pe care te afli în prezent.

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel