Jocul zodiilor. Testează-ți cunoștințele de astrologie cu aceste ghicitori amuzante!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Freepik.com
Freepik.com

Descoperă lumea fascinantă a zodiilor printr-o serie de ghicitori amuzante și provocatoare care îți vor dezvălui trăsăturile și misterele fiecărui semn zodiacal!

Astăzi avem o provocare specială pentru voi: ce-ar fi să vă punem la încercare cunoștințele zodiacale cu niște ghicitori amuzante? Fie că ești un expert al zodiacului sau doar un curios ocazional, acest articol este pentru tine.

Vom explora latura amuzantă și poate neașteptată a fiecărui semn, prin intermediul unor ghicitori care te vor pune pe gânduri. Așadar, pregătește-te să-ți pui la încercare spiritul de observație și simțul umorului. Să vedem cât de bine cunoști zodiile! Și cine știe, poate vei descoperi ceva nou și despre tine! Hai să începem jocul zodiacal și să vedem câte ghicitori poți rezolva!

Care este fobia ta în funcție de zodie. Vorbim despre frica de fantome sau de eșec?

  1. Mulți oameni mă percep ca fiind rău, iar alții cred că sunt de-a dreptul diabolic, dar sunt doar neînțeles. Unii dintre cei mai mari muzicieni din toate timpurile împărtășesc semnul meu zodiacal. Cine sunt eu?
  2. Adesea sunt văzut ca un plângăcios, dar sunt doar foarte sigur pe emoțiile mele. Nu las oamenii să intre ușor în viața mea, dar odată ce o fac, sunt acolo pentru totdeauna. Cine sunt eu?
  3. Pot fi încăpățânat uneori, dar sunt mult mai mult decât atât. Dacă vrei să vezi, fii sincer cu mine, așa cum sunt și eu cu tine, pentru că dacă nu ești, voi ști. Cine sunt eu?
  4. Sigur, îmi place atenția, dar cui nu-i place? Nu ar trebui să fiu pedepsit pentru că sunt direct despre ceea ce vreau. Știi cine sunt?
  5. Nu sunt pretențios, sunt perfecționist. Ghicește cine sunt...
  6. Nu cred în a trăi o viață plină de momente intime plictisitoare și nici tu nu ar trebui. Acum, aș putea să te învăț, dar ar trebui să te taxez! Știi cine sunt?
  7. Fostele iubiri și prietenii adoră să mă numească „nepăsător,” dar ce înseamnă asta? Tot ce trebuie să faci este să pui întrebări dacă nu ești sigur de ceva. Cine sunt eu?
  8. De multe ori, sunt doar în propria mea lume. Îmi place muzica și mulți oameni care împărtășesc semnul meu sunt muzicieni ciudați. Noi doar ne conectăm la un alt nivel! Ghicești cine sunt?
  9. Sunt construit pentru lucrurile dure și mă aștept ca cei din jurul meu să fie capabili să se ridice la nivelul meu! Nu există zonă gri când vine vorba de ceea ce aștept de la mine și de la cei din jurul meu. Cine sunt eu?
  10. Mulți oameni mă critică pentru că sunt „prea direct," dar nu există așa ceva ca a îndulci adevărul. De asemenea, nu te voi minți, pentru că îmi pasă de a-i ajuta pe cei cu care intru în contact să devină oameni mai buni. Poți ghici semnul meu zodiacal?
  11. Sunt cunoscut pentru temperamentul meu, dar sunt doar foarte sigur de ceea ce vreau în viață și sunt pasionat de asta. Știi ce semn zodiacal am?
  12. Provocarea vieții mele este să găsesc echilibrul. Nu este atât de ușor cum pare! Știi ce semn zodiacal am?

Aceste PATRU zodii nu și-ar trăda niciodată partenerul. Loialitatea este piatra lor de temelie!

Răspunsuri:

  1. Gemeni
  2. Rac
  3. Capricorn
  4. Leu
  5. Fecioară
  6. Scorpion
  7. Vărsător
  8. Pești
  9. Taur
  10. Săgetător
  11. Berbec
  12. Balanță

Tu câte ai ghicit?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel