Interviu cu Liliana, cel mai mare fan Astrosens: „Iubesc Astrosens și mă înclin cu recunoștință!”

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Interviu
Liliana, arhivă personală
EXCLUSIV
Liliana, arhivă personală

Astăzi, pe 15 august, Astrosens.ro împlinește trei ani de la înființare! Cu ocazia aniversării, am vorbit cu Liliana, cel mai mare fan al nostru!

Echipa Astrosens vă mulțumește tuturor pentru susținerea din cei trei ani! Fiecare interacțiune cu voi este foarte importantă pentru noi. Încercăm să vă aducem articole de înaltă calitate și să vă ajutăm în descoperirea astrologiei. Încă de la începuturile Astrosens, Liliana este o susținătoare. Ne citește fiecare articol și privește fiecare emisiune. Iar pentru asta, îi mulțumim!

Am fost curioase să vedem de ce ne apreciază Liliana. Am vorbit cu ea, iar acestea au fost răspunsurile sale!

Astrosens: Cum ți-a schimbat Astrosens percepția despre astrologie?

Liliana: Astrosens mi-a schimbat complet percepția despre astrologie. De exemplu, să nu mai etichetez oamenii doar după zodie, o concepție foarte greșită pe care o aveam. Caracterul unei persoane este format din zodie, ascendent și lună. Contează mult în ce case astrologice sunt planetele personale. Alt articol util a fost despre miturile zodiacale spulberate. Mi-a plăcut foarte mult expresia voastră. Să nu mai pun etichete oamenilor în funcție de zodia pe care o reprezintă! Iubesc Astrosens și pentru asta mă înclin cu recunoștință. Sunt Fecioară cu ascendent în Gemeni și Lună în Săgetător, mândră, cerebrală și foarte directă și corectă, dar foarte analitică, inclusiv cu mine.

Astrosens: Care sunt trei aspecte interesante pe care le-ai învățat despre astrogama natală din emisiunile și articolele noastre?

Liliana: Axa nodurilor lunare, poziționată în astrograma personală, și casele în care se află. Până să o descopăr pe Daniela pe YouTube, în primăvara anului 2020, îmi ascultam doar zodia și atât. Habar nu aveam de planete și case astrale. Din emisiunile și articolele voastre am învățat să-mi calculez astrograma personală. Aici a contribuit foarte mult Daniela cu un link, deoarece o terorizam, bănuiesc, cu întrebările. Din astrograma personală și din articolele voastre, careurile și opozițiile nu îmi fac bine. Pe Lilith o am în Berbec, în casa a XI-a, și datorită articolelor voastre m-am regăsit 100% în descriere.

Am învățat că, după o anumită vârstă, accentul se pune mai mult pe ascendent. Nu sunt saturniană, dar mă apropii de a doua întoarcere a lui Saturn. Pe Saturn retrograd, îl am în astrograma personală, mă zguduie rău de tot.

Datorită vouă, Astrosens, nu îmi mai este frică de Mercur retrograd. Nu e chiar bau-bau pentru mine, chiar dacă este guvernatorul zodiei și ascendentului meu. 

Ascult recomandările voastre zi de zi, le aplic și trec cu bine peste problemele de zi cu zi. Un alt aspect interesant pe care l-am învățat din emisiunile voastre este să mă pun pe mine pe primul loc. Să nu mai critic pe toată lumea, să mai dau dreptate și altora, să fiu mai tolerantă.

Articolele voastre, unele dintre ele, m-au învățat, în privința sănătății, să consult al doilea specialist și mi-a prins foarte bine în momentul când eram „la pământ”.

Top ZECE căutări bizare de pe Astrosens. Ce curiozități au cititorii?

Astrosens: Pe Astrosens.ro sunt articole din diferite domenii. Ce articole, în afară de cele de astrologie, îți plac și de ce?

Liliana: Pe Astrosens sunt articole foarte utile și interesante! Unul care mi-a atras atenția a fost cel de astropsihologie. Am aplicat sfaturile despre îmbunătățirea stării mentale și fizice și mi-au prins foarte bine! Mi-a atras atenția și cel cu culorile care ne caracterizează în funcție de zodie. Eu, fiind de felul meu foarte vie în culorile pe care le port, mă stimulează!

Alt articol de la care am învățat ceva important este despre destinul nostru, care este modelat de karma, iar circumstanțele vieții, precum succesul profesional sau dificultățile personale, pot fi rezultatul acumulării de karma pozitivă sau negativă!

Voi, printr-un articol, acum ceva timp, mi-ați confirmat că nu există suflete pereche, o teorie care predomină încă în popor!

Astrosens: Dacă ar trebui să le dai prietenilor patru motive pentru care să urmărească Astrosens, care ar fi acelea?

Liliana:  V-am recomandat prietenilor mei încă din prima zi de lansare. Eu o urmăream pe Daniela pe YouTube de un an și ceva. Unii dintre ei nu credeau în horoscop și mă luau peste picior, dar datorită articolelor foarte utile și interesante, au devenit ca și mine, dependenți de Astrosens. Recomandările ne pot ajuta să trecem cu bine peste problemele create de anumite planete retrograde. Există diversitate în articolele scrise. Și este cea mai importantă, pentru că sunteți o echipă tânără, cu viziuni moderne pentru viitor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel