Îți amintești ce ți s-a întâmplat în octombrie 2023? Toamna aceasta, capitolele neîncheiate de atunci vor reveni!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
Freepik.com
Freepik.com

Câteva evenimente astrologice ale toamnei 2024 vor relua ceea ce s-a întâmplat anul trecut. Așadar, dacă ai rămas cu câteva capitole neîncheiate, acum acestea vor reveni!

Toamna ne pregătește trei Eclipse: două de Lună(18 septembrie și 17 octombrie) și una de Soare(2 octombrie). Cea de pe 2 octombrie se va petrece în apropierea lui Lilith, ceea ce ne va aduce o distracție pe cinste! Omenirea ne va oferi momente uluitoare.

Prima Eclipsă are loc în semnul Peștilor. Aceasta ar putea părea grea și încărcată de emoții contradictorii. Dar celor cu marcaj mutabil în astrogramele natale (Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești)  le oferă oportunități serioase pentru introspecție. Este momentul ideal pentru a renunța la scenariile închipuite, unele care ne fac rău. Va trebui să acceptăm realitatea așa cum este ea.

Camila Regina, astrolog și terapeut licențiat, ne vorbește despre Eclipsele din toamna 2024!

„Gândește-te la ce întâmpla în viața ta în octombrie 2023. În acest moment, experimentăm un tranzit care îți poate schimba serios viață. Venus este aliniată cu Nodul Sud, în ceea ce privește relațiile și lucrurile pe care le prețuim, exact în zona în care va avea loc Eclipsa. În octombrie anul trecut, am avut același tranzit. Orice ai început atunci, acum va fi finalizat.

Este vorba despre situații legate de iubire, romantism, parteneriate. Așadar, gândește-te înapoi la ce se întâmpla în viața ta atunci, la ce se întâmpla în viața ta în 2014, 2015, deoarece aceste cicluri se finalizează acum într-un mod în care inversează ceea ce se întâmpla atunci.  Trebuie să știi că relațiile vor fi puse la încercare acum. Relațiile, lucrurile legate de lux, obiectele pe care le prețuim.

Marte în Rac, până pe 4 noiembrie. Previziuni și recomandări pentru fiecare zodie și ascendent

În timpul Eclipsei, lucrurile se întâmplă foarte, foarte repede. Și dacă poți recunoaște în ce domeniu din viața ta se întâmplă acest lucru, poți folosi această energie pentru a aduce la îndeplinire tot ceea ce ai lucrat din octombrie, noiembrie 2023. 

În octombrie, ascultam un podcast despre un retreat pe care l-a făcut un podcaster cu comunitatea sa. Și anul acesta, sunt aici în Bali, organizând propriul meu retreat. Pentru că, imediat după ce am ascultat acel podcast, mi-am spus: "Oh, ar fi frumos să am un retreat pentru oamenii din comunitatea mea. Și iată-mă astăzi, aproape un an mai târziu, organizând unul pentru oamenii mei. Așadar, lucruri de genul acesta ți se pot întâmpla și ție. Îți finalizezi acel capitol. Iar manifestările din acea perioadă se materializează acum.”

Vezi aici videoclipul complet.

1. -imagine fara descriere- (whatsapp-image-2024-09-04-at-00-57-40_54684100.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel