Întunecatul Pluto își va relua mersul direct. Nu o să aibă milă față de nimeni!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Pluto se pregătește să își reia mersul direct. Ce ne va aduce?

Pluto, planeta întunericului, stăpânul lumii subterane, își reia mersul direct în semnul Capricornului, pe 12 octombrie, la ultimul grad al Capricornului, pentru ultima oară în viețile noastre. Pluto va continua să avanseze în Capricorn până pe 19 noiembrie, după care va reintra în Vărsător, unde va rămâne timp de 20 de ani, inaugurând o nouă eră. Pluto a fost în retrograd din mai, dar acum se trezește și se întoarce la muncă, gata să dea 110% în misiunea sa de a dezvălui întunericul. Așadar, dacă ești o persoană cu putere și ai multe secrete întunecate, pregătește-te ca toate să fie expuse pe masă, la vedere. Pluto vine după tine și nu are milă.

Misiunea care a început acum 15 ani se finalizează acum. Și nu uita, Pluto nu distruge doar de dragul distrugerii, distruge cu intenția de a reconstrui ceva mai bun. Nu expune întunericul pentru a induce frica, ci pentru a ne conduce spre lumină. Ne aduce durere nu pentru a ne face să suferim, ci pentru a ne conduce către cea mai mare putere a noastră. Capricornul reprezintă structurile de putere, autoritatea și sistemele care mențin ordinea societală.

Final de an controversat pentru TREI zodii. Până la Revelion, trec prin crize amoroase și mari compromisuri în cuplu!

Astfel, această perioadă va aduce schimbări monumentale și destrămări în aceste domenii, dezvăluind tot ce a fost ascuns, corupt sau disfuncțional. Aceasta este ultima purificare. Totul iese la suprafață acum. Și la nivel personal, acest lucru te va afecta și pe tine. Dacă deschizi calendarul tranzitelor Astra Bella, poți vedea ce casă guvernează Capricornul, ceea ce îți va indica unde vei avea o ultimă confruntare și o transformare masivă.

De când Pluto s-a întors în Capricorn pe 2 septembrie, deja s-au dezvăluit multe lucruri. Așa că, dacă ai așteptat adevărul, acesta a sosit în sfârșit.

Să ne amintim puțin despre ce ne-a vorbit acest tranzit! De peste 15 ani, suntem martorii unor schimbări semnificative atât la nivel global, cât și personal. Pluto a intrat în Capricorn pe 26 ianuarie 2008, timp în care a declanșat transformări profunde.

Capricornul, renumit pentru natura sa riguroasă, este asociat cu perseverența, organizarea, răbdarea și ambiția, dar poate aduce și tendințe spre materialism excesiv sau nesiguranță. Pluto, legat de vise, iluzii, transformare și putere, tinde să distrugă structurile vechi înainte de a construi altele noi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel