Interpretarea hărții natale a unui copil. La ce aspecte ne uităm?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

În loc să ne concentrăm pe manipularea sau controlul trăsăturilor astrologice ale unui copil, ar trebui să acceptăm și să încurajăm unicitatea fiecăruia.

În astrologie, interpretarea hărții natale a unui copil poate oferi o perspectivă asupra personalității și comportamentului său.

Totuși, este important să înțelegem că fiecare aspect din harta natală contribuie la un întreg complex și unic.

Iată câteva aspecte importante care pot influența dezvoltarea și comportamentul unui copil!

1. Mercur

Ce ne spunea astrologul Daniela Simulescu?

„Am întâlnit părinţi care să îmi spună că au copiii retardaţi pentru că au vorbit mai târziu sau sunt mai lenţi în gândire. Şi, de multe ori, copilul respectiv avea poate Mercur în Taur sau în Capricorn, chiar dacă era zodie de foc. Când ai un Mercur în semn de pământ, îţi ia mai mult timp să procesezi. Nu eşti retardat. Nu trebuie comparat cu alţi copii. Fiecare are un mod de învăţare sau procesare a informaţiei.”

2. Venus

Venus la bărbați arată modul în care aceștia iubesc și își exprimă afecțiunea. La femei, Venus indică felul în care se manifestă ca femei. De exemplu, o fată Pești cu Venus în Vărsător poate avea un stil neconvențional și nonconformist, în ciuda naturii ei sensibile și visătoare.

3. Marte

Marte reprezintă energia, acțiunea și modul în care un copil își exprimă voința. „Să zicem că aţi născut un copil Rac, cuminte, sensibil dar are Marte în Berbec şi se caţără peste tot, se bate cu toată lumea!”

4. Ascendentul

Ascendentul, determinat de ora nașterii, este esențial pentru înțelegerea modului în care copilul percepe și interacționează cu lumea. De exemplu, un copil Taur cu ascendent în Gemeni poate avea o curiozitate intensă și o dorință de a explora și de a comunica, ceea ce adaugă o dinamică diferită personalității sale. Deci nu trebuie să îl judecăm doar după zodia Taur.

Cum să aplici cu succes Legea Atracției în 2024? Recomandări în funcție de zodie

5. Nodul Sud

Nodul Sud indică tiparele transgeneraționale și poate releva lecții și comportamente moștenite. Poate evidenția aspecte din trecutul familial pe care copilul le manifestă și care pot necesita atenție și corectare din partea părinților. "Puteţi să îl naşteţi în orice zodie, dar de fapt acel copil să aibă un Nod Sud şi să vă arate în faţă toate tiparele greşite pe care le-aţi moştenit, pe care nu le-aţi echilibrat, nu le-aţi corectat şi va trebui să faceţi asta la copilul vostru pentru că vedeţi în el chestii care nu vă convin la voi.”

Astrologul conchide: "Mi se pare una dintre cele mai mari prostii pe această planetă să te chinui să iasă copilul o zodie doar pentru că nu te-ai înţeles bine cu zodia respectivă sau pentru că ai tu o părere despre zodia respectivă. Suntem miliarde de oameni pe această planetă şi fiecare zodie poate să aibă milioane de reprezentanţi.”

Astfel, interpretarea unei hărți natale poate oferi părinților o perspectivă mai profundă asupra personalității și nevoilor copilului lor, ajutându-i să înțeleagă și să susțină mai bine dezvoltarea acestuia. Este important ca părinții să nu aibă așteptări nerealiste bazate pe semnul zodiacal al copilului și să recunoască unicitatea fiecărui copil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel