Irascibilitate la cote maxime pentru o zodie. Daniela Simulescu: Te enervezi din nimicuri! - VIDEO

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Horoscop săptămânal. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru o zodie de aer!

Youtube video image

Pe 26 iulie, Soarele din Leu va face un sextil cu Marte din Gemeni. Cei doi aștri se susțin într-un mod armonios. Sunt recomandate atât activitățile fizice, cât și cele care implică mentalul mult mai mult. Putem lupta cu entuziasm pentru ideile noastre. Este nevoie de consum fizic foarte mult.

Tot vineri, Mercur își va începe tranzitul în semnul Fecioarei. Mintea noastră devine interesată de organizare, de calcule și de eficientizare. Arhetipul Fecioarei este cel care ajustează, aduce îmbunătățiri. Însă devenim și mai critici și nemulțumiți. Din punct de vedere mental, va fi o perioadă epuizantă. De pe 5 august, Mercur își va începe retrogradarea în acest semn. Dar deja vom începe să resimțim serios destul de multe încurcături.

Iată previziunile săptămânale pentru Gemeni și Ascendent în Gemeni!

Din punctul de vedere al Danielei Simulescu, cu Marte în semnul tău, nimic nu îți stă în cale. Chiar dacă Mercur va face un careu cu Uranus, ești deja obișnuit să treci de la o stare la alta și să te adaptezi.

Zodia care trebuie să stea în banca ei. Daniela Simulescu: Stai departe de a face tot felul de jocuri! - VIDEO

Saturn este retrograd în casa a zecea, iar Jupiter este în semnul tău. La un moment dat, aceștia se vor întâlni într-un careu. Astrologul îți recomandă să cauți un echilibru în viața ta. Încearcă să acorzi timp atât proiectelor de la serviciu, cât și ție. Adică, să te concentrezi și pe viața personală.

Indiferent de ceea ce se întâmplă în plan personal, trebuie notat. Încearcă să ai grijă de alimentație, sănătate și vestimentație. În plus, ai nevoie de alte activități. De exemplu, citește o carte.

Nu uita că îl ai pe Marte în semnul tău. Trebuie să consumi toată energia fizică pe care o aduce Marte. Ești competitiv. Dacă începi să te plictisești, poți deveni foarte irascibil, nervos și supărăcios. Te vei enerva din nimicuri. Asta se va întâmpla dacă te concentrezi pe ceea ce fac alții, în loc să faci tu ceva. Folosește-l pe Marte cât mai mult posibil.

Previziuni astrale pentru prima jumătate a lunii AUGUST 2024. Ce le aduce Mercur retrograd zodiilor?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel